arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama doktoruma karar veremedim...bi de yazann her yazı gercek gelmiyor..sanki doktor sekreterleri burada reklam yapıyormus gibi..
bana fotograf gösterebilirmisiniz..
yardımcı olun ne olur cok bunaldım forum özgecmiş okumaktan..

Ekledim canım,görebilirsin..

Arzum tatlımcım sana özel msj gönderemiyorum msj sayım 100 olmamıs (bu da yeni çıktı herhalde )
Neyse sana mail attım canım bi bakarsın

Mailini okudum canım,hayırlısı olsun,çok sevindim.İnşallah herşey gönlüne göre olur.Konuşuruz inş.

arzum çok teşekkür ederim eklediğin için ve güzel mesajın için, ben de kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum, inşallah zamanla içime siner...
bu arada sen olayın hakkını vermişsin, seninkiler bombaaa!! :)

Teşekkür ederim,eminim seninkilerde çok güzel olmuştur canım.Olumsuz düşündügünde ameliyattan önce çekilmiş resimlere bak Ben öyle yapıyorum

arzum defalarca ıstek gonderdıgım halde benı lıstene eklememısın...neyse canın sag olsun...gule gule kullan..

arzum defalarca ıstek gonderdıgım halde benı lıstene eklememısın...neyse canın sag olsun...gule gule kullan..

Canım ,biz burada ameliyat olmayı düşünenlere ve ameliyat olmuş kişilere yardımcı olmak için resim ekliyoruz.Senin forumdaki açtıgın ve yazdıgın konuları gözden geçirdimde bu ameliyatla ilgili hiç bir konu ve yorum yazmamışsın.Sırf resim görmek için arkadaşlık teklifi gönderenleri kabul etmiyorum prensip olarak.

evet canım yaa sunu bı turlu anlatamıyoruz zannedıyorlar kı bız memelerımızı sergılıyoruz ben kımseyı kırmak ıstemıyorum ama hıc yorumu olmayan ınsanlar arkadaslık talebınde bulunuyorlar sadece silikonlu meme gormek ıcın bende en kısa zamanda arkadas lıstemı temızlıycem ve sadece burda yazıstıklarımı ve yorumlarını sık sık okudugum kısılerı bırakıcam.

Ha birde konuyu bile okumayan,sadece son mesajlarda resim lafı geçtigi için,sırf arkadaşlık teklifi edenler yokmu..Valla ben buradan söylüyorum,bana arkadaşlık teklifi gönderenlerin öncelikle nerelere yorum yazdıklarını,yani ilgi alanların nedir onlara bakıyorum.Eger bu ameliyatla ilgili bir ilgisinin olmadıgını görürsem eklemiyorum.Birde arkadaşlık olarak ekledigim kişilerin resimlerime baktıktan sonra ne teşekkür,nede olumlu veya olumsuz bir yorum yapmayanlar da oluyor. Ayıp birşey yani.Cuburun dedigi gibi biz burada ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak için birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Bende burada yazıştıklarımı ve yorum yapanları arkadaş listemde tutacagım.Listemi temizledim bile.

canim haklisin..saygi duyuyorum..simdiye kadar bu konu ile ilgili yorum yazmadim, konuda acmadim..ama bende yaptirmak istiyorum..daha dogrusu ihtiyac duyuyorum diyeyim..arastirip en dogru karari vermek istiyorum..yoksa neden bakmak istiyeyim ki..simdiye kadar bir kac arkadasin fotografina baktim ve begendim acikcasi..yaptiran herkes gule gule kullansin..cunku kimse durup dururken ameliyat masasina yatmaz..estetikde olsa, demekki insan ihtiyac hissediyor ki yaptiriyor..kadinlar icin gogus onemli bir organ..sevgiler..

cnm çok haklısın
ben yaptırmadım ama allah izin verirse bir kaç ay sonra ( okullar kapanınca ) kesin yaptırcam
şimdiden bütün istekleri kabul etmiyorum
albüm yaptığımda tekrar gözden geçircem listemi
daha önceki burun ameliyatından kalma bir sürü arkadaşım var
o zamanda albüm yapmıştım çünkü bende albümlerden çok faydalanmıştım
albümlerin ameliyat olmak isteyenlere çok yardımcı olduğuna eminim
ben hala endişeye düştüğümde sizin resimlerinize bakıp güç topluyorum
ama aramızda erkekler bile var buna eminim

offfffff ya bu durum benı coooooook rahatsız edıyor nasıl bı care bulsak kı bu formu dısardan zıyretcı olarak bıle okumaları bana gore hoş degıl bırde uyeler mı var dıyosunuz

offfffff ya bu durum benı coooooook rahatsız edıyor nasıl bı care bulsak kı bu formu dısardan zıyretcı olarak bıle okumaları bana gore hoş degıl bırde uyeler mı var dıyosunuz

bence kesinlikle var
düşünsene cubur cum kadınların toplandıkları kocaman bir forum
çoğunlukla onlarla konuşulmayan konular burda konuşuluyor
onların yapılarını düşününce bunu tahmin etmek zor değil
hee amaçları sadece okumaksa buna bişey diyemicem sonuçta herkese açık bir yer olduğunu bilerek konuşuyoruz biz herşeyi
ama ileri gidipte kadın gibi davranarak içimize sızıyorlarsa bunun için bişeyler yapılması gerek
ne olduğunu bilmiyorum ama düşünmek bile beni rahatsız ediyor doğrusu

kızlar ben damla protez taktıran var mıydı aramızda? doktorum benim için damla düşünüyor, ben de damla istiyorum. ama damla protezli bir göğüs resmi de göremedim bir türlü. bana bir yardımcı olsanız? kim vardı, sanki birileri vardı yaa. bu arada benim boyum 1.83 kilomda 70. doktor bende damlanın çok güzel duracağını söyledi. bana da öyle gliyor. ama şu ameliyat öncesi kafa karışıklığı yokmu :18:

miks var bildiğim kadarıyla onunki damla ve süper duruyor başka arkadaşlar da vardır ama aklımda o kalmış
ben yuvarlak istiyorum onun resimlere bakınca aklım karışıyodu kaldırdıda normale döndüm
gerçekten damlanın okadar güzel duracağı aklıma gelmezdi
doktorun sana damlayı uygun gördüyse bir bildiği vardır bence doktoruna güveniyorsa çok kafanı karıştırma
hadi hayırlısı son aşamaların darısı başımaaa

kızzlarr başka bir sayfada da yazmıştımm dün. buraya da yazayım. ben de ameliyat olmak istiyorum 4 yıldır erteliyordum, ailemi ikna etmeye çalışıyordum. artık ailem de ben de hazırızz =) ama doktor konusunda hala karar kılamadım. bi çok yorumlarınızı okudum. Önce Naci bey, snra Barış bey şmdide Hasan bey die karar kılıyorum gidip geliorumm :44: bu 3 doktordanda randewu alıcam inşlhh..

benim boyum 1.75, kilom 50. 24 yaşındayım. baya zayıfım we göğsüm dümdüüzz ( okudklarıma göre kafam da cc leri oluştrmaya çalıştım,ben de 300den aşağı olsun istemioyorum. bide ücreti taksitle ödeyebileceğim doktor bulsam tam olacak inşallahh... we ben de sizlerden duyduklarımda, damla proteze karar kıldım. tabi doktor ne önerir bilemiorum..

ameliyat olann tüüüm bayan arkadaşlarıımm hepinizee çook geçmiiş olsuunnn =)))

Allah olmak isteyenlerinde yardımcısı olsuunn .. inşallah bende nisan ayında kesinlkle olmak istiyorum artııkk. ben de desteklerinizi bekliorum canlarııımmmm =)))

burdaki arkadaşlıklarınz çook hoşuma gittii benide aranıza alıınnnnn =))

canım benımkıler damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…