• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Sadece implantlardan sonra dikkat edilmesi gerekmiyor.Yani bu ameliyatı olmadan önce fazla kilonuz varsa ideal,kaldıgınız kiloda olursanız daha iyi olur tabi.Normalde kilo alıp verdigimizde bile gögüsler bir şişiyor,bir sönüyorki ameliyattan sonrada bu durum yaşanacaktır.O yüzden doktorlarımız fazla kilo alıp vermeyi tavsiye etmiyorlar :34:

ben şanslıyım o zaman kendimi bildim bileli hep aynı kilodayım:ssz:

merhaba canım nasılsın naptın doktora gıttın mı kolun nasıl oldu? tatlı bıraz ye ama bol bol spor yapıyorsan..hem yazın iştah fln azlıyor genellıkle, bıde yuzunce oo super oluyo :))

bı de arzumcum, nette bı sılıkon gordum SALİNE SİLİKON, bunu kücük kesikle sokup meme ıcındeyken sısırıyorlarmıs, ama uzun vadede yenıden duzeltmek gerekebılıyormus...mınık bır kesıkten gırıyor dıye olumlu geldı bana sen ne dersin "memetör bayan" :))

Sagol canım,daha iyiyim şükür.Evet doktora gittim.Şu sıkıcı ve hantal omuz askısından kurtuldum,yerine daha hafif bir askı takıldı bir haftada bununla idare edecegim :31: Tatlılar vazgeçemedigim tatlardır.Düzenli spor yaptıgım için kiloyla aramda pek bir sorun yok,artı yedigimi yakıyorum :34: Senelik spor salonuna üyeyim zaten,özellikle yüzmeye daha sık gidiyorum .Ama kolumun bu durumundan sonra biraz sahalardan uzak kalacagım sanırım :5: O yüzden yediklerime dikkat etmem gerekecek...
Salin silikon protez içi boş olan sadece kılıf şeklinde olan(öyle izah ediyim,anlaşılır sanırım) memede açılan cebe yerleştirilip sonradan enjektörle içi doldurulan protez tipidir.Genellikle koltukaltı kesisinden ve göbek deliginden yapılan meme büyütme ameliyatlarında kullanılır.Çünkü dedigin gibi küçücük bir kesiden vede meme dokusuna uzak bir kesiden jel protezin geçirilmesi imkansızdır :34: O kılıf bükülüp içi delik bir borucugun içinden sokularak memede açılan cebe kadar ulaştırılır.Sonrasında içine enjektörle sıvı(serum fizyolojik)basılır.Memede istenilen büyüklüge gelince hortum çekilir ve otomatik olarak protezdeki delik kapanır,kilitlenir..
Salin protezler zamanla vücut ısısıyla buharlaşır,küçülme yapar.Ayrıca hani basında okudugumuz silikonları patladı haberleri olan kişilerde bu salin silikonlar kullanılmıştır.Önceden tercih ediliyordu,neden çünkü izsiz bir ameliyat isteyen kişilere mecburen bu yöntemler tercih ediliyor ve salin protezler kullanılıyor.Ayrıca basında bir bayanın protezleri uçakta patlamıştı basınçtan dolayı.İşte bu tür riskleri var bu protezlerin.Artık günümüzde tercih edilmiyor tabi...Umarım açıklayıcı olmuştur ..Sevgiler... :16:

Sonunda hafta sonu oldu da forumda bol vakit geçirme fırsatım oldu.. Sayfanı okudum da omzunu incitmişsn geçmiş olsun canıım. Yeni fotoğraflarına da baktım karın dümdüz göğüsler bomba :D yaz da yaklaşıyor bikinilerin içinde düşünemiyorum bile valla.. Bak bende hafta sonunu fırsatını değerlendirip 2 tane foto koydum umarım bende bu yaza güzel memişlerle girerim valla çok özeniyorum size. Hiiç yok denenlerden bile kötü çünkü. İnanamıyorm göğüslerimin olacağına. Şaka gibi geliyor 4 nisanda ameliyata giriyorum :D

Sagol canım,sorma bir kaza atlattık,geçiyor çok şükür.Daha iyi olacak inallah :31: Fotoları ve vücudumu begendigin için teşekkür ederim :54: Sorma yaz gelsede yeni bikiniler alsak,çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum valla :31:Fotomu ekledin,hemen bakiyim canım..:10: İnşallah sende hayal ettigin gögüslere kavuşacaksın canım,dualarım seninle.Sen kendini,istegini doktoruna iyice anlat,gerisini ona bırak artık.Valla bende inanamıyordum böyle gögüslere kavuşacagımı,çok büyük bir mucize gibi geliyor ama oluyor işte :34: Hadi seninde az kaldı,büyük bir merak ve heyecanla ameliyattan sonra yorumlarını bekliyor olacagız tatlım..Öpüyorum çook... :54:

Sagol canım,daha iyiyim şükür.Evet doktora gittim.Şu sıkıcı ve hantal omuz askısından kurtuldum,yerine daha hafif bir askı takıldı bir haftada bununla idare edecegim :31: Tatlılar vazgeçemedigim tatlardır.Düzenli spor yaptıgım için kiloyla aramda pek bir sorun yok,artı yedigimi yakıyorum :34: Senelik spor salonuna üyeyim zaten,özellikle yüzmeye daha sık gidiyorum .Ama kolumun bu durumundan sonra biraz sahalardan uzak kalacagım sanırım :5: O yüzden yediklerime dikkat etmem gerekecek...
Salin silikon protez içi boş olan sadece kılıf şeklinde olan(öyle izah ediyim,anlaşılır sanırım) memede açılan cebe yerleştirilip sonradan enjektörle içi doldurulan protez tipidir.Genellikle koltukaltı kesisinden ve göbek deliginden yapılan meme büyütme ameliyatlarında kullanılır.Çünkü dedigin gibi küçücük bir kesiden vede meme dokusuna uzak bir kesiden jel protezin geçirilmesi imkansızdır :34: O kılıf bükülüp içi delik bir borucugun içinden sokularak memede açılan cebe kadar ulaştırılır.Sonrasında içine enjektörle sıvı(serum fizyolojik)basılır.Memede istenilen büyüklüge gelince hortum çekilir ve otomatik olarak protezdeki delik kapanır,kilitlenir..
Salin protezler zamanla vücut ısısıyla buharlaşır,küçülme yapar.Ayrıca hani basında okudugumuz silikonları patladı haberleri olan kişilerde bu salin silikonlar kullanılmıştır.Önceden tercih ediliyordu,neden çünkü izsiz bir ameliyat isteyen kişilere mecburen bu yöntemler tercih ediliyor ve salin protezler kullanılıyor.Ayrıca basında bir bayanın protezleri uçakta patlamıştı basınçtan dolayı.İşte bu tür riskleri var bu protezlerin.Artık günümüzde tercih edilmiyor tabi...Umarım açıklayıcı olmuştur ..Sevgiler... :16:

evet bende bunu duymuştum. büyük uçaklarda olmaz sanırım çünkü kabin basıncı çok değişmiyor ama kadın uçağa biniyor sonra memeleri gitgide büyümeye başlıyor basınç azaldığı için. sonrada patlıyor. düşününce ne kadar ürkütücü..

ne oldu gittinmi doktora gerci kendin cikarmissin cok sabirsiz gordum seni bu kadarmi bezdin askidan oy kiyamam kuzuma ben. kiz yeni gordum yazini memetör ha valla gulmekten koptum:52: galiba her gozume carpisindada gulecem cok hos ya supersin tatlim:16:
Gittim canım,büyük kol askım çıkarıldı,daha hafif ince bir kol askısı takıldı.Bir haftada böyle kalacak bakalım :31: Ama ben yine çıkarıyorum arada :17:
Hee...Memetör oldum kızz... :51: Senin süperligin o şekerim.. :34:

hele sukur bir kac resim ekleyebildim bak bakalim ne diyecen degisime begenecenmi:34:

Baktım şekerim,nihayet ekledin yani.Ama çok dogal duruyorlar yani.Bence kıvamıda iyi olmuştur :34:Yumuşamıştır yani,öyle görünüyor..Degişimi begendim,o sporcu sütyenine benzeyen sütyeninede bayıldım,çok begendim.. :34:Lütfen gir arada bak,sizlerin yorumunu,yazılarınızı görünce çok seviniyorum ben... :54:

Sagol canım.Omuz başı kırıgıymış benim durum aslında.Öncesinde çatlak denildi ama kırıkmış... :31: Neyse geçsin,iyiyleşiyimde artık ne yapalım..:31:

canım tekrar geçmiş olsun. omuz başı kırığıda baya zordur sanırım tüm kola harket sağlıyor sonuçta..

selam canım, kolunun daha ıyı olmasına sevındım..dıkkat et kendıne..benımde aram sporla ıyı gercı bu hafta aksattım bıraz...anladım sılıkon acıklamanı coook saol, demekkı patlamamak ıcın salın sılıkon tercıh etmıyoruzz :1: tmmdır anladım, opuyoruum:54:

selam canım, kolunun daha ıyı olmasına sevındım..dıkkat et kendıne..benımde aram sporla ıyı gercı bu hafta aksattım bıraz...anladım sılıkon acıklamanı coook saol, demekkı patlamamak ıcın salın sılıkon tercıh etmıyoruzz :1: tmmdır anladım, opuyoruum:54:

Bende aksatıcam biraz,mecburen.Spor hocamlada konuştum,doktorun ne zaman izin verirse o zaman gel dedi haliyle.Yemene dikkat et,kilo alma dedi :53::9:
Canım dedigim gibi Salin Protezi artık birçok cerrah kullanmıyor,tercih etmiyor zaten.Ancak koltukaltı kesisi ve göbek deliginden yapılan ameliyatta(kii Türkiyede göbek deliginden girilip yapılan bir meme büyütme ameliyatını duymadım) tercih ediliyor..:34:

Gittim canım,büyük kol askım çıkarıldı,daha hafif ince bir kol askısı takıldı.Bir haftada böyle kalacak bakalım :31: Ama ben yine çıkarıyorum arada :17:
Hee...Memetör oldum kızz... :51: Senin süperligin o şekerim.. :34:

Baktım şekerim,nihayet ekledin yani.Ama çok dogal duruyorlar yani.Bence kıvamıda iyi olmuştur :34:Yumuşamıştır yani,öyle görünüyor..Degişimi begendim,o sporcu sütyenine benzeyen sütyeninede bayıldım,çok begendim.. :34:Lütfen gir arada bak,sizlerin yorumunu,yazılarınızı görünce çok seviniyorum ben... :54:

aa kirikmiymis bak sen hele uzuldum neyseki acilarin azalmistir allah tekrar yasatmasin tatlim:50:evet ya cok sukur sonunda ekleyebildim :32: cok beklettim biliyorum artik kusura bakma:34:canim benim tesekkur ederim begenmene cok sevindim. cok sukur kivami falan cok dogal hem ben protez takmadimki kim uydurdu bunu:50:haha dermisim:52::52::34::nazar:
gelirim elbet ama bende memetör hatunu yardimiyla oguzel aciklayici cevaplarinla yani is basinda gorunce cok seviniyorum. buraya cok yakisiyorsun tatlim:16::nazar::nazar:

Back