kızzlarr başka bir sayfada da yazmıştımm dün. buraya da yazayım. ben de ameliyat olmak istiyorum 4 yıldır erteliyordum, ailemi ikna etmeye çalışıyordum. artık ailem de ben de hazırızz =) ama doktor konusunda hala karar kılamadım. bi çok yorumlarınızı okudum. Önce Naci bey, snra Barış bey şmdide Hasan bey die karar kılıyorum gidip geliorumm :44: bu 3 doktordanda randewu alıcam inşlhh..
benim boyum 1.75, kilom 50. 24 yaşındayım. baya zayıfım we göğsüm dümdüüzz ( okudklarıma göre kafam da cc leri oluştrmaya çalıştım,ben de 300den aşağı olsun istemioyorum. bide ücreti taksitle ödeyebileceğim doktor bulsam tam olacak inşallahh... we ben de sizlerden duyduklarımda, damla proteze karar kıldım. tabi doktor ne önerir bilemiorum..
ameliyat olann tüüüm bayan arkadaşlarıımm hepinizee çook geçmiiş olsuunnn =)))
Allah olmak isteyenlerinde yardımcısı olsuunn .. inşallah bende nisan ayında kesinlkle olmak istiyorum artııkk. ben de desteklerinizi bekliorum canlarııımmmm =)))
burdaki arkadaşlıklarınz çook hoşuma gittii benide aranıza alıınnnnn =))
canım bence 3 doktorlada gorus hangısı ıcıne sınerse ona yaptırırsın doktora guvenmek cok onemlı benım vucut olculerım sana yakın 172 boy 48 kıloyum 335 cc oldu benım kı.
darısı basına