• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

CNM HEPİNİZ SAĞOLUN YARDIMLARINIZDAN DOLAYI..BENDE ZATEN SİZLER GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN UYUŞAMADIK BİTÜRLÜ.ÜZÜNTÜM ÖNCESİNDE ONAY VERMİŞTİ ŞİMDİ OLMAZ DEDİ.HAKLISIN 1-2 GÜN DÜŞÜNMEDE OLACAĞM ŞUAN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM AMA 200 250 YAPTIRMICAM KESİN:ssz:

Nasıl yani yaaa...Önce onay veriyor sonrada olmazmı diyor...:19: Güzelim yaaa,valla boşver sen bu doktoru,ne olacagı belli degil yahu.Böyle şeymi olur,çocukmu kandırıyor..:20:

Birtanemmm.... Seni çok iyi anlıyorum.Ben bunları ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde çok yaşadım.İşte bu yüzden çok ince eleyip,sık dokudum..Daha öncede bahsettim,yazdım tekrar yazmak istiyorum.O zamanlar doktor araştırması yapıyordum.Burada,forumda ismini duydugum doktorlara ve nette araştırma yaparken buldugum doktorlara randevu alıp gidiyordum.Tabi her doktoru bulup,arayıp,randevu alıp gitmek büyük bir heyecan veriyordu bana.Muayeneden sonra doktorla olan görüşmelerimiz hayal kırıklıgı ama :50: Aklımda olan büyüklüge önem vermeyen,onaylamayan bir doktor duruyordu hep karşımda.İstedigi büyüklügü kabul etmemi bekleyen,beni ikna etmeye çalışan bir doktor...Yahu diyordum yurtdışında ameliyat olmuş,ameliyat öncesi benim gögüslerimden daha küçük olan bir hastaya benim istedigim büyüklükten daha büyük silikon takılıyorda neden burada doktorlar hep küçük cc söylüyorlar ve sana asla olmaz diyorlar....Yılmadım,araştırmaya devam ettim.Dotorun beni ikna etmesini asla kabul etmedim,yine yazmıştım tekrar yazıyorum.Bana kapıyı gösteren doktorla bile karşılaştım yahu :63: (Artık adamın ne kadar burnundan getirdiysem :9:)Neyse tabiki para konusuda benim için çok önemliydi.500ytl nin bile hesabını yapıyordum.Allahıma şükür durumumuz iyi,kendimize ait evimiz,arabamız var.İstedigimiz arzu ettigimiz,ihtiyacımız olan şeyleri biraz sıkışıp alabiliyoruz sonuçta.Çocuklarım okuyor,dersane servis kantin parası şu bu,evin faturaları v.s. anca yani.Ben ev hanımıyım,öyle kendi başıma bu parayı biriktiriyim...Asla..:50:Yani bazı arkadaşlar yazıyor ögrenciyim,kendim biriktirdim filan.Şaşıyorum dogrusu....Allah daha çok versin tabi,gözüm yokta benim erkek kardeşimde okudu,gönderilen para belli oluyor sonuçta.Hele bir evde yada yurttada kalıyorsan ailenin gönderdigi ücret anca zar zor yeter.Neyse konuyu dagıtmayalım....Hem bütçeme uygun olsun,hemde istedigim gögüslere kavuşturacak bir doktor.Tabiki benim istedigim gögüs büyüklügünü onaylamayan ama iyi tatmam,sen istiyorsun diye takarım,sonucuna karışmam diyen bir doktor olsaydı onada cesaret edemezdim dogrusu..Sonunda buldum tabi :16: Dünyalar benim oldu...Hem istedigim büyüklüge tabiki olur diyen,hemde yöntem olarak çok mhetedilen bir yöntemde(forumda) hemde fiyatta bana yardımcı olan,parayı ön plana atmayan bir doktordu.Daha ne istiyim..Şİmdi senin konuya gelelim.Açık konuşucam sakın umutsuzluga düşme ama ben olsaydım o doktordan kesinlikle vazgeçerdim canım.Yahu 200cc,hiç gögüs dokusu olayan birini,helede senin gibi büyük gögüs arzulayan birini asla tatmin etmez bacım...Vazgeç,araştırmaya devam et.Parasal olarak sana uygun gelmiş olabilir ama senin istedigin gögüslere kavuşturmayacaksa hiçbir önemi yok.Ameliyat olacaksın,kolay birşeymi bu begenmezsen ikinciyi yaptır olsun.Artı bak diger arkadaşlarda ne güzel yazmış,açıklamış..Ya seçtigin doktor ank32 arkadaşımızın bahsettigi doktor gibi küçük gögüs seviyorsa..İnanki bunlar olabiliyor.Ameliyat edecek doktor nasıl bir gögüsü estetik,güzel buluyorsa sürekli onu yapıyor..Barış Çakırı örnek alalım.Sürekli kas zarı altı ve damla modeli kullanıyor.Ben hiç duymadım yuvarlak protez yada başka yöntem kullandıgını.O yüzden sen bu doktordan vazgeç canımıniçi..Gerekirse gel Istanbula,ne kadar verebilirsin en fazla bu ameliyat için?3500ytl verebilirsen Bogaziçinde ol,biraz daha fazla verebilirsen başka yerlere bakarız,ayarlarız.gel bende yat kalk.Bana misafir ol valla,ben sana bakarım :70:Alexus arkadaşımın da dedigi gibi belki meme ucu kesisi ile uygun olmayabilirsin,onu anlarımda büyüklük konusunda kabul edemem yani..Sende etme..İnanki karşına istedigini anlayan,onaylayan bir doktor çıkacaktır.Acele etme derim ben.Sakın kafan karışmasın,bu kadar net bu olay.Tamam üzüleceksin,haklısın ama sonradan hayat boyu pişman olmakmı iyi?Geç olsun,güç olmasın canımcıgım..Lütfen iyi düşün tamammı.Ben yanındayım bak,çok ciddiyim...Elimden ne gelirse yapmaya hazırım birtanem...Çok öpüyorum seni.Çok uzattıysam kusura bakmasın kimse,birnevi içimi döktüm.Hepimiz yaşadık bu panikleri,korkuları,üzüntüleri..Sagolun herkes koşmuş,birşeyler yazmış yardımcı olmak için.Ne güzel,böyle yardımlaşmak,yardım etmek..:46: Diefee..Arkadaşım iyi düşün.Son kararı sen vereceksin,bizler sana kendi düşüncelerimizi söyleriz,tavsiyede bulunuruz..İstersen tekrar konuş doktorunla ama seni anlamayacaktır...Öpüyorum çamıok,hala uzatmaya devam ediyorum..Sevgiler...:42:

canım arkadaşım uzun uzun okudum cevabını öncwlikle çok haklısın .şuan rahat yazamıyorum eşim benle ilgilen biraz diye naz yapıyo:26:ama ben biraz düşüneceğim ne yapabilirim önce net bi karara varmalıyım.sonrasında sana uzun uzun yazacağım bende herşey için çok sağol btanem şimdilik öpüyorum iyi geceler...

Anlıyorum canım benim,biraz sıkıntı olacak tabi.Olsun sonuç güzel olacaksa bu sıkıntıyı çekmeye deger birtanemm...Aklıma gelen birşey olursa özelden yada buradan yazarım canım :34:

Öyle de insan yoruluyor işte :( umarım hemen hayırlısıyla hallolur.. Ben yarın Hasan bey Zühtü bey ve Osman beyle telefonda görüşeceğim mail atacağım.. Umarım yakın zamanda karar verebilirim bide yoğun olurlr gün alma sıkıntsı olur.. Neyse özel attığn mesajdaki numarayı yarın arıycam :) yinede heyecanlıyım yahu bi türlü ameliyat fikrine alışamadım.. Ağrısı sızısı umrumda değil de beni narkoz ürkütüyor...

Birtanemmm.... Seni çok iyi anlıyorum.Ben bunları ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde çok yaşadım.İşte bu yüzden çok ince eleyip,sık dokudum..Daha öncede bahsettim,yazdım tekrar yazmak istiyorum.O zamanlar doktor araştırması yapıyordum.Burada,forumda ismini duydugum doktorlara ve nette araştırma yaparken buldugum doktorlara randevu alıp gidiyordum.Tabi her doktoru bulup,arayıp,randevu alıp gitmek büyük bir heyecan veriyordu bana.Muayeneden sonra doktorla olan görüşmelerimiz hayal kırıklıgı ama :50: Aklımda olan büyüklüge önem vermeyen,onaylamayan bir doktor duruyordu hep karşımda.İstedigi büyüklügü kabul etmemi bekleyen,beni ikna etmeye çalışan bir doktor...Yahu diyordum yurtdışında ameliyat olmuş,ameliyat öncesi benim gögüslerimden daha küçük olan bir hastaya benim istedigim büyüklükten daha büyük silikon takılıyorda neden burada doktorlar hep küçük cc söylüyorlar ve sana asla olmaz diyorlar....Yılmadım,araştırmaya devam ettim.Dotorun beni ikna etmesini asla kabul etmedim,yine yazmıştım tekrar yazıyorum.Bana kapıyı gösteren doktorla bile karşılaştım yahu :63: (Artık adamın ne kadar burnundan getirdiysem :9:)Neyse tabiki para konusuda benim için çok önemliydi.500ytl nin bile hesabını yapıyordum.Allahıma şükür durumumuz iyi,kendimize ait evimiz,arabamız var.İstedigimiz arzu ettigimiz,ihtiyacımız olan şeyleri biraz sıkışıp alabiliyoruz sonuçta.Çocuklarım okuyor,dersane servis kantin parası şu bu,evin faturaları v.s. anca yani.Ben ev hanımıyım,öyle kendi başıma bu parayı biriktiriyim...Asla..:50:Yani bazı arkadaşlar yazıyor ögrenciyim,kendim biriktirdim filan.Şaşıyorum dogrusu....Allah daha çok versin tabi,gözüm yokta benim erkek kardeşimde okudu,gönderilen para belli oluyor sonuçta.Hele bir evde yada yurttada kalıyorsan ailenin gönderdigi ücret anca zar zor yeter.Neyse konuyu dagıtmayalım....Hem bütçeme uygun olsun,hemde istedigim gögüslere kavuşturacak bir doktor.Tabiki benim istedigim gögüs büyüklügünü onaylamayan ama iyi tatmam,sen istiyorsun diye takarım,sonucuna karışmam diyen bir doktor olsaydı onada cesaret edemezdim dogrusu..Sonunda buldum tabi :16: Dünyalar benim oldu...Hem istedigim büyüklüge tabiki olur diyen,hemde yöntem olarak çok mhetedilen bir yöntemde(forumda) hemde fiyatta bana yardımcı olan,parayı ön plana atmayan bir doktordu.Daha ne istiyim..Şİmdi senin konuya gelelim.Açık konuşucam sakın umutsuzluga düşme ama ben olsaydım o doktordan kesinlikle vazgeçerdim canım.Yahu 200cc,hiç gögüs dokusu olayan birini,helede senin gibi büyük gögüs arzulayan birini asla tatmin etmez bacım...Vazgeç,araştırmaya devam et.Parasal olarak sana uygun gelmiş olabilir ama senin istedigin gögüslere kavuşturmayacaksa hiçbir önemi yok.Ameliyat olacaksın,kolay birşeymi bu begenmezsen ikinciyi yaptır olsun.Artı bak diger arkadaşlarda ne güzel yazmış,açıklamış..Ya seçtigin doktor ank32 arkadaşımızın bahsettigi doktor gibi küçük gögüs seviyorsa..İnanki bunlar olabiliyor.Ameliyat edecek doktor nasıl bir gögüsü estetik,güzel buluyorsa sürekli onu yapıyor..Barış Çakırı örnek alalım.Sürekli kas zarı altı ve damla modeli kullanıyor.Ben hiç duymadım yuvarlak protez yada başka yöntem kullandıgını.O yüzden sen bu doktordan vazgeç canımıniçi..Gerekirse gel Istanbula,ne kadar verebilirsin en fazla bu ameliyat için?3500ytl verebilirsen Bogaziçinde ol,biraz daha fazla verebilirsen başka yerlere bakarız,ayarlarız.gel bende yat kalk.Bana misafir ol valla,ben sana bakarım :70:Alexus arkadaşımın da dedigi gibi belki meme ucu kesisi ile uygun olmayabilirsin,onu anlarımda büyüklük konusunda kabul edemem yani..Sende etme..İnanki karşına istedigini anlayan,onaylayan bir doktor çıkacaktır.Acele etme derim ben.Sakın kafan karışmasın,bu kadar net bu olay.Tamam üzüleceksin,haklısın ama sonradan hayat boyu pişman olmakmı iyi?Geç olsun,güç olmasın canımcıgım..Lütfen iyi düşün tamammı.Ben yanındayım bak,çok ciddiyim...Elimden ne gelirse yapmaya hazırım birtanem...Çok öpüyorum seni.Çok uzattıysam kusura bakmasın kimse,birnevi içimi döktüm.Hepimiz yaşadık bu panikleri,korkuları,üzüntüleri..Sagolun herkes koşmuş,birşeyler yazmış yardımcı olmak için.Ne güzel,böyle yardımlaşmak,yardım etmek..:46: Diefee..Arkadaşım iyi düşün.Son kararı sen vereceksin,bizler sana kendi düşüncelerimizi söyleriz,tavsiyede bulunuruz..İstersen tekrar konuş doktorunla ama seni anlamayacaktır...Öpüyorum çok,hala uzatmaya devam ediyorum..Sevgiler...:42:

canım arkadaşım o kadar iyisinki rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah..istanbula kadar gelemem imkanı yok bebeğimde var artı biliyosun.ama eşim konyaya gidebiliriz diyo..hakan çepni yi çok istemiştim çünkü ben önce,ama olmadı bi türlü:50:ama biraz düşüneyim eşimle daha detaylı konuşayım bakalım ne yapabiliriz:44:allah yardım etsin hayırlısıyla istediğim gibi memelerim olur sonunda inşallah.ama bu yazıda böyle geçirmek istemiyorum ben:50:hayırlıysa hayırlısıyla biran önce olsun sağol arkadaşım çok öpüyorum seni..
BİDE BURDAN YAZIMA CEVAP VEREN YARDIM EDEN TÜM ARKADAŞLARIMA GERÇEKTEN CANDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN ARKADAŞLAR İYKİ VARSINIZ DESTEĞİNİZ ÇOK YARDIMCI OLUYO MORAL VE FİKİR VERİYO HEPİNİZİDE ÖPÜYORUM:54::16::16::16::16::16:

canım arkadaşım o kadar iyisinki rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah..istanbula kadar gelemem imkanı yok bebeğimde var artı biliyosun.ama eşim konyaya gidebiliriz diyo..hakan çepni yi çok istemiştim çünkü ben önce,ama olmadı bi türlü:50:ama biraz düşüneyim eşimle daha detaylı konuşayım bakalım ne yapabiliriz:44:allah yardım etsin hayırlısıyla istediğim gibi memelerim olur sonunda inşallah.ama bu yazıda böyle geçirmek istemiyorum ben:50:hayırlıysa hayırlısıyla biran önce olsun sağol arkadaşım çok öpüyorum seni..
BİDE BURDAN YAZIMA CEVAP VEREN YARDIM EDEN TÜM ARKADAŞLARIMA GERÇEKTEN CANDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN ARKADAŞLAR İYKİ VARSINIZ DESTEĞİNİZ ÇOK YARDIMCI OLUYO MORAL VE FİKİR VERİYO HEPİNİZİDE ÖPÜYORUM:54::16::16::16::16::16:

Canımm... :16: Elimden ne gelirse yapacagımı bil lütfen olurmu..Burada,ıstanbulda sana kapı açacak,başının üzerinde agırlayacak bir arkadaşın oldugunu unutma lütfen :34: Bende seni çok öpüyorum,hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebegim.Allah yardımcın olsun.. :54:

Öyle de insan yoruluyor işte :( umarım hemen hayırlısıyla hallolur.. Ben yarın Hasan bey Zühtü bey ve Osman beyle telefonda görüşeceğim mail atacağım.. Umarım yakın zamanda karar verebilirim bide yoğun olurlr gün alma sıkıntsı olur.. Neyse özel attığn mesajdaki numarayı yarın arıycam :) yinede heyecanlıyım yahu bi türlü ameliyat fikrine alışamadım.. Ağrısı sızısı umrumda değil de beni narkoz ürkütüyor...

Canım Ankarada bulunan estetik cerrahlar ve telefon numaralarını veriyorum... Op.Dr.Ferruh Bingül xxxxx
Prof.Dr.Şafak Tunç xxxxxx Burası Hacettepe Üniversitesi Hastanesidir.Tunç bey Üniversite hastanesinde görev yapıyor :34:
Doçent Dr.Serdar Öztürk xxxxxxxxxxx
Uzman Dr.Unal Şahin xxxxxxx

Umarım yardımı olur canım benim :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar güzel, sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum..

Tünaydınn... Aynen bende güzel saglıklı ve mutlu bir gün diliyorum harkese.Umarım forumda doktor arayanlar istedigi doktoru bulur,ameliyat olmak isteyenler ameliyat tarihini alır,ameliyat olanlar dah az agrılı ve sıkıntısız bir gün geçirirler....:16:

mrh canım nasılsın bir süredir giremiyorum okuduğum kadarıyla kolunun iyi olmasına sevindim. maşallah her zamanki tempoda bilgi,destek veriyorsun :46::46:
ayrıca spor olarak ne yaptığını merak ettim fizik olarak süpersin :nazar::nazar:. :38:

mrh canım nasılsın bir süredir giremiyorum okuduğum kadarıyla kolunun iyi olmasına sevindim. maşallah her zamanki tempoda bilgi,destek veriyorsun :46::46:
ayrıca spor olarak ne yaptığını merak ettim fizik olarak süpersin :nazar::nazar:. :38:

Sagol canım,kolum daha iyi tabi ama yi,nede kısıtlı hareketler yapıyorum.Tamamen kaldıramıyorum mesela,uzatamıyorum.Ama bunada şükür.. :31:
Valla herzamanki ben yani,elimden geldigince o konu senin bu konu benim bakıyorum.İlgimi çeken yardımcı olabilecegim bir konu görünce atlıyorum hemen.. :9:
Spor olarak spor salonuna üyeyim ben,genelde yüzerim.Yüzünce diger sporlara ihtiyaç olmuyor zaten,bütün kasları çalıştırıyor.Yüzemedigim zamanda fıtness ve agırlık çalışıyorum :34: :nazar::34:

Arzumcum çok geçmiş olsun cnm koluna ne oldu?Kaçırmışım:( dikkat et kendine nazar değiyo bence sana :)))umarım iyisindir öpüyorum:54:

Canım Ankarada bulunan estetik cerrahlar ve telefon numaralarını veriyorum... Op.Dr.Ferruh Bingül xxxxx
Prof.Dr.Şafak Tunç xxxxxx Burası Hacettepe Üniversitesi Hastanesidir.Tunç bey Üniversite hastanesinde görev yapıyor :34:
Doçent Dr.Serdar Öztürk xxxxxxxxxxx
Uzman Dr.Unal Şahin xxxxxxx

Umarım yardımı olur canım benim :34:

Tüh ya numaralar görünmüyor. Eline ,emeğine sağlıık :) ben eve yeni girdm ve yine telefona sarıldım ki kkya gireyim:D annem Zühtü bey ile konuşmuş kas altı uygularmış bana. Protez markası ile ilgili annem sormuş kanser yapan fransız malı protez falan demiş ben onu hiç kullanmadım demiş bi şeyler daha söylemiş ama mentor kullanıyor sanırım. Bende az önce aradım ameliyattaym ameliyattan sonra arayacakmış çok heyecnlandııııım :) hemen buraya yazmak istedim diğer isimlerle de görüşmek isterdim ama neden bilmiyorum Zühtü beye güveniyorum konuştuktan sonra içime yatmazsa (inş yatar) saydığın isimlerle de görüşürüm ama yengemin tanıdığı Zühtü bye ameliyat olmuş gözün kapalı gidebilirsin dedi.. Bütün muhabbetleri buraya yazdım ama heyecan yaptıım :) konuştuktan sonra da buraya heeemen yazacağım. Kk olmasa işim zordu. Hem araştırma açısndan hemde insan bişeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyor... Siteye girince rahatlıyorum. Teşekkürler kk , teşekkürler Arzuuum :)

Tüh ya numaralar görünmüyor. Eline ,emeğine sağlıık :) ben eve yeni girdm ve yine telefona sarıldım ki kkya gireyim:D annem Zühtü bey ile konuşmuş kas altı uygularmış bana. Protez markası ile ilgili annem sormuş kanser yapan fransız malı protez falan demiş ben onu hiç kullanmadım demiş bi şeyler daha söylemiş ama mentor kullanıyor sanırım. Bende az önce aradım ameliyattaym ameliyattan sonra arayacakmış çok heyecnlandııııım :) hemen buraya yazmak istedim diğer isimlerle de görüşmek isterdim ama neden bilmiyorum Zühtü beye güveniyorum konuştuktan sonra içime yatmazsa (inş yatar) saydığın isimlerle de görüşürüm ama yengemin tanıdığı Zühtü bye ameliyat olmuş gözün kapalı gidebilirsin dedi.. Bütün muhabbetleri buraya yazdım ama heyecan yaptıım :) konuştuktan sonra da buraya heeemen yazacağım. Kk olmasa işim zordu. Hem araştırma açısndan hemde insan bişeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyor... Siteye girince rahatlıyorum. Teşekkürler kk , teşekkürler Arzuuum :)

Canım forumda iletişim bilgilerini paylaşmak yasak oldugu için silinmiş tabi.Ama özelden bahsettigim doktorların numaralarını yazdım,gönderdim :34:Mesaj kutuna bak..
Hadi hayırlısı olsun canım,Zühtü beyle görüş tabi.İnşallah anlaşabilirsiniz.Ank arkadaşımız ve clara arkadaşımız var Zühtü beye ameliyat olan ve gerçektende güzel gögüsleri var arkadaşlarımızın :34:Aşkolsun,yaz tabi.Senden haber almak benide çok heyecanlandırıyor :29:

Heycan yapma canım, inşallah senin için en iyisi olacaktır. Biz her zaman yanındayız, destekçin ve takipçiniz. Ben kendi adıma söylüyorum bunları..

Back