- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...
arzumcum çok kötüyüm arkadaşımbugün dr a gittimya herşey güzel iyi hoşdu,dr dediki meme ucu sana uygun değil,göğsün altından kesicez direttim olmadı..ondan sonra çok büyük olmaz sana vücut yapına dedi.200 250 cc demesinmi neeeeeeeeeeee??bak dedim bunu kabul edemem olmuşken büyük.olsun sıkıntı olur senin için dedi.bende öylede acı çekicem böylede dedim,bari aldığı en büyük ölçü olsun dedim tmm dedi.arkadaşım neden bizim dr lar küçük yapma taraftarı anlamadım gitti kendi beceriksizliklerindenmi acaba ya valla moralim çok bozuldu cnm.ameliyatımıda 30 nisana aldım,nihayet gün belli oldu ama kafam karışık şimdide biraz daha düşünme sürecim olsun diye ay sonu olsun dedim.ya çok küçük olursa offf.benim boyum 1.60 cm kilom 52-53 civarı bugün yarın şimdiki hallerini çekip koycam seninde fikrini alcam arkadaşım şiştim valla offf ne zor yaaa
Birtanemmm.... Seni çok iyi anlıyorum.Ben bunları ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde çok yaşadım.İşte bu yüzden çok ince eleyip,sık dokudum..Daha öncede bahsettim,yazdım tekrar yazmak istiyorum.O zamanlar doktor araştırması yapıyordum.Burada,forumda ismini duydugum doktorlara ve nette araştırma yaparken buldugum doktorlara randevu alıp gidiyordum.Tabi her doktoru bulup,arayıp,randevu alıp gitmek büyük bir heyecan veriyordu bana.Muayeneden sonra doktorla olan görüşmelerimiz hayal kırıklıgı ama Aklımda olan büyüklüge önem vermeyen,onaylamayan bir doktor duruyordu hep karşımda.İstedigi büyüklügü kabul etmemi bekleyen,beni ikna etmeye çalışan bir doktor...Yahu diyordum yurtdışında ameliyat olmuş,ameliyat öncesi benim gögüslerimden daha küçük olan bir hastaya benim istedigim büyüklükten daha büyük silikon takılıyorda neden burada doktorlar hep küçük cc söylüyorlar ve sana asla olmaz diyorlar....Yılmadım,araştırmaya devam ettim.Dotorun beni ikna etmesini asla kabul etmedim,yine yazmıştım tekrar yazıyorum.Bana kapıyı gösteren doktorla bile karşılaştım yahu (Artık adamın ne kadar burnundan getirdiysem )Neyse tabiki para konusuda benim için çok önemliydi.500ytl nin bile hesabını yapıyordum.Allahıma şükür durumumuz iyi,kendimize ait evimiz,arabamız var.İstedigimiz arzu ettigimiz,ihtiyacımız olan şeyleri biraz sıkışıp alabiliyoruz sonuçta.Çocuklarım okuyor,dersane servis kantin parası şu bu,evin faturaları v.s. anca yani.Ben ev hanımıyım,öyle kendi başıma bu parayı biriktiriyim...Asla..Yani bazı arkadaşlar yazıyor ögrenciyim,kendim biriktirdim filan.Şaşıyorum dogrusu....Allah daha çok versin tabi,gözüm yokta benim erkek kardeşimde okudu,gönderilen para belli oluyor sonuçta.Hele bir evde yada yurttada kalıyorsan ailenin gönderdigi ücret anca zar zor yeter.Neyse konuyu dagıtmayalım....Hem bütçeme uygun olsun,hemde istedigim gögüslere kavuşturacak bir doktor.Tabiki benim istedigim gögüs büyüklügünü onaylamayan ama iyi tatmam,sen istiyorsun diye takarım,sonucuna karışmam diyen bir doktor olsaydı onada cesaret edemezdim dogrusu..Sonunda buldum tabi Dünyalar benim oldu...Hem istedigim büyüklüge tabiki olur diyen,hemde yöntem olarak çok mhetedilen bir yöntemde(forumda) hemde fiyatta bana yardımcı olan,parayı ön plana atmayan bir doktordu.Daha ne istiyim..Şİmdi senin konuya gelelim.Açık konuşucam sakın umutsuzluga düşme ama ben olsaydım o doktordan kesinlikle vazgeçerdim canım.Yahu 200cc,hiç gögüs dokusu olayan birini,helede senin gibi büyük gögüs arzulayan birini asla tatmin etmez bacım...Vazgeç,araştırmaya devam et.Parasal olarak sana uygun gelmiş olabilir ama senin istedigin gögüslere kavuşturmayacaksa hiçbir önemi yok.Ameliyat olacaksın,kolay birşeymi bu begenmezsen ikinciyi yaptır olsun.Artı bak diger arkadaşlarda ne güzel yazmış,açıklamış..Ya seçtigin doktor ank32 arkadaşımızın bahsettigi doktor gibi küçük gögüs seviyorsa..İnanki bunlar olabiliyor.Ameliyat edecek doktor nasıl bir gögüsü estetik,güzel buluyorsa sürekli onu yapıyor..Barış Çakırı örnek alalım.Sürekli kas zarı altı ve damla modeli kullanıyor.Ben hiç duymadım yuvarlak protez yada başka yöntem kullandıgını.O yüzden sen bu doktordan vazgeç canımıniçi..Gerekirse gel Istanbula,ne kadar verebilirsin en fazla bu ameliyat için?3500ytl verebilirsen Bogaziçinde ol,biraz daha fazla verebilirsen başka yerlere bakarız,ayarlarız.gel bende yat kalk.Bana misafir ol valla,ben sana bakarım Alexus arkadaşımın da dedigi gibi belki meme ucu kesisi ile uygun olmayabilirsin,onu anlarımda büyüklük konusunda kabul edemem yani..Sende etme..İnanki karşına istedigini anlayan,onaylayan bir doktor çıkacaktır.Acele etme derim ben.Sakın kafan karışmasın,bu kadar net bu olay.Tamam üzüleceksin,haklısın ama sonradan hayat boyu pişman olmakmı iyi?Geç olsun,güç olmasın canımcıgım..Lütfen iyi düşün tamammı.Ben yanındayım bak,çok ciddiyim...Elimden ne gelirse yapmaya hazırım birtanem...Çok öpüyorum seni.Çok uzattıysam kusura bakmasın kimse,birnevi içimi döktüm.Hepimiz yaşadık bu panikleri,korkuları,üzüntüleri..Sagolun herkes koşmuş,birşeyler yazmış yardımcı olmak için.Ne güzel,böyle yardımlaşmak,yardım etmek.. Diefee..Arkadaşım iyi düşün.Son kararı sen vereceksin,bizler sana kendi düşüncelerimizi söyleriz,tavsiyede bulunuruz..İstersen tekrar konuş doktorunla ama seni anlamayacaktır...Öpüyorum çok,hala uzatmaya devam ediyorum..Sevgiler...