arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Karamela şekerimmmm.... Editör olamasakta memetör olduk Yakışmış ama degilmi...

arzumcuğum aslında bu forumda bu kadar emeğin geçiyor, maşallah her soruya uzun uzun cevaplar vererek herkese yardıma koşuyorsun. Bence editör olmalısın

arzumcuğum aslında bu forumda bu kadar emeğin geçiyor, maşallah her soruya uzun uzun cevaplar vererek herkese yardıma koşuyorsun. Bence editör olmalısın

Editörmü???... Valla yetkili mercilere duyrulur o zaman,ne diyelim Kazennnn,bak arkadaşlar ne diyorlar Olsun editör olmasakta Memetörde gayet iyi bence

Canm basına gelen kazayı henuz duydum cok üzüldüm canm benm. cok gecmis olsun daha kötüsünden korusun allah. !

Hoşgeldin Yagmurluk Tabi eminimki editörlük çok zor ve sorumluluk isteyen bir görevdir.Ama benim Memetörlükde çoook hoşuma gitti dogrusu Editör kadar havası var bence

Aman sen böyle kal canım Memetörlük,sana çok yakıştı

merhaba nasılsın =) geri döndüm ve tekrar yardımını isticem =( para biriktirmeye başladım yazın kesin olucam ameliyat inş. ama ne kadar biriktirmem lazım her gün bunu dşünüyorum ve seninde doktorunu sormak istiyorum denenmiş doktorlar olsun istiyorum sende sonuç mükemmel çünkü ve tam benim istediğim gibi

kız allah seni güldürsün emi memetörsana daha güzel bi isim düşünemiyorum valla süpersin fıstık ne diyim.memetörümüz hayırlı uğurlu olsun diyorum hepimize.bu arada bu şaka maka az kaldı ameliyatıma arkadaşım.heyecanlardayım,şu tipik abuk rüyalardan bende görüyorum rabbim nasip et de hayırlısıyla olayım bitsin inşallah yaöptm hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…