Tamam canım,10 dakika sonra özel mesaj ile atıyorum msn adresimi
ayy arzumcuumm bende senı msn ye ekleyebılır mıyım? banada msn nı ozelden atar mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım,10 dakika sonra özel mesaj ile atıyorum msn adresimi
Amin canım...İnşallah kurtulurum yani,çok sıkıldım arada kaçamak yapıp çıkarıyorum askıyı valla,inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur Bakalım artık görecegiz,az kaldı.Öpüyorum çok tatlım.Seni seviyorum..
İnanılmaz bir keyif ve mutluluk duyuyorum... İnşalah seninde benim kadar harika bir ameliyat sonucun olur canım Eminimki öyle olacaktır amabir kişiyi daha aranıza katmaktan dolayı mutluluk duyuyomusunuz seninkileri görüpte yaptırmamak ayıp olur çünkü :))))
hemde ne hareket offf o biçim :)))
ayy arzumcuumm bende senı msn ye ekleyebılır mıyım? banada msn nı ozelden atar mısın?
arzum arkadaşım nasıl oldun? daha iyisin inşallah
bende seni seviyorum tatlim.aradada olsa bence askiyi cikarmaman daha iyi gibime geliyor. gerci cumaya da az kaldi temelli cikarirsin canim endise etme.
Valla çıkarıyorum arada,çok bunalttı beni yaa..Ama zorlamıyorum zaten,kolum askıda nasıl duruyorsa yine o şekilde tutuyorum İnşallah Cuma günü doktorumda onay verirde içim rahat çıkarırım askıyı artık Yahu kaçaklar,niye böyle az giriyorsunuz foruma yahu,özlüyorum ben sizi...Zaten omuzum çatlak,hassas bir dönemdeyim Üzmeyin beni..
Geldim şekerim geldiimmmm... Sorma bu aralar yine bir koşuşturma içindeyim,sonrada dogumgünü koşuşturması başlar herhalde İdare edin ama ben sizi ihmal ediyormuyum hiçheheh diyene bak kız sen gezmeden fırsat buluyonmu sekerım
havalar ısındı.... nedense bu sene bir an önce açılıp saçıliim istiyorum
arzum77 silikonlarin hayirli olsun omuzun icin de gecmis olsun. ben de uzun suredir gogus diklestirme ameliyati icin arastirma yapiyorum fakat nedenini bilemedigim bir icguduyle silikon taktirmak istemiyorum. surekli silikon takanlarla konusup memnun musun rahat mi pisman oldun mu diye soruyorum. ben icimde birseyler olmasina tahammul edemeyeceigimi dusunuyorum. tikli biriyim ayip olacak ama dogum kontrol sistemlerine bile daha yeni yeni adapte oldum. simdi silikon taktirmalimiyim yoksa gerek yok mu bogulmaya basladim. hani bir bu degil benim estetik arastirmalarim. o kadar cok konu var ki bu en stressli olani ama. sonucta vucuduma yabanci bir madde konulacak. bir arkadasim pisman oldu. sanirim meme icinde sorun olustu ve kucuk oldu diyor cikartip yeniden buyuk taktiracak bir suru sorun daha yasayacak. baska tanidigim baska sorun yuzunden cikaracak. ben taktirmadan rahatsizlik duyuyorum taktirinca begenirmiyim bilemiyorum. karmakarisigim. senin topic oldukca uzunmus ama soyle bir gozden gecirdim oldukca memnunsun. isin acikcasi simdi taktiranlari okumaya basladim. sitede cok az (yok denilecek kadar) pisman olan var. sen icinde bir madde ile ne hissediyorsun. esin dokundugunda hissediyor mu? Benim gogus olculerim bana gore normal sadece diklestirme istiyorum. silikonsuz diklestirme sence nasil durur. Naci Beye de sordum o da ben diklestirmelerde silikon kullanmam demisti. bu cumle beni rahatlatti fakat birebir yasayanlardan bilgi almak daha faydali.
ne agrittim basini degil mi?
bilirim tatlim ne demek oldugunu hatirlarsan korseden cok cekmis bunalmis hatta ismini iskence korse diye takmis hergun burda beni teselli ediyordun. cok cekmistim.viyyy ogunler aklima geldi simdi oyuzden seni cok iyi anliyorum tatlim.Valla çıkarıyorum arada,çok bunalttı beni yaa..Ama zorlamıyorum zaten,kolum askıda nasıl duruyorsa yine o şekilde tutuyorum İnşallah Cuma günü doktorumda onay verirde içim rahat çıkarırım askıyı artık Yahu kaçaklar,niye böyle az giriyorsunuz foruma yahu,özlüyorum ben sizi...Zaten omuzum çatlak,hassas bir dönemdeyim Üzmeyin beni..
bilirim tatlim ne demek oldugunu hatirlarsan korseden cok cekmis bunalmis hatta ismini iskence korse diye takmis hergun burda beni teselli ediyordun. cok cekmistim.viyyy ogunler aklima geldi simdi oyuzden seni cok iyi anliyorum tatlim.
oy kiyamam tatlima uzermeyim seni bak sabahin korunde hepiniz uyuyorken ben burdayim
bende burdayım bi kerem
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün..
Hoşgelmişsinnn,sefalar getirmişsin bebegim konuma Hemen yazamadım size ama olsun,mesaj alınmıştır Bugün ziyaret etmemişsin sanırım ama,olmuyor bak Günaydın fıstıgıma...bilirim tatlim ne demek oldugunu hatirlarsan korseden cok cekmis bunalmis hatta ismini iskence korse diye takmis hergun burda beni teselli ediyordun. cok cekmistim.viyyy ogunler aklima geldi simdi oyuzden seni cok iyi anliyorum tatlim.
oy kiyamam tatlima uzermeyim seni bak sabahin korunde hepiniz uyuyorken ben burdayim
Ama bugün yoksun :44: bu seferde ben varım,sen yoksun... Ödeştik hee..bende burdayım bi kerem
Dün çok iyiydim canım,ama bugün üzgünüm biraz.Sevgili balıgım Kumsal sabah yemini vermek için yanına gittigimde ölmüştü Çok seviyordum onu,beni görünce neredeyse kavanozdan dışarı atıyordu kendini,şımarıyordu hareketler falan..Valla bak,inanılmaz bir diyalogumuz,telepatimiz vardı yani...Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün..
Evet,ayrıca bugünde ugrayıp yazmamışsın... Hergün bekliyorum sizi buraya.Yoklama yapacagım ona göreBen geç kaldım sanırım :))))
iyiyiz cnm sen nasılsın...
merhabalar arkadaşlar. bende sizler gibi göğüslerinden memnun olmayan bir bayanım. son iki yıldır özellikle meme estetiği olmayı istiyorum. burada yazılanları üye olmadan önce de çok defa okudum. bazılarınız çok memnun kalmış bazılarınız ise pişman. insan belkide ne kadar çok öğrenirse o kadar gözü korkuyor ama ben yinede her şeyin mükemmel olmasını istiyorum. bir kere yaptırabileceğim bir ameliyat ve inşallah kazasız belasız olur. bundan dolayı buraya üye oldum ve tecrübeli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. ben Anadolunun küçük bir şehrinde yaşamaktayım. açıkçası burada ameliyat imkanlarını araştırmadım. hem iyi bir cerrah bulamayacağım için hemde eşimin çevresi burada yaşıyor ve böyle bir ameliyatı onların bilmesini istemiyorum. kamuda çalıştığım için izin problemim de var. ben sizlerden cerrah tavsiyesi isteyeceğim. hasan fındığa sanırım arzum hanım ameliyat olmuş ve çok memnunmuş. okuduğum kadarıyla 400 konulmuş. benim en büyük kriterim büyük implantların konulması. bunca yıldır hayalim büyük göğüsler cünkü. barış çakır isminide çok duydum ve ondan memnun olanlarda gayet fazla sanırım. ameliyat sırasında ve sonrasında konaklama imkanı açısından da fikir verirseniz sevinirim. istanbul dışında izmir ve adanada ki cerrahlarda olabilir. teşekkürler