arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzumcum resimlerini simdi gordum. Super cok guzelllll olmuslar gule gule kullan eski halinde benim simdiki halime cok benziyor umarim benimde boyle olur masalllaaaahh):

Kiz arzummm, senin 14 yasinda kizin mi var? Vay maşallah, kim der iki cocuk annesi olduğunu üstelik birde 14 yasında! Maşallah maşallah..dur ben bir nazar boncuğu daha yollayayım. Burada profil foto Cook harika. Bende istiyorummmmmmm! Ay benim acil cocuk doğurmam lazım...

hihihihihihi memetör bukadar yakışır yani süper olmuş
bu arada o avatar ne öle çok sexi yahuu

Arzumcum resimlerini simdi gordum. Super cok guzelllll olmuslar gule gule kullan eski halinde benim simdiki halime cok benziyor umarim benimde boyle olur masalllaaaahh):

Hadi bakalım,pazartesi günü ara bakalım.En kıssa zamana randevu alabilirsin inşallah canımcıgımm... İlk bir ay annenlerin yanında olman çok büyük bir şans.İyiyce dinlenir istirahat edersin.Böylelikle iyileşme sürecin daha erken olur Fotolarımı gördün,yorumlarınıda yapmışsın .Gögüslerinin durumunun benim eski halime benzedigini anladım zaten.Genelde bebek emziren bayanların gögüsleri bu şekilde oluyor zaten.İnşallah sonucuda benimkine benzer ve benim kadar mutlu olursun canım benimmm...Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Ablası kızım Temmuzda 15 yaşına basıcak inşallah..Allahım saglıklı uzun ömürler versin cümlemizinkine Ay durun nazara geliyorum zaten omuzumu çatlattım kıçımı kaşiyim hemen İnşallah daha güzelleri senin olur canım benim,çocukmuu?? Dogur tabi...

çok teşekkür ederim tatlım bende sana sağlık mutluluk diliyorum. göğüslerimizin tadını doya doya çıkarmak dileğiyle
çok çok öpüyorummm

yakışmaz mıııııı
yakında adını unutur memetör diye seslenilirse hiç şaşırma herkese yetişiyosun bebeğim olacak tabi

Eee...Hakkını vermek lazım degilmi? Tarafsız dogruları yazmak gerekiyor bu forumda Kırıcı olmadan,saygı çerçevesinde yanlızca dogrular....Kişilerin zevklerine saygı duyarak Birşeyler yazmak için degil,kendi doktorumuzu yüceltmek degil

işte bu ama herkes bunu yapamıyor işte
aslıda anlamıyorumda doktorlarını yüceltmek ne işe yarıyor :44:
benim doktorcumuda seviyorum benim sevdiğim arkadaşlarımı memnun eden mutlu eden bütün doktorları seviyorum bugün sevgi pıtırcığı günümdeyim

Şekercigimm...bende anlamıyorum...Bazen ne kadar tuhaf bir duruma geldiklerini farkına varmıyorlar sanırım.Herşeyi dozunda yapmak iyidir,fazlası gülünç oluyor..Tabikide bende burada mutlu olan arkadaşlarımızı görünce çok mutlu oluyorum ve o doktoru tavsiye ediyorum Canım benim,sen bizim sevgi pıtırcıgımızsın zaten...

arzumcuuum okadar cıddı mı durumun, sımdı nasılsın, agrın fln var mı? tuh yaa ben ıncıttın sandım dınlenınce gecer dıyodum ama catlakmıs..aman aman dıkkat et kendıneeee

Son düzenleme:

arzuuuum senın 14 yasında kızın mı var :/ maşallah maşallah..baya genç evlenmıssın:128:..

merhaba canım, teşekkür ederim. 22 gün oldu süperim
çok şükür her şey yolunda hala. hiç sıkıntı çekmeden hayatıma devam ediyorum. spora başladım kollarıma yüklenmeden, zaten ilk hafta dansetmeye başlamıştım bile, o da dağıtmadan tabii. sadece dikkat ediyorum çarpma vs olmasın diye, onun dışında her şey normal.

sen nasılsın? karar verdin mi?

alexus slm canım sn nasıl oldun 15 gectı dı mı amelıyattan sonra?

arzumcuuum okadar cıddı mı durumun, sımdı nasılsın, agrın fln var mı? tuh yaa ben ıncıttın sandım dınlenınce gecer dıyodum ama catlakmıs..aman aman dıkkat et kendıneeee
Sorma canım..Omuzumda 4-5 yerde çatlak varmış.20 gün kadar askıda kalacak kolum.Dikkat etmem lazım zaten.Yoksa bu dönemi daha uzun yaşayacagım..Sagol tatlım..
arzuuuum senın 14 yasında kızın mı var :/ maşallah maşallah..baya genç evlenmıssın:128:..

Temmuzda 15 yaşına girecek ablası Genç anne olmanın zevki..Paha biçilemezz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…