Yok canım,eşimi bekliyorum gitmedim daha ama kendi kendime açtım zaten
Sagol tatlım..inşallah çıkacak ama ben çıkardım zatenİnşallah yenlış birşey yapmıyorumdur,belli olur bugün zaten Bende sizleri çok seviyorum kızlar,iyiki varsınız.Kardeşlerim benimm..
Hoşgelmişsinizz..Sefalar getirmişsinizzz...Dün gece geç yattım,erken kalkamadım aranızda degildim ama benimde kalbim sizlerleydi...
Yok canım,eşimi bekliyorum gitmedim daha ama kendi kendime açtım zaten
Geçmiş olsun.. Aranıza yeni katıldım, görüşmek üzere arkadaşlar..
Arzuuuuu canikommm :) nslsn bebeim?
Ben hala sinavlarla bogusuyorum
Benim tam 11 hafta oldu.
Dikis izlerim inanilmaz koyu . Az önce farkettim birde sisik duruyor dikis cizgisinin üstü, yani cizgi seklinde sisik bir iz var. Yeni olustu...
Bu normal mi?
Silikon bant kullaniyorum kac haftadir, rengi acip, dikis izinin sismemesini sagliyormus.
Ama bende tam aksine o sisik cizgi olustu- Ya gitmezse?
Asiri belli ameliyat izim!
Öpüyorum cnm.
Kib
Seni cok seviyoruz bunu da unutma. KK melegi seni...
Sagol tatlım...Hoşgeldin sefalar getirdin,görüşürüz...Geçmiş olsun.. Aranıza yeni katıldım, görüşmek üzere arkadaşlar..
hoş geldin aramızanereye kahve içseydik (_)=
Sagol tatlım...Hoşgeldin sefalar getirdin,görüşürüz...
Hmm kahvee...Yanında kekte varmı....:125:
Arzuuuuu canikommm :) nslsn bebeim?
Ben hala sinavlarla bogusuyorum
Benim tam 11 hafta oldu.
Dikis izlerim inanilmaz koyu . Az önce farkettim birde sisik duruyor dikis cizgisinin üstü, yani cizgi seklinde sisik bir iz var. Yeni olustu...
Bu normal mi?
Silikon bant kullaniyorum kac haftadir, rengi acip, dikis izinin sismemesini sagliyormus.
Ama bende tam aksine o sisik cizgi olustu- Ya gitmezse?
Asiri belli ameliyat izim!
Öpüyorum cnm.
Kib
Seni cok seviyoruz bunu da unutma. KK melegi seni...
yaza az kaldı, kahvelerin yanındaki kekleri kaldırdık
Ay birde ben kaldırabilsem şu tatlıları,kekleri
bak bu güzel fikir ama ilk gittiğin değil son gittiğin yerde yap olurmu allah bilir kaç plan yaptınTatlılar...vazgeçemedigim tatlarr... Neyse artık herşey dahil otelde acısını çıkarırım
valla bizde hiç bulunmaz, akşamları debeleniyoruz tv karşısında bişiler olsa da tıkınsak diye ama ı ıh
Tatlılar...vazgeçemedigim tatlarr... Neyse artık herşey dahil otelde acısını çıkarırım
Sagol tatlım..inşallah çıkacak ama ben çıkardım zatenİnşallah yenlış birşey yapmıyorumdur,belli olur bugün zaten Bende sizleri çok seviyorum kızlar,iyiki varsınız.Kardeşlerim benimm..
hımm bi daha olmasın saat 8 de burda ol sekerım
ne 8 zi tatlim senle 8 demi giriyoruz simdi burda saat 06:45.nerdesin bakayim sen. bak ben melul melul bekliyorum sizleri hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?