Heycan yapma canım, inşallah senin için en iyisi olacaktır. Biz her zaman yanındayız, destekçin ve takipçiniz. Ben kendi adıma söylüyorum bunları..
Canım beniiim bu insana güç veriyor :) yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Bu tatlı bir heyecan sanırım :)
Canım beniiim bu insana güç veriyor :) yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Bu tatlı bir heyecan sanırım :)
İnşallah ortaya mükemmel bir sonuç çıkacaktır. İnan buna. Ve olumlu düşün olumlu düşünmenin gücüne inan..
tam konunda gezinirken bi baktım avatar değişti bu ne yahu dehşeeet ötesi
Zühtü beyle konuştum güven verdi olumlu düşünüyorum vee sanırım ona ameliyat olacağııım
Zühtü beyle konuştum güven verdi olumlu düşünüyorum vee sanırım ona ameliyat olacağııım
Sagol canım.Omuz başı kırıgıymış benim durum aslında.Öncesinde çatlak denildi ama kırıkmış...Neyse geçsin,iyiyleşiyimde artık ne yapalım..
oy oyyy. çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
3 nisanda görüşmeye gideceğim ameliyat en kısa ne zaman uygun olur dedim 4-5 Nisan isterseniz olur dedi.. İçime sinerse ki içimden bi ses içime sineceğini söylüyor4 nisanda ameliyat olacağııım :) 4 nisana takmış durumdayım haftaya memişlerim olacak şaka gibiii
3 nisanda görüşmeye gideceğim ameliyat en kısa ne zaman uygun olur dedim 4-5 Nisan isterseniz olur dedi.. İçime sinerse ki içimden bi ses içime sineceğini söylüyor4 nisanda ameliyat olacağııım :) 4 nisana takmış durumdayım haftaya memişlerim olacak şaka gibiii
Hadi canım inşallah...Dogumgünümden önce ameliyat olacaksın demekkiHayırlısı olsun,herşey istedigin biçimde olsun inşallah...
Kararın hayırlı olsun canım. Rabbim pişman etmesin. İnşallah mutlu haberlerini bekliyorum
Canımm...Elimden ne gelirse yapacagımı bil lütfen olurmu..Burada,ıstanbulda sana kapı açacak,başının üzerinde agırlayacak bir arkadaşın oldugunu unutma lütfen Bende seni çok öpüyorum,hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebegim.Allah yardımcın olsun..
canım hayırlı olsun. inşallah istediğin gibi olurlar. ne güzel ya biri daha memişli hatunlar kulbune girecek. darısı bana inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?