Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm valla çok sanslısınız..çok güzel oldu cicişleriniz..darısı bizlerin başına..
Gerçekten çok Güzel sabırla Bekleyip araştırmasının Sonucunu aldı Arzum darısı Tümmm isteyenlerin başına en güzeli ile dilerimmmm :92:
ayşegül özelden msj atamıyorum o yüzden yazdım buraya resimlerim şimdilk yok ama 15 güne kadar bende eklicem inşallah o zaman bakarsın canım ok .
Darısı başına güzelim,sen ne yaptın bu arada,doktor araştırıyordun?
ayşegül özelden msj atamıyorum o yüzden yazdım buraya resimlerim şimdilk yok ama 15 güne kadar bende eklicem inşallah o zaman bakarsın canım ok .
memnun kaldınmı canım bende oldum resimlerln varmı
Arzucum özelden mesaj gönderemiyorum, o yüzden buraya yaziyorum CNM !
Cok sagol, dedigin gibi resimlerimi cekip yolladim bana bir fiyat cikarmasi icin ama cok pahali geldi yaa... Artik yurtdisinda yasadigim icin mi bilmiyorum ama 9.000 TL dedi. Tamam oltel dahilmis fakat bu kadarida biraz fazla...
Anlican o konuda biraz sansizim, yurtdisinda yasadigimi söyleyince hemen üstüne ekliyorlar... =(( Neden bilmiyorum ???
arzummm buraya yazmışıydım hatırlamıyorum. Süpersin.. Bence kimse protez olduğunu anlamaz
Teşekkür edrim copyright,evet izler yönündede şanslıyım,boşverr..anlayan anlasın,ne olcakki yani,onlar yine benim,yine benim..