• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Yok canım,eşimi bekliyorum gitmedim daha ama kendi kendime açtım zaten :52:

Arzuuuuu canikommm :) nslsn bebeim?
Ben hala sinavlarla bogusuyorum :(
Benim tam 11 hafta oldu.
Dikis izlerim inanilmaz koyu . Az önce farkettim birde sisik duruyor dikis cizgisinin üstü, yani cizgi seklinde sisik bir iz var. Yeni olustu...
Bu normal mi?
Silikon bant kullaniyorum kac haftadir, rengi acip, dikis izinin sismemesini sagliyormus.
Ama bende tam aksine o sisik cizgi olustu- Ya gitmezse?
Asiri belli ameliyat izim!

Öpüyorum cnm.
Kib
Seni cok seviyoruz bunu da unutma. KK melegi seni...

Benim tam 11 hafta oldu.
Dikis izlerim inanilmaz koyu . Az önce farkettim birde sisik duruyor dikis cizgisinin üstü, yani cizgi seklinde sisik bir iz var. Yeni olustu...
Bu normal mi?
Silikon bant kullaniyorum kac haftadir, rengi acip, dikis izinin sismemesini sagliyormus.

Öpüyorum cnm.
Kib

Sagol bebegim,iyi diyelim iyi olalım :34:
Ahh Ahhh..Ögrencilik zor iş..Hadi bitir şu sınavlarıda dön aramıza,daha sık sık gir bebegim.Burda muhabbet,dostluk çok güzel :16:
Valla bebegim,benim meme ucu kesisi oldugu için meme altı dikiş izleri hakkında pek bilgi veremeyecegim,bu konu hakkında sana bilgi verecek arkadaşlar olacaktır muhakkak.Hatta konu bile açabilirsin kanımca :34:Ama doktorumuza telefon yada mail yoluyla sorabilirsin.Yada en iyisi mail yoluyla hem bir fotonu gönder hemde sor bakalım ne önerecek.Ama o silikon bantlar çok işe yarıyormuş,öyle duymuştum.Kullanmaya devam.Ayrıca bir kremden bahsediyorlar conturbex midir nedir :44: Ondanda kullanabilirsin..
Bende seni kocaman öpüyorum :54:
Kendine iyi bak sende :29:
Bende seni çok seviyorum,sende bunu unutma lütfen,konuşalım yazışalım arada lütfen :34::16:

Benim tam 11 hafta oldu.
Bu normal mi?

Öpüyorum cnm.
Kib

Selam,silikon bantların inanılmaz faydasını gördüm düzenli kullandığında izlerin silikleştiğini görürsün,benim ameliyattan 2 ay sonra tamamen nerdeyse yok oldu.Darısı başına sevgiler

Hmm kahvee... :68:Yanında kekte varmı....:125: [/QUOTE]
:20: olmazzz yeşil çay var kahve misafire :9:

yaza az kaldı, kahvelerin yanındaki kekleri kaldırdık :52:

bak işte örenek alalım lütfen :29:

:5: Tatlılar...vazgeçemedigim tatlarr...:14: Neyse artık herşey dahil otelde acısını çıkarırım :52:
bak bu güzel fikir ama ilk gittiğin değil son gittiğin yerde yap olurmu allah bilir kaç plan yaptın :9:

valla bizde hiç bulunmaz, akşamları debeleniyoruz tv karşısında bişiler olsa da tıkınsak diye ama ı ıh :1:

bizdede vazgeçilemiyor ama ben köşeme çekiliyorum,yedikten sonra eşimin yahu ben çok kilo aldım demesine tatlı tatlı tebessüm ediyorum,oğlum biraz daha alabilirmiyim diyor :9: kalan tepsiyi götürüyor :1: yarasın yavruma :49:

yaa hazır bu tatlıı kek mevsusu açılmışken sorayım. implantlar takıldıktan sonra çok kilo almanın yada vermenin bi zarraı var mıdır?

:5: Tatlılar...vazgeçemedigim tatlarr...:14: Neyse artık herşey dahil otelde acısını çıkarırım :52:

merhaba canım nasılsın naptın doktora gıttın mı kolun nasıl oldu? tatlı bıraz ye ama bol bol spor yapıyorsan..hem yazın iştah fln azlıyor genellıkle, bıde yuzunce oo super oluyo :))

bı de arzumcum, nette bı sılıkon gordum SALİNE SİLİKON, bunu kücük kesikle sokup meme ıcındeyken sısırıyorlarmıs, ama uzun vadede yenıden duzeltmek gerekebılıyormus...mınık bır kesıkten gırıyor dıye olumlu geldı bana sen ne dersin "memetör bayan" :))

Son düzenleme:
Sagol tatlım..inşallah çıkacak ama ben çıkardım zaten :17:İnşallah yenlış birşey yapmıyorumdur,belli olur bugün zaten :9:Bende sizleri çok seviyorum kızlar,iyiki varsınız.Kardeşlerim benimm.. :16::54:

ne oldu gittinmi doktora gerci kendin cikarmissin cok sabirsiz gordum seni bu kadarmi bezdin askidan oy kiyamam kuzuma ben. kiz yeni gordum yazini memetör ha valla gulmekten koptum:52: galiba her gozume carpisindada gulecem cok hos ya supersin tatlim:16:

Back