arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

aman allah korusun cok urkutucu ya.artik kullanilmiyorumus bende oyle biliyorum

canım gunaydın nasıl oldu kolun var mı bi sıkıntın

Tünaydın canım...Öglen oldu,geç cevap yazabildim Biraz daha iyi kolum,şükür..Bir hafta kadar askıda kalacak fakat askım degişti biliyorsun.Bunu daha az kullanıyorum aslında.Çok sıkıldım yahu...Sen nasılsın bakalım,yogunum bu aralar görüşemiyoruz...

evet canım öglen oldu
canım sık dişini az kaldı haftaya insallah kurtulacaksın . bende iyiyim canım işte . haberler iyi gibi :)

Evet canım,kırıkmış..Allah beterinden saklasın yinede askıyla filan atlattık yani Ay canım sorma yaa..Bende hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum.Zaten protezlerimide hissetmiyorum,sanki hep böyleymiş gibi hissediyorum.Ne güzel degilmi böyle hissetmek,ameliyat oldugunu unutmak

Biz birlikte,hep beraber olunca bu forumun tadı oluyor canım benim.Böyle seviyeli,kırıcı olmadan,kişilerin zevklerine saygı duyarak yorumlar yapabilmek...her kişide yoktur böyle özellikler malesefki...Forum böyleyken güzel.Sizlerle hep beraberken,arkadaşca,dostça yapılan yorumlar,muhabbetlerle güzel canım benim....

ama bugun hayalımsın gelmedı sabah soracam ona .insallah gecerli bi nedeni vardır

Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...

arzumcum çok kötüyüm arkadaşımbugün dr a gittimya herşey güzel iyi hoşdu,dr dediki meme ucu sana uygun değil,göğsün altından kesicez direttim olmadı..ondan sonra çok büyük olmaz sana vücut yapına dedi.200 250 cc demesinmi neeeeeeeeeeee??bak dedim bunu kabul edemem olmuşken büyük.olsun sıkıntı olur senin için dedi.bende öylede acı çekicem böylede dedim,bari aldığı en büyük ölçü olsun dedim tmm dedi.arkadaşım neden bizim dr lar küçük yapma taraftarı anlamadım gitti kendi beceriksizliklerindenmi acaba ya valla moralim çok bozuldu cnm.ameliyatımıda 30 nisana aldım,nihayet gün belli oldu ama kafam karışık şimdide biraz daha düşünme sürecim olsun diye ay sonu olsun dedim.ya çok küçük olursa offf.benim boyum 1.60 cm kilom 52-53 civarı bugün yarın şimdiki hallerini çekip koycam seninde fikrini alcam arkadaşım şiştim valla offf ne zor yaaa

Sagol canım,daha iyiyim şükür.İnşallah dogumgünüme kadar bomba gibi olacagım.. Sen nasılsın tatlım,özledim seni,girmiyorsun..Özletmeyin kendinizi ama..

Canımm doğum gününe kadar inşallah tamamen atlatmış olursun. Rabbim bundan sonra da kazadan beladan korusun inşallahbu ara epey yoğun çalışıyorum ve çok yorgun oluyorum foruma girmeye bile vakit bulamıyorum.Bende sizleri özlüyorum

ya evet gercektende doktorlarimiz kucuk protez taraftari hastalarini dusunduklerindenmis ileride bir sikinti yasamasinlar diye ama bence yapmisken degsin forumda goruyorum suan arzum 400 cc baskada yok.burda mesale hic 200 cc leri ne duydum nede burdaki forumlarda okudum. bence kabul etme buyuk dolgun istiyorum de ya neredeyse ayni boy kilom 59 bana 390 cc oluyorsa sanada olur. yani tatlim 350 den asagisini dusunme derim

günaydın canım, şimdi ben yazdıklarından hiç bir şey anlamadım. doktorumu buldum her şey iyi hoş demişsin ama yazdıklarına göre bulduğun doktorun isteklerinin hiç birini yerine getirmeyecek. bu durumda doktorundan nasıl memnun kalıp kararını verdin ki? hadi kesi yerini geçtim, gerçekten göğsün buna uygun olmayabilir ama boy ve kilonu düşününce hiç göğsün yoksa 200 ve hatta 250cc de küçük görünecektir bence, bu konuda hayalimsine katılıyorum.

kendimle karşılaştırıyorum tabii en iyi bildiğim kendim olduğu için, aynı kilodayız ve benim boyum 1.70. yani senden zayıf olmam gerekir. benim 200cc kendi göğsümün üstüne 250cc kondu. resimlerimde de görmüşsündür, göğüsler küçük değil aslında ama vücudumda duruşu gayet küçükmüş gibi. bu durumda 200cc senin vücudunda kaybolup gider bence.

doktor konusunu tekrar gözden geçirmeni isterim ben, sonrasında hayal kırıklığı yaşamaman için. kesi yeri için yine söylüyorum belki göğsün uygun değildir ama 300ccyi zorlaman gerekir diye düşünüyorum.

kafanı da karıştırmak istemem, ama doktorunun söyledikleri içine sinmemiş gibi, tekrar düşün lütfen.

gercekten ameliyat oldugumu unuttum hersey okadar dogal geliyorki hattaaaa yavastan hopluyorlar sankim ay cok mutluyum dun oyle gorunce bir havalara girdim ki sorma tatlim. Allah hep beraber mutlulugumuzu daim etsin ve olmayanlarada bu duyguyu nasip etsin.
canim benim bosver takilma oylelerine forum guzel kalpli insanlarla dolu. sen guzel forum guzel muhabbet guzel

Eğer doktoruna güvenmiyorsan içinde bir şüphe varsa başka bir doktorun daha fikrini al derim Canım. Sonuçta bir kez yaptıracaksın, istemediğin birşeyi yaptırmaktansa doğru karar veremek daha önemli bence.. Resimlerini ekleye bilirsen buradaki tecrübeli arkadaşlar daha doğru yorumlar yapabilir bekli en azından senin için bir fikir olur. Umarı ki ameliyattan sonra çok hoş ve güzel gözükecekleridr. Sen hiç sıkma canını güzelim. Yanındayız her zaman..

bende dıger arkadaslara katılıyorum..içine sınmedıyse hıc yatma amelıyat masasına..200 cc banada cok kucuk geldı..bnm cok zayıf bı arkadasıma yaptı bı doktor 200 cc hıc meme dokusu yok bıras daha buyugu olsaydı keske dedı..sonucta paranla olacaksın ve cerrah sana hayrınada yapmıyokı onun dedıgını kabul edesin..
bence bı kez daha dusun ve doktor senı ıkna etmesın..senın ne ıstedıgını anlayan senın dusuncene onem veren bırıne gıt..

Son düzenleme:

vallaha bu doktorların küçük protez takma hevesini bende cözemedim .cünki benimde bi arkadaşıma bundan 6,7 yıl önce devlet hastanesinde bi doktora meme operasyonu olmuştu. ve cok pişman oldu.zaten kiz gögüsü limon kadardı şimdi portakal kadar oldu.ve hiç unutmuyorum kız doktora gidip şunu demişti.sizce bu gögüs cok ufak olmadımı ben hiç begenmedim dediğinde aldığındaki cevap şu olmuş doktor ben küçük gögüs severim demiş.varmı böyle bişey yaaa yapıyosanız adam gibi yapın insanların psikolojilerini bozmanın ne anlamı var. o masaya ne ümitleerle yatıyor insanlar ayrıca dolu para veriyolar.kıyafet almıyoruz resmen canımız pahasına o ameliyata yatıyoruz.dolu risk alıyoruz.doktorlara burdan sesleniyorum yapıyosanız adam gibi yapın milletin sokağa sacıcak parasıda yok zamanıda yok cok sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…