• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hmm kahvee... :68:Yanında kekte varmı....:125:
:20: olmazzz yeşil çay var kahve misafire :9:
Yeşil çaymı...:19:Hiç sevmem..Ben normal çay aliyim o zaman :34:

bak işte örenek alalım lütfen :29:

:42::42:Saygı duyuyorum....Tebrik ederim :46:
bak bu güzel fikir ama ilk gittiğin değil son gittiğin yerde yap olurmu allah bilir kaç plan yaptın :9:

Hmmm...:44: Büyük tatil öncesi iyice bronzlaşıp gitmek istiyorum.O yüzden önce Çınarcık,Avşa,İgneada,Büyükada,Tekirdag gibi yerlerde iki günlük tatilller planlıyoruz inşallah :52:

bizdede vazgeçilemiyor ama ben köşeme çekiliyorum,yedikten sonra eşimin yahu ben çok kilo aldım demesine tatlı tatlı tebessüm ediyorum,oğlum biraz daha alabilirmiyim diyor :9: kalan tepsiyi götürüyor :1: yarasın yavruma :49:[/QUOTE]

Kızım ve ben tatlı hastasıyız.Evde yatak odamın komidinin çekmecesi çikolata çeşitleriyle dolu :69: Krizimiz tutunca arada yiyip sakinleşiyoruz... :31:

yaa hazır bu tatlıı kek mevsusu açılmışken sorayım. implantlar takıldıktan sonra çok kilo almanın yada vermenin bi zarraı var mıdır?

Sadece implantlardan sonra dikkat edilmesi gerekmiyor.Yani bu ameliyatı olmadan önce fazla kilonuz varsa ideal,kaldıgınız kiloda olursanız daha iyi olur tabi.Normalde kilo alıp verdigimizde bile gögüsler bir şişiyor,bir sönüyorki ameliyattan sonrada bu durum yaşanacaktır.O yüzden doktorlarımız fazla kilo alıp vermeyi tavsiye etmiyorlar :34:

Sonunda hafta sonu oldu da forumda bol vakit geçirme fırsatım oldu.. Sayfanı okudum da omzunu incitmişsn geçmiş olsun canıım. Yeni fotoğraflarına da baktım karın dümdüz göğüsler bomba :D yaz da yaklaşıyor bikinilerin içinde düşünemiyorum bile valla.. Bak bende hafta sonunu fırsatını değerlendirip 2 tane foto koydum umarım bende bu yaza güzel memişlerle girerim valla çok özeniyorum size. Hiiç yok denenlerden bile kötü çünkü. İnanamıyorm göğüslerimin olacağına. Şaka gibi geliyor 4 nisanda ameliyata giriyorum :D

Back