arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum hemen cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. bende iki Çocuk annesiyim iki yaşında küçük çocuğum. bende de aşağı doğru çekilme söz konusu. buradaki diğer arkadaşların açtığı konu da somuştum ama cevap alamadım henüz. yinede sana sorayım. zaten implant konulacak göğüse dikleştirneye gerek var mı? slikon toparlamıyor mu?

Canım bu durum gögsünün sarkıklık derecesine göre degişir.Yani benim kızım 4 ay emdi,oglunda 1.5 sene.Bazı bayanlar çocuk emzirmedikleri halde gögüslerinde daha fazla sarkma oluyor.Kilo alıp vermeden dolayı gögüste sarkma oluyor,yanlış sütyen kullanımdan dolayıda olabiliyor.Kişinin vücut,gögüs yapısına görede degişebiliyor.Bana gerek duyulmadı dikleştirme ameliyatı,silikonla toparlanabildi.Ama şimdi senin durumunu bilemedigimiz için yorum yapamayız tabi.En iyiysi bir Plastik Cerrahın seni muayene etmesidir..Gögüs uçların çok aşşagıya dogru bakmıyorsa,karşıya bakıyorsa,Alt kısımda katlantı fazla yoksa sadece protez ameliyatı ile istedigin diklige,gelebilir tabi..Silikon tabiki toparlar gögüsü ama dedigim gibi gögsünün durumuna göre degerlendirilecektir.Mesaj sayın yeterli olsaydı albümüme bakarak benim ameliyattan önceki gögüs şeklimi görürdün,degerlendirme yapabilirdin tabi..

teşekkürler cevapladığın için. bu dikleştirme ameliyatı ayrı mı oluyor yani aynı seansta mı hallediliyor bilgin var mı. yoksa ikinci bir ameliyat şeklinde mi. benimkiler yukarıdan aşağı inmiş gibi pek yere bakmıyorlar ama dediğin gibi doktor karar vericek sanırım.

bide kaç mesajım olmalı görmek için. bilseydim aylardır yazardım. ben burayı uzun zamandır takip ediyorum ama yeni mesaj yazıyorum. bide kolunu kırmışsın arzum sanırım. çok çok geçmiş olsun.

bide kaç mesajım olmalı görmek için. bilseydim aylardır yazardım. ben burayı uzun zamandır takip ediyorum ama yeni mesaj yazıyorum. bide kolunu kırmışsın arzum sanırım. çok çok geçmiş olsun.

Sanırım 25 mesajdan sonra fotoları görebiliyorsunuz.Mesaj sayınızı doldurmak için bu sayfayı http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu-f54/ ,yada bu sayfayı kullanabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html Keyifli saatler...
Omuzumu çatlattım canım,çok sagol.Geçecek inşallah

Canım bazı durumlarda dikleştirme ameliyatı ile silikonda takılıyor.Ama bazı durumlardada önce dikleştirme yapılıyor,sonra gerekirse silikon protez takılıyor Tabiki en iyi degerlendirmeyi doktorun yapacaktır.En azından devlet hastanesinde plastik cerrahi bölümüne randevu alarak bu konuda bilgi alabilirsin.Yani gögsünün durumunu ögrenebilirsin canım Daha sonrada seçtigin şehirdeki, doktorunla telefonda görüşme yaptıgınde durumunu daha net anlatabilir ve fiyat alabilirsin.Çünkü eger dikleştirmeye gerek duyulursa fiyat artar...

canım teşekkür ederim. burda gitmek istemiyorum ama haftaya g.antepde bir doktordan randevu alıca. umarım dikleştirmeye gerek kalmaz. bide bu high profili sorucaktım sana? tam olarak nedir.

canım teşekkür ederim. burda gitmek istemiyorum ama haftaya g.antepde bir doktordan randevu alıca. umarım dikleştirmeye gerek kalmaz. bide bu high profili sorucaktım sana? tam olarak nedir.

Canım Hıgh profil protezin yükseklik derecesini ve taban genişligini gösterir.Yani şöyle anlatiyim
Fotograftada gördügün gibi birçok protez çeşidi var.Fotografta alçak profil diye yazan protez en geniş tabanı olan fakat en alçak olan projeksiyondadır..
Orta Profil yazan protez Moderate protezdir,geniş taban çapı ve orta projeksiyona sahiptir.
Orta plus profil yazan protez Moderate plus protezdir.Bu protez orta taban çapı,orta-üstü projeksiyona sahiptir.
Yüksek profil yazan protez Hıgh Profildir.Dar taban çapı ve yüksek projeksiyona sahiptir.
Ultra yüksek profil ise görüldügü üzere daha fazla yükseklige sahip bir protezdir.
Gögüs yapına,şekline göre gögüs genişligine en uygun protezi doktorun karar verecektir canım

teşekkür ederim canım. cok bilgilendirici oldu. bunların göğüs büyüklüğü ile alakası var mı. yani ameliyat sonunda high profil konulanlar büyük alçak profiller küçük olabilir mi? yoksa sadece görüntü mü?

Canımcıgım,şöyle açıkliyim.Şimdi senin gögüs genişligin vardır,ameliyatta protez cebi ona göre açılacak,yani gögüs genişliginden fazla yada daha küçük olmaz.Gögüs tabanına ve meme dokuna göre en uygun protez tipini doktorun seçecek.Protezin büyüdükçe protezin yüksekligide artacak tabi Hıgh profile olunca büyük,alçak olunca küçük olmuyor.Protezin büyüklügüne göre degişir olay..Sen bunlara kafayı takma bence,doktorun sana uygun protez tipini tercih edecektir zaten,sen yeterki nasıl bir gögüs istedigini bil,doktorunada iyice anlat.Sanırım büyük protez istiyorsun,doktoruna vücudunun ve gögüs yapına göre en büyük ve güzel duran protezi istedigini söylersin.Doktorun ameliyat sırasında birçok protezi deneyecek ve istedigin görünümü veren,yakışan boyutu seçecektir zaten.Önemli olan seni anlayacak ve istedigin büyüklüge onay veren,büyük protez kullanmaktan çekinmeyen doktoru bulmandır İnşallah dogru doktor seçiminle istedigin görünüme kavuşursun canım...

dökturmussun yine tatlim ya agzina yazan parmaklarina saglik
yupppy bugun askilar cikacak cok sevindim senin adina cok cektin bak hayirlisi ile bitti
ee geliyorum kimse yokki bende hm kusup gidiyorumfirsat buldukca geliyorum yoksa gunum iyi gecmiyor hep aklimda oluyorsunuzseviyorum sizleri

gunaydın sekerım ben burdayım

gunaydın sekerım ben burdayım

gunaydin tatlim iyiki geldin kimsecikler yok

sabah sabah erkenden uyanan yokkı bızden baska

he walla aynen canim benim mecburiyetten degilse benide goremezssin uykuyla aram cok cok iyidir

Hoşgelmişsinizz..Sefalar getirmişsinizzz...Dün gece geç yattım,erken kalkamadım aranızda degildim ama benimde kalbim sizlerleydi...

Sagol tatlım..inşallah çıkacak ama ben çıkardım zaten İnşallah yenlış birşey yapmıyorumdur,belli olur bugün zaten Bende sizleri çok seviyorum kızlar,iyiki varsınız.Kardeşlerim benimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…