arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Nasıl yani yaaa...Önce onay veriyor sonrada olmazmı diyor... Güzelim yaaa,valla boşver sen bu doktoru,ne olacagı belli degil yahu.Böyle şeymi olur,çocukmu kandırıyor..

canım arkadaşım uzun uzun okudum cevabını öncwlikle çok haklısın .şuan rahat yazamıyorum eşim benle ilgilen biraz diye naz yapıyo:26:ama ben biraz düşüneceğim ne yapabilirim önce net bi karara varmalıyım.sonrasında sana uzun uzun yazacağım bende herşey için çok sağol btanem şimdilik öpüyorum iyi geceler...

Anlıyorum canım benim,biraz sıkıntı olacak tabi.Olsun sonuç güzel olacaksa bu sıkıntıyı çekmeye deger birtanemm...Aklıma gelen birşey olursa özelden yada buradan yazarım canım

Öyle de insan yoruluyor işte umarım hemen hayırlısıyla hallolur.. Ben yarın Hasan bey Zühtü bey ve Osman beyle telefonda görüşeceğim mail atacağım.. Umarım yakın zamanda karar verebilirim bide yoğun olurlr gün alma sıkıntsı olur.. Neyse özel attığn mesajdaki numarayı yarın arıycam :) yinede heyecanlıyım yahu bi türlü ameliyat fikrine alışamadım.. Ağrısı sızısı umrumda değil de beni narkoz ürkütüyor...

canım arkadaşım o kadar iyisinki rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah..istanbula kadar gelemem imkanı yok bebeğimde var artı biliyosun.ama eşim konyaya gidebiliriz diyo..hakan çepni yi çok istemiştim çünkü ben önce,ama olmadı bi türlüama biraz düşüneyim eşimle daha detaylı konuşayım bakalım ne yapabiliriz:44:allah yardım etsin hayırlısıyla istediğim gibi memelerim olur sonunda inşallah.ama bu yazıda böyle geçirmek istemiyorum benhayırlıysa hayırlısıyla biran önce olsun sağol arkadaşım çok öpüyorum seni..
BİDE BURDAN YAZIMA CEVAP VEREN YARDIM EDEN TÜM ARKADAŞLARIMA GERÇEKTEN CANDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN ARKADAŞLAR İYKİ VARSINIZ DESTEĞİNİZ ÇOK YARDIMCI OLUYO MORAL VE FİKİR VERİYO HEPİNİZİDE ÖPÜYORUM

Canımm... Elimden ne gelirse yapacagımı bil lütfen olurmu..Burada,ıstanbulda sana kapı açacak,başının üzerinde agırlayacak bir arkadaşın oldugunu unutma lütfen Bende seni çok öpüyorum,hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebegim.Allah yardımcın olsun..

Canım Ankarada bulunan estetik cerrahlar ve telefon numaralarını veriyorum... Op.Dr.Ferruh Bingül xxxxx
Prof.Dr.Şafak Tunç xxxxxx Burası Hacettepe Üniversitesi Hastanesidir.Tunç bey Üniversite hastanesinde görev yapıyor
Doçent Dr.Serdar Öztürk xxxxxxxxxxx
Uzman Dr.Unal Şahin xxxxxxx

Umarım yardımı olur canım benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar güzel, sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum..

Tünaydınn... Aynen bende güzel saglıklı ve mutlu bir gün diliyorum harkese.Umarım forumda doktor arayanlar istedigi doktoru bulur,ameliyat olmak isteyenler ameliyat tarihini alır,ameliyat olanlar dah az agrılı ve sıkıntısız bir gün geçirirler....

mrh canım nasılsın bir süredir giremiyorum okuduğum kadarıyla kolunun iyi olmasına sevindim. maşallah her zamanki tempoda bilgi,destek veriyorsun
ayrıca spor olarak ne yaptığını merak ettim fizik olarak süpersin .

Sagol canım,kolum daha iyi tabi ama yi,nede kısıtlı hareketler yapıyorum.Tamamen kaldıramıyorum mesela,uzatamıyorum.Ama bunada şükür..
Valla herzamanki ben yani,elimden geldigince o konu senin bu konu benim bakıyorum.İlgimi çeken yardımcı olabilecegim bir konu görünce atlıyorum hemen..
Spor olarak spor salonuna üyeyim ben,genelde yüzerim.Yüzünce diger sporlara ihtiyaç olmuyor zaten,bütün kasları çalıştırıyor.Yüzemedigim zamanda fıtness ve agırlık çalışıyorum

Arzumcum çok geçmiş olsun cnm koluna ne oldu?Kaçırmışım dikkat et kendine nazar değiyo bence sana :)))umarım iyisindir öpüyorum

Tüh ya numaralar görünmüyor. Eline ,emeğine sağlıık :) ben eve yeni girdm ve yine telefona sarıldım ki kkya gireyim annem Zühtü bey ile konuşmuş kas altı uygularmış bana. Protez markası ile ilgili annem sormuş kanser yapan fransız malı protez falan demiş ben onu hiç kullanmadım demiş bi şeyler daha söylemiş ama mentor kullanıyor sanırım. Bende az önce aradım ameliyattaym ameliyattan sonra arayacakmış çok heyecnlandııııım :) hemen buraya yazmak istedim diğer isimlerle de görüşmek isterdim ama neden bilmiyorum Zühtü beye güveniyorum konuştuktan sonra içime yatmazsa (inş yatar) saydığın isimlerle de görüşürüm ama yengemin tanıdığı Zühtü bye ameliyat olmuş gözün kapalı gidebilirsin dedi.. Bütün muhabbetleri buraya yazdım ama heyecan yaptıım :) konuştuktan sonra da buraya heeemen yazacağım. Kk olmasa işim zordu. Hem araştırma açısndan hemde insan bişeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyor... Siteye girince rahatlıyorum. Teşekkürler kk , teşekkürler Arzuuum :)

Canım forumda iletişim bilgilerini paylaşmak yasak oldugu için silinmiş tabi.Ama özelden bahsettigim doktorların numaralarını yazdım,gönderdim Mesaj kutuna bak..
Hadi hayırlısı olsun canım,Zühtü beyle görüş tabi.İnşallah anlaşabilirsiniz.Ank arkadaşımız ve clara arkadaşımız var Zühtü beye ameliyat olan ve gerçektende güzel gögüsleri var arkadaşlarımızın Aşkolsun,yaz tabi.Senden haber almak benide çok heyecanlandırıyor

Heycan yapma canım, inşallah senin için en iyisi olacaktır. Biz her zaman yanındayız, destekçin ve takipçiniz. Ben kendi adıma söylüyorum bunları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…