• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım beniiim bu insana güç veriyor :) yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Bu tatlı bir heyecan sanırım :)

Bilirim bu tatlı heyecanı canım,bizlerde paylaşıyoruz seninle bu tatlı heyecanı,emin ol buna..Hadi hayırlısı,dua edecegim sana :34: Herşey çok güzel olacak inan bana..Zühtü beyin ismini hep başarılarla duydum ben,seninkide öyle olacak... :16::54:

3 nisanda görüşmeye gideceğim ameliyat en kısa ne zaman uygun olur dedim 4-5 Nisan isterseniz olur dedi.. İçime sinerse ki içimden bi ses içime sineceğini söylüyor :1: 4 nisanda ameliyat olacağııım :) 4 nisana takmış durumdayım :27: haftaya memişlerim olacak şaka gibiii :3:

3 nisanda görüşmeye gideceğim ameliyat en kısa ne zaman uygun olur dedim 4-5 Nisan isterseniz olur dedi.. İçime sinerse ki içimden bi ses içime sineceğini söylüyor :1: 4 nisanda ameliyat olacağııım :) 4 nisana takmış durumdayım :27: haftaya memişlerim olacak şaka gibiii :3:

Hadi canım inşallah...Dogumgünümden önce ameliyat olacaksın demekki :34:Hayırlısı olsun,herşey istedigin biçimde olsun inşallah...:16:

Kararın hayırlı olsun canım. Rabbim pişman etmesin. İnşallah mutlu haberlerini bekliyorum:16:

Canımm... :16: Elimden ne gelirse yapacagımı bil lütfen olurmu..Burada,ıstanbulda sana kapı açacak,başının üzerinde agırlayacak bir arkadaşın oldugunu unutma lütfen :34: Bende seni çok öpüyorum,hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebegim.Allah yardımcın olsun.. :54:

sağol arkadaşım biliyorum zaten..amin cnm benm inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun:54::16::16::16::16::16:

canım hayırlı olsun. inşallah istediğin gibi olurlar. ne güzel ya biri daha memişli hatunlar kulbune girecek. darısı bana inşallah..

Ay forumdan biraz uzak kaldım neler olmuş.Arzumcum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.Yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum bende.benimde memişlerim oldu sonunda.Daha önceki sayfalarda sorularımı cvplamıştın boyut hakkında fikir edinmem için site önermiştin.Sonunda cesaretimi topladım ve ameliyat oldum.Kas altı 350 cc yuvarlak takıldı.Ama iyileşme sürecini memlekette geçirdim evde internet imkanımda yoktu yeni gelebildim.Şekilleri farklı gibiydi ama birindeki ödem diğerinden daha fazlaymış heralde masaj yaptıkça düzelmeye başladı çok şükür.En önemlisi de yardımların için çok teşekkür ediyorum canım tekrar geçmiş olsun.Bu site ve sen olmasan çok zor cesaret ederdim.Bu arada kırık çok hassas yerdeymiş aman yorma kendini.öpüyorum kendine iyi bak arzumcum :kkk:

Hadi hayırlısı olsun bakalım, mutlu haberlerini merek ve heyecanla bekleyeceğiz. Sevgiler..

Back