evet bende bunu duymuştum. büyük uçaklarda olmaz sanırım çünkü kabin basıncı çok değişmiyor ama kadın uçağa biniyor sonra memeleri gitgide büyümeye başlıyor basınç azaldığı için. sonrada patlıyor. düşününce ne kadar ürkütücü..
canım gunaydın nasıl oldu kolun var mı bi sıkıntın
Tünaydın canım...Öglen oldu,geç cevap yazabildimBiraz daha iyi kolum,şükür..Bir hafta kadar askıda kalacak fakat askım degişti biliyorsun.Bunu daha az kullanıyorum aslında.Çok sıkıldım yahu... Sen nasılsın bakalım,yogunum bu aralar görüşemiyoruz...
aa kirikmiymis bak sen hele uzuldum neyseki acilarin azalmistir allah tekrar yasatmasin tatlimevet ya cok sukur sonunda ekleyebildim cok beklettim biliyorum artik kusura bakma canim benim tesekkur ederim begenmene cok sevindim. cok sukur kivami falan cok dogal hem ben protez takmadimki kim uydurdu bunu haha dermisim
gelirim elbet ama bende memetör hatunu yardimiyla oguzel aciklayici cevaplarinla yani is basinda gorunce cok seviniyorum. buraya cok yakisiyorsun tatlim
Evet canım,kırıkmış..Allah beterinden saklasın yinede askıyla filan atlattık yaniAy canım sorma yaa..Bende hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum.Zaten protezlerimide hissetmiyorum,sanki hep böyleymiş gibi hissediyorum.Ne güzel degilmi böyle hissetmek,ameliyat oldugunu unutmak
Biz birlikte,hep beraber olunca bu forumun tadı oluyor canım benim.Böyle seviyeli,kırıcı olmadan,kişilerin zevklerine saygı duyarak yorumlar yapabilmek...her kişide yoktur böyle özellikler malesefki...Forum böyleyken güzel.Sizlerle hep beraberken,arkadaşca,dostça yapılan yorumlar,muhabbetlerle güzel canım benim....
ama bugun hayalımsın gelmedı sabah soracam ona .insallah gecerli bi nedeni vardır
nereye gelmedi. buluşuyormusnuz yoksa. ne güzel ya.
Yok canım,forumda buluşuyoruz bizHerbirimiz farklı şehirlerde,hatta Hayalimsin yurtdışında..
bugun saflığım üstümde..
Sagol canım,daha iyiyim şükür.İnşallah dogumgünüme kadar bomba gibi olacagım..Sen nasılsın tatlım,özledim seni,girmiyorsun.. Özletmeyin kendinizi ama..
ya evet gercektende doktorlarimiz kucuk protez taraftari hastalarini dusunduklerindenmis ileride bir sikinti yasamasinlar diye ama bence yapmisken degsin forumda goruyorum suan arzum 400 cc baskada yok.burda mesale hic 200 cc leri ne duydum nede burdaki forumlarda okudum. bence kabul etme buyuk dolgun istiyorum de ya neredeyse ayni boy kilom 59 bana 390 cc oluyorsa sanada olur. yani tatlim 350 den asagisini dusunme derimSelam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...
arzumcum çok kötüyüm arkadaşımbugün dr a gittimya herşey güzel iyi hoşdu,dr dediki meme ucu sana uygun değil,göğsün altından kesicez direttim olmadı..ondan sonra çok büyük olmaz sana vücut yapına dedi.200 250 cc demesinmi neeeeeeeeeeee?? bak dedim bunu kabul edemem olmuşken büyük.olsun sıkıntı olur senin için dedi.bende öylede acı çekicem böylede dedim,bari aldığı en büyük ölçü olsun dedim tmm dedi.arkadaşım neden bizim dr lar küçük yapma taraftarı anlamadım gitti kendi beceriksizliklerindenmi acaba ya valla moralim çok bozuldu cnm.ameliyatımıda 30 nisana aldım,nihayet gün belli oldu ama kafam karışık şimdide biraz daha düşünme sürecim olsun diye ay sonu olsun dedim.ya çok küçük olursa offf.benim boyum 1.60 cm kilom 52-53 civarı bugün yarın şimdiki hallerini çekip koycam seninde fikrini alcam arkadaşım şiştim valla offf ne zor yaaa
ama bugun hayalımsın gelmedı sabah soracam ona .insallah gecerli bi nedeni vardır
ya evet gercektende doktorlarimiz kucuk protez taraftari hastalarini dusunduklerindenmis ileride bir sikinti yasamasinlar diye ama bence yapmisken degsin forumda goruyorum suan arzum 400 cc baskada yok.burda mesale hic 200 cc leri ne duydum nede burdaki forumlarda okudum. bence kabul etme buyuk dolgun istiyorum de ya neredeyse ayni boy kilom 59 bana 390 cc oluyorsa sanada olur. yani tatlim 350 den asagisini dusunme derim
arzumcum çok kötüyüm arkadaşımbugün dr a gittimya herşey güzel iyi hoşdu,dr dediki meme ucu sana uygun değil,göğsün altından kesicez direttim olmadı..ondan sonra çok büyük olmaz sana vücut yapına dedi.200 250 cc demesinmi neeeeeeeeeeee?? bak dedim bunu kabul edemem olmuşken büyük.olsun sıkıntı olur senin için dedi.bende öylede acı çekicem böylede dedim,bari aldığı en büyük ölçü olsun dedim tmm dedi.arkadaşım neden bizim dr lar küçük yapma taraftarı anlamadım gitti kendi beceriksizliklerindenmi acaba ya valla moralim çok bozuldu cnm.ameliyatımıda 30 nisana aldım,nihayet gün belli oldu ama kafam karışık şimdide biraz daha düşünme sürecim olsun diye ay sonu olsun dedim.ya çok küçük olursa offf.benim boyum 1.60 cm kilom 52-53 civarı bugün yarın şimdiki hallerini çekip koycam seninde fikrini alcam arkadaşım şiştim valla offf ne zor yaaa
Evet canım,kırıkmış..Allah beterinden saklasın yinede askıyla filan atlattık yaniAy canım sorma yaa..Bende hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum.Zaten protezlerimide hissetmiyorum,sanki hep böyleymiş gibi hissediyorum.Ne güzel degilmi böyle hissetmek,ameliyat oldugunu unutmak
Biz birlikte,hep beraber olunca bu forumun tadı oluyor canım benim.Böyle seviyeli,kırıcı olmadan,kişilerin zevklerine saygı duyarak yorumlar yapabilmek...her kişide yoktur böyle özellikler malesefki...Forum böyleyken güzel.Sizlerle hep beraberken,arkadaşca,dostça yapılan yorumlar,muhabbetlerle güzel canım benim....
Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...
Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?