• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kızzlarr başka bir sayfada da yazmıştımm dün. buraya da yazayım. ben de ameliyat olmak istiyorum 4 yıldır erteliyordum, ailemi ikna etmeye çalışıyordum. artık ailem de ben de hazırızz =) ama doktor konusunda hala karar kılamadım. bi çok yorumlarınızı okudum. Önce Naci bey, snra Barış bey şmdide Hasan bey die karar kılıyorum gidip geliorumm :44: bu 3 doktordanda randewu alıcam inşlhh..

benim boyum 1.75, kilom 50. 24 yaşındayım. baya zayıfım we göğsüm dümdüüzz :(( okudklarıma göre kafam da cc leri oluştrmaya çalıştım,ben de 300den aşağı olsun istemioyorum. bide ücreti taksitle ödeyebileceğim doktor bulsam tam olacak inşallahh... we ben de sizlerden duyduklarımda, damla proteze karar kıldım. tabi doktor ne önerir bilemiorum..

ameliyat olann tüüüm bayan arkadaşlarıımm hepinizee çook geçmiiş olsuunnn =)))

Allah olmak isteyenlerinde yardımcısı olsuunn .. inşallah bende nisan ayında kesinlkle olmak istiyorum artııkk. ben de desteklerinizi bekliorum canlarııımmmm =))) :46:

burdaki arkadaşlıklarınz çook hoşuma gittii benide aranıza alıınnnnn =))

canım bence 3 doktorlada gorus hangısı ıcıne sınerse ona yaptırırsın doktora guvenmek cok onemlı benım vucut olculerım sana yakın 172 boy 48 kıloyum 335 cc oldu benım kı.
darısı basına

ewet cuburcum, senin yazılarını da dün çook okumuştuum.... ölçülerini bile not almıştım bu kızınkiler bana yakın diyee =)) hatırlafğm kadarıyla senin doktorun naci bey di değil mi? naci bey taksit yapmıyor die duydum ama yine de naci beye gitmek istiyorum. sen nasılsın şu an memnunsun değil mi boyutundan we görünüşünden =)) sana nagor protez mi arion protez mi kullanmıştı ? cicileriniii güle güle kullan canıım beniimm :64::64: inşallahh bizlerede nasip oluuurrr :66::66:

kızzlarr başka bir sayfada da yazmıştımm dün. buraya da yazayım. ben de ameliyat olmak istiyorum 4 yıldır erteliyordum, ailemi ikna etmeye çalışıyordum. artık ailem de ben de hazırızz =) ama doktor konusunda hala karar kılamadım. bi çok yorumlarınızı okudum. Önce Naci bey, snra Barış bey şmdide Hasan bey die karar kılıyorum gidip geliorumm :44: bu 3 doktordanda randewu alıcam inşlhh..

benim boyum 1.75, kilom 50. 24 yaşındayım. baya zayıfım we göğsüm dümdüüzz :(( okudklarıma göre kafam da cc leri oluştrmaya çalıştım,ben de 300den aşağı olsun istemioyorum. bide ücreti taksitle ödeyebileceğim doktor bulsam tam olacak inşallahh... we ben de sizlerden duyduklarımda, damla proteze karar kıldım. tabi doktor ne önerir bilemiorum..

ameliyat olann tüüüm bayan arkadaşlarıımm hepinizee çook geçmiiş olsuunnn =)))

Allah olmak isteyenlerinde yardımcısı olsuunn .. inşallah bende nisan ayında kesinlkle olmak istiyorum artııkk. ben de desteklerinizi bekliorum canlarııımmmm =))) :46:

burdaki arkadaşlıklarınz çook hoşuma gittii benide aranıza alıınnnnn =))

Valla şimid ben sana ne diyimki?? Ben hasan beye ameliyat oldum,çokta menmun kaldım,diger doktorları kötüleyemem tabi,herkez kendi doktorundan menmundur mutlaka.Bence kafandaki bütün doktorlarada git,muayene ücreti alınmıyor nasıl olsa.Senin isteklerine olumlu bakan,bütçenede uygun olan doktora evet dersin.Benim sorunum istedigim büyüklüge evet diyecek doktoru bulmaktı.Ben 400cc istemiştim,en fazla..Birtek hasan bey onayladı bu büyüklügü,çokta güzel oldu şahsen benim ve arkadaşlarımın fikri :9: Taksitle ödemeye gelince ??? valla ücret peşin veriliyor,taksit yapan doktor,bilemiyorum yani.Ama fiyatlarda bazı doktorlar yardımcı olabiliyor.Benim doktorum yardımcı olmuştu bana,sagolsun :8: Kendin damlamı,yuvarlakmı diye karar verme bence,onu en iyi doktor bilir.Bende önce damla istemiştim,sonra yuvarlak istemiştim,nitekim yuvarlak takıldı,ama gayet hoş duruyor,banim altta doku oldugu için damla gibi bir görüntü verdi,top gibi durmadı yani.
Seni arkadaş olarak ekledim,resimlerim var,bakabilirsin,bak bakalım nasıl olmuş yuvarlak :16:

aaayyyy arzucuumm çook saolll bitaneemmm yorumların için we beni ekledğin içiinn =))) dün barış bey de karar kılmıştım walla,bugünde senin yazıarını ameliyat öncesi we sonrası yorumlarını okuyunca dedim hasan beye gideyim ozaman :D pasoo karar değiştiriorum . ewt dedğin gbii 3ünede randewu alıp gideyim. ama barış bey çoook gençmiş we yakışıklımşş yaa:((( ben zaten erkek olduğu için utanıyorum açmaya, bide genç we yakışklı olması dahada utandırıyorr .... nasıl açıcam yaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

şimdi bakıyorum canıımn senin cicilerinee inşallah görebilirm... Rabbim şimdide sonrada hiiç bir sorunla karşılaştırmasın biziii. inşallah her zaman memnun kalalıımm..........=)))

ewet cuburcum, senin yazılarını da dün çook okumuştuum.... ölçülerini bile not almıştım bu kızınkiler bana yakın diyee =)) hatırlafğm kadarıyla senin doktorun naci bey di değil mi? naci bey taksit yapmıyor die duydum ama yine de naci beye gitmek istiyorum. sen nasılsın şu an memnunsun değil mi boyutundan we görünüşünden =)) sana nagor protez mi arion protez mi kullanmıştı ? cicileriniii güle güle kullan canıım beniimm :64::64: inşallahh bizlerede nasip oluuurrr :66::66:

evet canım cok memnun ve mesutum arıon kullanıldı cok cabuk sekıl alan bı protez henuz 1. ayım olmasına ragmen sekıl almaya ve hareketlenmeye basladılar

aaayyyy arzucuumm çook saolll bitaneemmm yorumların için we beni ekledğin içiinn =))) dün barış bey de karar kılmıştım walla,bugünde senin yazıarını ameliyat öncesi we sonrası yorumlarını okuyunca dedim hasan beye gideyim ozaman :D pasoo karar değiştiriorum . ewt dedğin gbii 3ünede randewu alıp gideyim. ama barış bey çoook gençmiş we yakışıklımşş yaa:((( ben zaten erkek olduğu için utanıyorum açmaya, bide genç we yakışklı olması dahada utandırıyorr .... nasıl açıcam yaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

şimdi bakıyorum canıımn senin cicilerinee inşallah görebilirm... Rabbim şimdide sonrada hiiç bir sorunla karşılaştırmasın biziii. inşallah her zaman memnun kalalıımm..........=)))

Amaann utanma be güzelim,onlar sürekli meme göre göre o gözle bakmıyorlardır kesinlikle.Ne ameliyatlar var,bu neki..Yani dogum yapıyoruz daa..meme açmışız yani:9: İnşallah canım sende kafana yatan doktorunu olup biran önce hayallerine kavuşursun..:118:

arzumcuuumm canıımm bakamıyorum fotoğraflarına şu an :(((( yeteri kadar forumda yazı yazmamışım.. :(( bende bari sizlere sorularımı sorayım bu şekilde msj sayımı artırayım =)

arzumcum bi şey sorcam, naci bey 3 boyutlu çalışma yapıyormuş ameliyat öncesi, peki hasan beyinde warmı 3 boyutlu çalışması?

cuburcum sana da şey sorayım, sen de benim gbi zayıfsın. 320cc yi doktor mu uygun görmüştü sana sen mi en büyük hangisiyse onu koyun demştin? hatrladığm kadaryla son anda doktor 320yi takmıştı sana.

yaaaa benim eçıkçası en korktuğum şey , zayıf olduğum için göğüs bölgem zaten etsiiz bi deri bi kemik yaniii :(( protez konduğunda deri esnicek yaa, zayıf olduğum için böyle görüntüsü balon gbi olsun istemiyorummm :(( et gbi dursun böyle gerçek memeymiş gbi dursun istiyorum. seninkiler nasıl duruyor cuburcuum???

cuburcum sana da şey sorayım, sen de benim gbi zayıfsın. 320cc yi doktor mu uygun görmüştü sana sen mi en büyük hangisiyse onu koyun demştin? hatrladığm kadaryla son anda doktor 320yi takmıştı sana.

yaaaa benim eçıkçası en korktuğum şey , zayıf olduğum için göğüs bölgem zaten etsiiz bi deri bi kemik yaniii :(( protez konduğunda deri esnicek yaa, zayıf olduğum için böyle görüntüsü balon gbi olsun istemiyorummm :(( et gbi dursun böyle gerçek memeymiş gbi dursun istiyorum. seninkiler nasıl duruyor cuburcuum???

canım ben bu kadar doyumsuz olabılecegımı tahmın etmemıştım cok buyuk olsun ıstememıştım bız 3 boyutlu calışmada en cok 290 kadar vermıştık 300 ü de denerım demışti ama uzun boylu oldugum ıcın kucuk bulmuş ve 335 cc ye karar vermış cok ta ıyı etmış sımdı keske 350 olsaymış dıyorum
benım gogus bolgem kemıklıydı damla protez daha uygun olur demıştı yuvarlak top gıbı durur zaten 3 boyutlu calışmada bunu gorebılıyorsun gercek meme gıbı oluyor vucuduna gore abartılı bır cc olmadıktan sonra benım resımlerıme de bakabılırsın mesaj sayını tamamladıktan sonra

tamamm canıım beniim senin cicilerinii çok görmek isterimmmm=))) çünkü benim tipime en yakın olansın we senin de göğüs bölgen ben gbi zayıfmışş.. we galiba naci beye gidicem ben blmiorum ama, şuan naci beyin ameliyat videolarına bakıyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre wersin inşlhhhj...ömrümüz boyunca memnun kalalım hiiiç sorun yaşamayalım inşalllahhhhh..... =)))

canım ben bu kadar doyumsuz olabılecegımı tahmın etmemıştım cok buyuk olsun ıstememıştım bız 3 boyutlu calışmada en cok 290 kadar vermıştık 300 ü de denerım demışti ama uzun boylu oldugum ıcın kucuk bulmuş ve 335 cc ye karar vermış cok ta ıyı etmış sımdı keske 350 olsaymış dıyorum
benım gogus bolgem kemıklıydı damla protez daha uygun olur demıştı yuvarlak top gıbı durur zaten 3 boyutlu calışmada bunu gorebılıyorsun gercek meme gıbı oluyor vucuduna gore abartılı bır cc olmadıktan sonra benım resımlerıme de bakabılırsın mesaj sayını tamamladıktan sonra

cuburcum, senin yuvarlak dediğin yumuşak bir protez mi. yani benimki de yuvarlak diye geçiyor ama eline alınca akıyor aşağı doğru, kohesiv jel protez yani. seninki de bu tip mi? yoksa şekli sabit olanlardan mı?

cuburcum, senin yuvarlak dediğin yumuşak bir protez mi. yani benimki de yuvarlak diye geçiyor ama eline alınca akıyor aşağı doğru, kohesiv jel protez yani. seninki de bu tip mi? yoksa şekli sabit olanlardan mı?

ıbıscım neyı sormak ıstedıgını tam olarak anlamdım canım ben yuvarlak protezın bende top gıbı durdugundan bahsettım ıcndeki jelı soruyosan ınan bana unuttum hatırlıyamıyorum

tamamm canıım beniim senin cicilerinii çok görmek isterimmmm=))) çünkü benim tipime en yakın olansın we senin de göğüs bölgen ben gbi zayıfmışş.. we galiba naci beye gidicem ben blmiorum ama, şuan naci beyin ameliyat videolarına bakıyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre wersin inşlhhhj...ömrümüz boyunca memnun kalalım hiiiç sorun yaşamayalım inşalllahhhhh..... =)))

:9: Valla cidden paso fikir degiştiriyorsun hee..Bir naci bey,bir hasan bey...Güzelim ikiside bagdat caddesinde zaten,ikisiylede görüş,fiyat al,bakalım hangisi hangi yöntemi sana önericek.Fazlada yönlendirmeyelim seni,karar senin tabi.:27:

Hayırlısı olsun güzelim,araştırmaya devam et,mutlaka kafana ve bütçene uygun olan bir doktor bulacaksın.Otel,yeme içme,istanbul gezisi,ulaşım v.b. içinde oluncada fiyat artıyor tabi.Bilemiyorum tabi,karar senin.

Evet öyle nerdeyse iki katina cikiyor maalesef !!! Destegin icin tesekkürler CNM ;)

kızlar bu amelıyatta farklı uygulamalar varmıs yanlıs anlamadıysam.bunlar arasında hangısı ıyı.kardesım yaptırıyor persembe gunu ben ona dual planı onerdım ama bu sıteden edındıgım bılgıler dogrultusunda.iyi mi yaptım kotu bılemedım sımdı:44:

arzum valla coooooooookkkkkkkkkkkk sevındım amelıyat kararı almana..sımdıden hayırlı olsun canım..o kadar arastırdın ınsallah ıstedıgın hayal ettıgın guzel goguslere kavusursun..
ayrıca o yazan arkadasa katılmıyorum sadece ınsanlar ayrıldıgında mutsuz oldugunda mı estetık yaptırır cooookk sacma...ınsan kendını nasıl mutlu hıssedekse o sekılde davranmalı..
senın bu amelıyatı ne kadar cok ıstredıgını ve ne kadar cok arastırdıgını bılıyorum dualarımız senınle ve ınsallah cok basarılı bır amelıyatla ozguvenın tavan yapar ;))

cok tessekkürler canim,cok mutlu oldum walla yazmana,enazindan karar vermem de kolaylik sagliyosunuz...ah bir de su mesaj hakkim dolsada özelden yazabilsem

Back