Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...
arzumcum çok kötüyüm arkadaşım
bugün dr a gittimya herşey güzel iyi hoşdu,dr dediki meme ucu sana uygun değil,göğsün altından kesicez direttim olmadı..ondan sonra çok büyük olmaz sana vücut yapına dedi.200 250 cc demesinmi neeeeeeeeeeee??
bak dedim bunu kabul edemem olmuşken büyük.olsun sıkıntı olur senin için dedi.bende öylede acı çekicem böylede dedim,bari aldığı en büyük ölçü olsun dedim tmm dedi.arkadaşım neden bizim dr lar küçük yapma taraftarı anlamadım gitti kendi beceriksizliklerindenmi acaba ya valla moralim çok bozuldu cnm.ameliyatımıda 30 nisana aldım,nihayet gün belli oldu ama kafam karışık şimdide biraz daha düşünme sürecim olsun diye ay sonu olsun dedim.ya çok küçük olursa offf.benim boyum 1.60 cm kilom 52-53 civarı bugün yarın şimdiki hallerini çekip koycam seninde fikrini alcam arkadaşım şiştim valla offf ne zor yaaa