• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Amin canım...İnşallah kurtulurum yani,çok sıkıldım arada kaçamak yapıp çıkarıyorum askıyı valla,inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur :31: Bakalım artık görecegiz,az kaldı.Öpüyorum çok tatlım.Seni seviyorum.. :16:

bende seni seviyorum tatlim.:16:aradada olsa bence askiyi cikarmaman daha iyi gibime geliyor. gerci cumaya da az kaldi temelli cikarirsin canim endise etme.:34:

bir kişiyi daha aranıza katmaktan dolayı mutluluk duyuyomusunuz :1: seninkileri görüpte yaptırmamak ayıp olur çünkü :))))
İnanılmaz bir keyif ve mutluluk duyuyorum... :23: İnşalah seninde benim kadar harika bir ameliyat sonucun olur canım :34: Eminimki öyle olacaktır ama :34:
hemde ne hareket offf o biçim :)))

:9::8::29:

bende seni seviyorum tatlim.:16:aradada olsa bence askiyi cikarmaman daha iyi gibime geliyor. gerci cumaya da az kaldi temelli cikarirsin canim endise etme.:34:

Valla çıkarıyorum arada,çok bunalttı beni yaa..Ama zorlamıyorum zaten,kolum askıda nasıl duruyorsa yine o şekilde tutuyorum :34: İnşallah Cuma günü doktorumda onay verirde içim rahat çıkarırım askıyı artık :31: Yahu kaçaklar,niye böyle az giriyorsunuz foruma yahu,özlüyorum ben sizi...Zaten omuzum çatlak,hassas bir dönemdeyim :14: Üzmeyin beni..:29::34:

Valla çıkarıyorum arada,çok bunalttı beni yaa..Ama zorlamıyorum zaten,kolum askıda nasıl duruyorsa yine o şekilde tutuyorum :34: İnşallah Cuma günü doktorumda onay verirde içim rahat çıkarırım askıyı artık :31: Yahu kaçaklar,niye böyle az giriyorsunuz foruma yahu,özlüyorum ben sizi...Zaten omuzum çatlak,hassas bir dönemdeyim :14: Üzmeyin beni..:29::34:

heheh diyene bak kız sen gezmeden fırsat buluyonmu sekerım :9::33:

arzum77 silikonlarin hayirli olsun omuzun icin de gecmis olsun. ben de uzun suredir gogus diklestirme ameliyati icin arastirma yapiyorum fakat nedenini bilemedigim bir icguduyle silikon taktirmak istemiyorum. surekli silikon takanlarla konusup memnun musun rahat mi pisman oldun mu diye soruyorum. ben icimde birseyler olmasina tahammul edemeyeceigimi dusunuyorum. tikli biriyim:D ayip olacak ama dogum kontrol sistemlerine bile daha yeni yeni adapte oldum. simdi silikon taktirmalimiyim yoksa gerek yok mu bogulmaya basladim. hani bir bu degil benim estetik arastirmalarim. o kadar cok konu var ki bu en stressli olani ama. sonucta vucuduma yabanci bir madde konulacak. bir arkadasim pisman oldu. sanirim meme icinde sorun olustu ve kucuk oldu diyor cikartip yeniden buyuk taktiracak bir suru sorun daha yasayacak. baska tanidigim baska sorun yuzunden cikaracak. ben taktirmadan rahatsizlik duyuyorum taktirinca begenirmiyim bilemiyorum. karmakarisigim. senin topic oldukca uzunmus ama soyle bir gozden gecirdim oldukca memnunsun. isin acikcasi simdi taktiranlari okumaya basladim. sitede cok az (yok denilecek kadar) pisman olan var. sen icinde bir madde ile ne hissediyorsun. esin dokundugunda hissediyor mu? Benim gogus olculerim bana gore normal sadece diklestirme istiyorum. silikonsuz diklestirme sence nasil durur. Naci Beye de sordum o da ben diklestirmelerde silikon kullanmam demisti. bu cumle beni rahatlatti fakat birebir yasayanlardan bilgi almak daha faydali.

ne agrittim basini degil mi?

heheh diyene bak kız sen gezmeden fırsat buluyonmu sekerım :9::33:
Geldim şekerim geldiimmmm... :10::9: Sorma bu aralar yine bir koşuşturma içindeyim,sonrada dogumgünü koşuşturması başlar herhalde :9: İdare edin ama ben sizi ihmal ediyormuyum hiç :34:
havalar ısındı.... nedense bu sene bir an önce açılıp saçıliim istiyorum:1::1::1:

Evet yaz gelsin artık :31: Şööylee dekolteli kıyafetler giyelim ama degilmi :12:

arzum77 silikonlarin hayirli olsun omuzun icin de gecmis olsun. ben de uzun suredir gogus diklestirme ameliyati icin arastirma yapiyorum fakat nedenini bilemedigim bir icguduyle silikon taktirmak istemiyorum. surekli silikon takanlarla konusup memnun musun rahat mi pisman oldun mu diye soruyorum. ben icimde birseyler olmasina tahammul edemeyeceigimi dusunuyorum. tikli biriyim:D ayip olacak ama dogum kontrol sistemlerine bile daha yeni yeni adapte oldum. simdi silikon taktirmalimiyim yoksa gerek yok mu bogulmaya basladim. hani bir bu degil benim estetik arastirmalarim. o kadar cok konu var ki bu en stressli olani ama. sonucta vucuduma yabanci bir madde konulacak. bir arkadasim pisman oldu. sanirim meme icinde sorun olustu ve kucuk oldu diyor cikartip yeniden buyuk taktiracak bir suru sorun daha yasayacak. baska tanidigim baska sorun yuzunden cikaracak. ben taktirmadan rahatsizlik duyuyorum taktirinca begenirmiyim bilemiyorum. karmakarisigim. senin topic oldukca uzunmus ama soyle bir gozden gecirdim oldukca memnunsun. isin acikcasi simdi taktiranlari okumaya basladim. sitede cok az (yok denilecek kadar) pisman olan var. sen icinde bir madde ile ne hissediyorsun. esin dokundugunda hissediyor mu? Benim gogus olculerim bana gore normal sadece diklestirme istiyorum. silikonsuz diklestirme sence nasil durur. Naci Beye de sordum o da ben diklestirmelerde silikon kullanmam demisti. bu cumle beni rahatlatti fakat birebir yasayanlardan bilgi almak daha faydali.

ne agrittim basini degil mi?

Sagol canım :54: Canım öncelikle şööyle açıklama yapiyim sana.Gögüslerin yeterince büyükse yani dokun varsa silikon olmadan dikleştirme ameliyatı ile istedigin görünüme kavuşabilirsin tabiki.Şimdi durumunu net bilemedigim için tam net bir açıklama yapamıyorum dogal olarak.Dikleştirme ameliyatı ile beraber silikon takılmasını birçok doktor tercih etmiyor.Benim bir arkadaşım meme dikleştirme ve küçültme ameliyatı oldu.Silikon takılmadı.İlk sene gögüsleri harikaydı ama bir seneden sonra tekrar sanki sarkık bir görüntüye geldi,Yani zamanla gögüs mecburen sarkacak,içinde silikon olmadıgı içinde dimdik durmayacak tabi.Şimdide silikon ameliyatı olmayı düşünüyor bu yüzden.Zaten Hasan beyde öyle söylüyor yani önce dikleştirme ameliyatı yapılır,gerekirse eger silikon birkaç sene sonra takılabilir.Ama vücuda yabancı bir cisim gibi gelmesi,eşinin yada senin protezi hissetme durumu olmuyor.Yani bende olmadı kendi adıma konuşiyim :34:iyi bir doktora ameliyat olursan bence silikonsuz dikleştirme ameliyatı seni kesinlikle tatmin edecektir :34:Ben dikleştirme ameliyatı olmadım.Emzirmelerden sonra benim gögüs üst lobumda boşalma olmuştu,silikonla içi dolduruldu,dikleştirilip büyütüldü...Seneler sonra eger sarkma olurda beni rahatsız ederse işte o zaman dikleştirme ile beraber silkonumda yenilenecek tatlım,doktorum öyle dedi :34: Naci bey gibi birçok doktor dikleştirme ameliyatı ile silikon ameliyatını aynı anda yapmıyor canım.Gögsünün durumuna,sarkıklıgına göre ya sana diyecekki ufak bir silikonla gögüslerin kaldırılabilir yada dikleştime ameliyatı ile istedigin görünüme gelebilir ..Görmek lazım yani.En iyi kararı seçecegin doktor sana izah edecektir yani,endişe etme.Bence Naci hocaya randevu al,git görüş :34:
Başımı agrıtmadın tabiki hayatım,aşkolsun o da ne demek.Sadece iyice anlamak için birkaç kez okudum mesajı ve cevap vermeye çalıştım,o kadar...Umarım yardımcı olabilmişimdir.Elimden gelen bu.Dedigim gibi doktorun görüp degerlendirmesi lazım sonuç olarak...Sevgiler... :16:

bilirim tatlim ne demek oldugunu hatirlarsan korseden cok cekmis bunalmis hatta ismini iskence korse diye takmis hergun burda beni teselli ediyordun. cok cekmistim.:43:viyyy ogunler aklima geldi simdi oyuzden seni cok iyi anliyorum tatlim.
oy kiyamam tatlima:16: uzermeyim seni bak sabahin korunde hepiniz uyuyorken ben burdayim:52::52:

bilirim tatlim ne demek oldugunu hatirlarsan korseden cok cekmis bunalmis hatta ismini iskence korse diye takmis hergun burda beni teselli ediyordun. cok cekmistim.:43:viyyy ogunler aklima geldi simdi oyuzden seni cok iyi anliyorum tatlim.
oy kiyamam tatlima:16: uzermeyim seni bak sabahin korunde hepiniz uyuyorken ben burdayim:52::52:

bende burdayım bi kerem :33::33:

merhabalar arkadaşlar. bende sizler gibi göğüslerinden memnun olmayan bir bayanım. son iki yıldır özellikle meme estetiği olmayı istiyorum. burada yazılanları üye olmadan önce de çok defa okudum. bazılarınız çok memnun kalmış bazılarınız ise pişman. insan belkide ne kadar çok öğrenirse o kadar gözü korkuyor ama ben yinede her şeyin mükemmel olmasını istiyorum. bir kere yaptırabileceğim bir ameliyat ve inşallah kazasız belasız olur. bundan dolayı buraya üye oldum ve tecrübeli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. ben Anadolunun küçük bir şehrinde yaşamaktayım. açıkçası burada ameliyat imkanlarını araştırmadım. hem iyi bir cerrah bulamayacağım için hemde eşimin çevresi burada yaşıyor ve böyle bir ameliyatı onların bilmesini istemiyorum. kamuda çalıştığım için izin problemim de var. ben sizlerden cerrah tavsiyesi isteyeceğim. hasan fındığa sanırım arzum hanım ameliyat olmuş ve çok memnunmuş. okuduğum kadarıyla 400 konulmuş. benim en büyük kriterim büyük implantların konulması. bunca yıldır hayalim büyük göğüsler cünkü. barış çakır isminide çok duydum ve ondan memnun olanlarda gayet fazla sanırım. ameliyat sırasında ve sonrasında konaklama imkanı açısından da fikir verirseniz sevinirim. istanbul dışında izmir ve adanada ki cerrahlarda olabilir. teşekkürler

Hoşgelmişsinnn,sefalar getirmişsin bebegim konuma :16: Hemen yazamadım size ama olsun,mesaj alınmıştır :34: Bugün ziyaret etmemişsin sanırım ama,olmuyor bak :9: Günaydın fıstıgıma... :54:
bende burdayım bi kerem :33::33:
Ama bugün yoksun :44: bu seferde ben varım,sen yoksun... :34: Ödeştik hee.. :9:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün..
Dün çok iyiydim canım,ama bugün üzgünüm biraz.Sevgili balıgım Kumsal sabah yemini vermek için yanına gittigimde ölmüştü :14::14:Çok seviyordum onu,beni görünce neredeyse kavanozdan dışarı atıyordu kendini,şımarıyordu hareketler falan..Valla bak,inanılmaz bir diyalogumuz,telepatimiz vardı yani... :14:
Ben geç kaldım sanırım :))))
Evet,ayrıca bugünde ugrayıp yazmamışsın...:20: Hergün bekliyorum sizi buraya.Yoklama yapacagım ona göre :9::16:
iyiyiz cnm sen nasılsın...:16:

:14:Balıgım öldü,üzgünüm... :14:

merhabalar arkadaşlar. bende sizler gibi göğüslerinden memnun olmayan bir bayanım. son iki yıldır özellikle meme estetiği olmayı istiyorum. burada yazılanları üye olmadan önce de çok defa okudum. bazılarınız çok memnun kalmış bazılarınız ise pişman. insan belkide ne kadar çok öğrenirse o kadar gözü korkuyor ama ben yinede her şeyin mükemmel olmasını istiyorum. bir kere yaptırabileceğim bir ameliyat ve inşallah kazasız belasız olur. bundan dolayı buraya üye oldum ve tecrübeli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. ben Anadolunun küçük bir şehrinde yaşamaktayım. açıkçası burada ameliyat imkanlarını araştırmadım. hem iyi bir cerrah bulamayacağım için hemde eşimin çevresi burada yaşıyor ve böyle bir ameliyatı onların bilmesini istemiyorum. kamuda çalıştığım için izin problemim de var. ben sizlerden cerrah tavsiyesi isteyeceğim. hasan fındığa sanırım arzum hanım ameliyat olmuş ve çok memnunmuş. okuduğum kadarıyla 400 konulmuş. benim en büyük kriterim büyük implantların konulması. bunca yıldır hayalim büyük göğüsler cünkü. barış çakır isminide çok duydum ve ondan memnun olanlarda gayet fazla sanırım. ameliyat sırasında ve sonrasında konaklama imkanı açısından da fikir verirseniz sevinirim. istanbul dışında izmir ve adanada ki cerrahlarda olabilir. teşekkürler

Merhaba canım...Evet ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.Doktorumdanda,bana tercih ettigi ameliyat teknigindende,kesi yerimdende,protezlerimdenede çok çok memnunum..400cc lik yuvarlak protez meme ucu kesisi ile kas zarı altına koyuldu.İstedigim şekilde gögüslerim oldu.Ben iki çocuk emzirdigim için gögüslerimin üst lobu boşalmıştı.Alt kısımda meme dokum vardı.Sanki sarkıkmiş gibi bir görüntü veriyordu.Ama ameliyat öncesi yaptıgım doktor görüşmelerinde aslında gögsümde bir sarkıklıgın olmadıgını,üst lobum boşaldıgı için öyle durdugunu ve silikonla gögüslerimin toparlanıp dik ve dolu dolu gögüslere kavuşabilecegim söylendi...Şanslıydım tabi,dikleştirme operasyonuda gerekebilirdi..Hasan beyin yutdışından ve şehir dışından gelen hastaları için konaklama imkanı sundugu bir oteli var :34: Bu otelde konakladıgın zaman ameliyat olacagın hastane ve muayenehane arasında sana tahsis edilen bir araç ve şöföründe oluyor.Yani Istanbulu bilmiyorsan,kalacak yerin yoksa,kaldıgın yerle muayenehane,hastane arasında vesait problemide yaşamazsın canım.Daha net bilgileri Hasan Beyin Muayenehanesini arayarak alabilirsin.Netten iletişim bilgilerine ulaşabilirsin canım :34: Başka şehirlerdende doktor araştırmak istersen forumda bulabilirsin,yada belirtirsen bizler sana doktor önerilerinde bulunabiliriz canım..Araştırmalarında başarılar diliyorum,umarım sana uygun doktoru bulabilirsin ve sende bizler kadar mutlu olursun canım..Sevgiler...

Back