• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

tatlim nasil oldun,acin varmis.canim benim birazcik sabir hersey duzelecek.kaza iste geliyorum demiyor allah beterinden saklasin. bir an once iyilemen dilegiyle.kendine iyi bak tatlim:16:

Sagol tatlım..Omuzuma sanki acı birşey sürülmüşte yanıyor,sızlıyor gibi bir sızı yanma var :(( Böyle hareketsiz kalmak bana göre degil tabi,biliyorsun ben yerinde duramayan uçarı,kaçarı cıvıl cıvıl bir genç kızım..:9: İnşallah canım biran önce iyileşir o hareketli günlerime dönerim..Zira 10 Nisan benim dogum günüm..O güne kadar bomba gibi olmam lazım..:52::52:

eğer büyük göğüslerimiz varsa bunları küçültmek için illa ameliyat olmak ya da bir doktora gitmek mi gerekiyor, kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem yok mu?

Canım ameliyatsız gögüsleri küçültmek zor yani..Kilo verirsin gögüslerin küçülür ama sarkar,kötü bir görünüm olur.Benim bir arkadaşım vardı gögüsleri çok büyüktü.Ama bacak,kalçada yoktu kızda.Sadece gögüs yani.Zayıflıyor gögüsler sarkıyor ama yüzüde çöküyor zaten olmayan kalçaları bacakları çöp gibi oluyordu..Ameliyatla gögüslerini küçülttü.Vücuduna göre yine büyük duruyor tabi ama eskiye göre iyi tabi.Gögüslerini daha küçük gösterecek sütyen kullanabilirsin..o da geçici bir yöntem tabi.Eger gögüslerin çok büyükse ve rahatsızlık veriyorsa devlet hastanelerine gidip görüşmenide tavsiye ederim.Saglık açısından rahatsızlık veren gögüsler ufak bir ücret karşılıgında küçültülüyor.Meme küçültme bölümüden bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiler yapabilirsin.Bu konu gögüsleri küçük olupta büyütmek isteyenler için ;) Sevgilerr....

haklısın aslında :)
bugğn ilk iş günüm arkadaşlarım çok beğendiler :))) oldukça keyifli hissediyorum kendimi sayelerinde :)
yazı düşünüyorum ve düşündükçede günler biran önce geçsin istiyorum. yaz sezonuna girer girmez üçgen bikini alıcam :)
düşünsene bikini üstüm bile dolguluydu eğilip kalktığımda bikini üstüm açılıyo göğüs ucum görünüyodu :( denize girmek bile işkenceydi. ama bunalrın hepsi geride kaldı. iş arkadaşlarımında sayesinde şuan oldukça keyifliyim :)))):21::21::21::21:
bu arara hastane ve doktoruma gelince mecidiyeköy çevre hastanesi doktorumda asu deniz burhanoğlu

Evet Çevre hastanesinde Başka bir doktorla görüşme yapmıştım ben.Sanırım şu anda estetik plastik cerrahi bölümüde sinan bey ve asu hanım var..Bende yaz geldiginde hemen üçgen bikinilerden almıştım.Benimde en büyük hayalım o üçgen bikinileri giyinmekti çünkü..:52: Bu yaz o tadı zevki yaşadım ben,bu yazda sen yaşa hadi bakalım..Valla tadından doyulmuyor söyliyim,bagımlılık yapıyor...:31: Arkadaşların tarafından ameliyat sonucunun begenilmesi tabiki insana büyük zevk ve mutluluk veriyor.Herşey gönlünce olsun canım..Saglık ve mutluluk dolu günler,senler diliyorum...:54:

Sagol tatlım..Omuzuma sanki acı birşey sürülmüşte yanıyor,sızlıyor gibi bir sızı yanma var :(( Böyle hareketsiz kalmak bana göre degil tabi,biliyorsun ben yerinde duramayan uçarı,kaçarı cıvıl cıvıl bir genç kızım..:9: İnşallah canım biran önce iyileşir o hareketli günlerime dönerim..Zira 10 Nisan benim dogum günüm..O güne kadar bomba gibi olmam lazım..:52::52:

merhaba canım nasılsın. 10 nisana kadar cok zamanın var biraz dikkat et hiç bir şeyin kalmaz inşallah :38: :nazar::nazar:

Arzum cum kendi formumdan seni tanıdım ve senin açtığını forumdan senin ameliyat macerana bir bakayım dedim tekrar hayırlı olsun memişlerin anlamadığım neden kas zarı altına ve göğüs ucundan yaptırdığın sen bu konuda baya araştırma yapan titiz biri olduğunu söyledin ya bana mantıklı gelen göğüs altı ve kas ve meme dokusu arasına yerleştirme bunu tercih etmemeni anlayamadım acaba bilmediğim bir şey mi var??? beni aydınlatırsan sevinirim arkadaşım birde valla şu fikrin keşke ben ameliyat olurken bende olsaydı vucüduma olabilicek en büyük cc yi istiyorum süper akıllıca ve net bir istek miş keşke bende deseymişim :((

Arzum cum kendi formumdan seni tanıdım ve senin açtığını forumdan senin ameliyat macerana bir bakayım dedim tekrar hayırlı olsun memişlerin anlamadığım neden kas zarı altına ve göğüs ucundan yaptırdığın sen bu konuda baya araştırma yapan titiz biri olduğunu söyledin ya bana mantıklı gelen göğüs altı ve kas ve meme dokusu arasına yerleştirme bunu tercih etmemeni anlayamadım acaba bilmediğim bir şey mi var??? beni aydınlatırsan sevinirim arkadaşım birde valla şu fikrin keşke ben ameliyat olurken bende olsaydı vucüduma olabilicek en büyük cc yi istiyorum süper akıllıca ve net bir istek miş keşke bende deseymişim :((

Canım benim..Hemen söyliyim tabi :)) Sevgili doktorum Hasan Fındık ameliyat öncesi görüşmesinde gögüslerimi muayene ettiginde benim gögüslerime en uygun yöntemin kas zarı altı oldugunu söyledi.Zira daha önce görüştügüm başka doktorlarda bu yöntemi uygun görmüştü fakat diger yöntemleri tavsiye edenlerde oldu tabi..Biliyorsunki yani okumuşsundur kas zarı altı yönteminin birçok avantajları,güzellikleri bahsediliyor bu forumda.Ben memnunum yönteminden,yani hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar.Zaten önemli olanda gögüs yapımıza göre en uygun yöntemin tercih edilmesidir tabiki.Hasan bey hastaya göre yöntem tercih eden doktorlardandır.Tek yönteme baglı olmayan bir doktordurki bu çok önemli bence.Mesela Kas altından ve kas üstünden ameliyat olan hastalarınıda tanıdım ben.Meme ucu kesisine gelince benim hep hayalim izsiz bir yöntem olmasıydı.İlk başlarda koltuk altı kesisini düşünmüştüm hep.Meme altımda bir izin olmasını hiç istemedim.Daha sonraki araştırmalarımda meme ucu kesisini gördüm,araştırdım.Yine ameliyat öncesi görüşmesinde Hasan bey iki kesi yerinede uygunsun.İster meme ucundan yaparız,ister meme altından.Sen karar ver dediginde tabiki çok sevindim.Meme ucu kesisini tercih ettim.Bahsedildigi gibi çok acı veren yada his kaybı yaşanılan bir yöntem degil kesinlikle.İzlerim tamamen silikleşti.Yazın bikini giyindigimde kollarımı rahatlıkla kaldırıyorum,iz görünürmü,beni gören silikon ameliyatı oldugumu anlar endişesi,korkusu yaşamıyorum şükür.Çok rahatım..Yani, kıssaca doktoruma güvendim,çok araştırma yaptım,bilgilendim.Sonucundanda çok çok memnunum..CC seçimindende memnunum,vücuduma göre gayet sexy dolu dolu duran gögüslerim oldu,istedigim buydu zaten.Bundan küçük olsaydı tekrar ameliyat masasına yatardım kesinlikle...Canım inşallah zamanla sende yeni görünümüne alışır ve mutlu olursun,dedigim gibi bütün duygularını,üzüntünü,sevincini doktoruna paylaş.Doktorunu bilgilendir,iyi bir doktorsa her zaman senin arkanda olacak ve yapılacak ne varsa yapacaktır..Şansın bol,yüregin güzel ve mutlu ol inşallah.Öpüyorum bebegim.Umarım açıklayıcı yazmışımdır,aklına birşey takılırsa sor yine.Ben cevaplarım canım benim :34: Albümümü görebildinmi?Merak ettim bu arada :31:

Canım benim..Hemen söyliyim tabi :)) Sevgili doktorum Hasan Fındık ameliyat öncesi görüşmesinde gögüslerimi muayene ettiginde benim gögüslerime en uygun yöntemin kas zarı altı oldugunu söyledi.Zira daha önce görüştügüm başka doktorlarda bu yöntemi uygun görmüştü fakat diger yöntemleri tavsiye edenlerde oldu tabi..Biliyorsunki yani okumuşsundur kas zarı altı yönteminin birçok avantajları,güzellikleri bahsediliyor bu forumda.Ben memnunum yönteminden,yani hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar.Zaten önemli olanda gögüs yapımıza göre en uygun yöntemin tercih edilmesidir tabiki.Hasan bey hastaya göre yöntem tercih eden doktorlardandır.Tek yönteme baglı olmayan bir doktordurki bu çok önemli bence.Mesela Kas altından ve kas üstünden ameliyat olan hastalarınıda tanıdım ben.Meme ucu kesisine gelince benim hep hayalim izsiz bir yöntem olmasıydı.İlk başlarda koltuk altı kesisini düşünmüştüm hep.Meme altımda bir izin olmasını hiç istemedim.Daha sonraki araştırmalarımda meme ucu kesisini gördüm,araştırdım.Yine ameliyat öncesi görüşmesinde Hasan bey iki kesi yerinede uygunsun.İster meme ucundan yaparız,ister meme altından.Sen karar ver dediginde tabiki çok sevindim.Meme ucu kesisini tercih ettim.Bahsedildigi gibi çok acı veren yada his kaybı yaşanılan bir yöntem degil kesinlikle.İzlerim tamamen silikleşti.Yazın bikini giyindigimde kollarımı rahatlıkla kaldırıyorum,iz görünürmü,beni gören silikon ameliyatı oldugumu anlar endişesi,korkusu yaşamıyorum şükür.Çok rahatım..Yani, kıssaca doktoruma güvendim,çok araştırma yaptım,bilgilendim.Sonucundanda çok çok memnunum..CC seçimindende memnunum,vücuduma göre gayet sexy dolu dolu duran gögüslerim oldu,istedigim buydu zaten.Bundan küçük olsaydı tekrar ameliyat masasına yatardım kesinlikle...Canım inşallah zamanla sende yeni görünümüne alışır ve mutlu olursun,dedigim gibi bütün duygularını,üzüntünü,sevincini doktoruna paylaş.Doktorunu bilgilendir,iyi bir doktorsa her zaman senin arkanda olacak ve yapılacak ne varsa yapacaktır..Şansın bol,yüregin güzel ve mutlu ol inşallah.Öpüyorum bebegim.Umarım açıklayıcı yazmışımdır,aklına birşey takılırsa sor yine.Ben cevaplarım canım benim :34: Albümümü görebildinmi?Merak ettim bu arada :31:

Valla arzum sen forumları alp bir kitap yaz :)) baya bir bilgi birikimi olmuş sende canım :)) anladım canım ne mutlu sana . Valla albümünü göremedim yeni üye olduğum için izin verilmiyor sırf seni görcem diye zorunluluk mesaj sayımı yapmak için formları dolaşıp cevaplar yada yeni konular açıyorum :)) delisin sen herkes peşinde seni görme arzusu ile :))) bende onlardan biriyim tabiki :)) Çoşkun beyle iki hafta sonra randevum var tekrar detaylı konuşcaz bakalım seninde herşey gönlünce olsun çok saol güzel dileklerin için sen çok delisin tıpkı eski ben gibisin birde eğer gerçek adınsa adaşım sın musmutlu olmak dileği ile sevdiklerimizle ve memişlerimiz le:))

Valla arzum sen forumları alp bir kitap yaz :)) baya bir bilgi birikimi olmuş sende canım :)) anladım canım ne mutlu sana . Valla albümünü göremedim yeni üye olduğum için izin verilmiyor sırf seni görcem diye zorunluluk mesaj sayımı yapmak için formları dolaşıp cevaplar yada yeni konular açıyorum :)) delisin sen herkes peşinde seni görme arzusu ile :))) bende onlardan biriyim tabiki :)) Çoşkun beyle iki hafta sonra randevum var tekrar detaylı konuşcaz bakalım seninde herşey gönlünce olsun çok saol güzel dileklerin için sen çok delisin tıpkı eski ben gibisin birde eğer gerçek adınsa adaşım sın musmutlu olmak dileği ile sevdiklerimizle ve memişlerimiz le:))

Canım benimm...Albümüm sadece sizler özel çok özel fotolar ;) Merak ediliyor ve begeniliyorum çok şükür..Tabi normal hayattada kıskanılıyorum,nazara geliyorum ufak kazalar atlatıyorum :9: Olsun,başımıza ne gelirse Allahtan diyorum.Derdi veren Allah dermanınıda verir,şükür...Deli dolu biriyim,kıpır kıpırım,yerimde duramam..İnşallah bu enerjim bu halim hep sürer,hep böyle olurum ;)) Evet benim gerçek adım Arzu,ama bana Arzum diyende çok.Demek adaşız,çok sevindim adaşım.O zaman bundan sonra sana adaşım derim bende :34: Sende benim kadar mutlu ve kıpır kıpır,deli dolu ol inşallah.Eski kalmasın o halin..Hızlı yaşa genç öl misali diyecegim ama Allahım uzun ömürler versin bize,hepimize inşallah.Çocuklarıma genç bir anneyim,kendimi seviyorum,özgüvenim tam..:nazar: Daha ne isterimki..Sende öyle ol arkadaşım,öpüyorum nanaktannn...:54::54:

kiyamam kuzuma gececek tatlim kolaymi oyle catlak olmasi,dusunsene igne ucu elimize batar nasil yerimizden firlariz. hehe bilirim civil civil hem guzel hem melek bir genc kizsin:34::nazar::nazar::nazar: simdilik o enerjini sakla dinlenme zamani:)) inanirdim ama simdi artik tam inaniyorum su nazar olayini cabcanli orneksin.allah sag eliyle ekmek verdi sana(boyle derler bizde).
ooo 10 nisana kadar zimba olursun merak etme.stres yapmaki cabuk iyilesesin.opuldun seker:16:

kiyamam kuzuma gececek tatlim kolaymi oyle catlak olmasi,dusunsene igne ucu elimize batar nasil yerimizden firlariz. hehe bilirim civil civil hem guzel hem melek bir genc kizsin:34::nazar::nazar::nazar: simdilik o enerjini sakla dinlenme zamani:)) inanirdim ama simdi artik tam inaniyorum su nazar olayini cabcanli orneksin.allah sag eliyle ekmek verdi sana(boyle derler bizde).
ooo 10 nisana kadar zimba olursun merak etme.stres yapmaki cabuk iyilesesin.opuldun seker:16:

İnşallah canım :16: Sagol çok güzel moral veriyorsun birtanemmm...Nazar kesinlikle :34::nazar::nazar: Öpüyorum bende çok... :54:

kizlar bisey sorcam. Meme estetigi yaptirmak icin sabit kiloda kalanlardan mi olmak gerekiyo?? Ben genelde bi 10-20 kilo alip veriyorum hep ve ömrun boyunca böyle devam eder herhalde :) Bi sabit kiloda kalamiyorum. Haliyle göguslerim de arada daha buyuk arada daha kucuk oluyor. Bana meme estetigi uygun degil mi yani o zaman :(

kizlar bisey sorcam. Meme estetigi yaptirmak icin sabit kiloda kalanlardan mi olmak gerekiyo?? Ben genelde bi 10-20 kilo alip veriyorum hep ve ömrun boyunca böyle devam eder herhalde :) Bi sabit kiloda kalamiyorum. Haliyle göguslerim de arada daha buyuk arada daha kucuk oluyor. Bana meme estetigi uygun degil mi yani o zaman :(

Canım bu kadar kilo alıp verirsen silikon ameliyatı olmasanda gögüsler deforme olur zaten..Ameliyat olurda 20 kilo gibi kilo farkı yaşarsan tabiki görüntüde bozulma olabilir..Bence ameliyat olurda gögüslerindeki o güzelligi,degişimi görürsen kilona dikkat edersin ve kilo almazsın :34: Bence yani,şahsi fikrim bu...:34:

Canım bu kadar kilo alıp verirsen silikon ameliyatı olmasanda gögüsler deforme olur zaten..Ameliyat olurda 20 kilo gibi kilo farkı yaşarsan tabiki görüntüde bozulma olabilir..Bence ameliyat olurda gögüslerindeki o güzelligi,degişimi görürsen kilona dikkat edersin ve kilo almazsın :34: Bence yani,şahsi fikrim bu...:34:

henuz deforme olmadilar ama böyle alip vermeye devam edersem olurlar herhalde:) cevabin icin sagol cnm:) haklisin

Arzumcum, Kivinin sayfasina yazmistim izmir de mayis ayi icin randevu almak istiyorum doktor oneriniz nedir diye.. cok tesekkur ederim cevabin icin. inan benimde hep aklimda Cenk tokat vardi buradan okuduklarim yuzunden hatta ikidir ruyamda bu ameliyati oluyorum ve hep bir problem olusuyor goguslerimde tanimadigim doktorlar yapiyorlar. ve ben her seferinde cenk tokat a bu ameliyati olmadigim icin cok pisman oluyorum):hayirdir insallah anladigim kadariyla bu konuda cok tecrubeli ve bilgilisin. sana birkac soru sorabilir miyim? kucuk cocuklarim var ameliyattan nekadar sonra onlari kucakliyabilirim? denize ne kadar zaman sonra girebilirim? birde benim goguslerim var sadece dogum ve emzirme olaylarindan sonra ustleri bosalmis ve biraz deforme olmus sekilde ben hem biraz daha buyusun hemde diklesip yumusakligin gitmesini istiyorum sence kas alti mi kas ustumu dual plan mi uygun olur?

Arzumcum, Kivinin sayfasina yazmistim izmir de mayis ayi icin randevu almak istiyorum doktor oneriniz nedir diye.. cok tesekkur ederim cevabin icin. inan benimde hep aklimda Cenk tokat vardi buradan okuduklarim yuzunden hatta ikidir ruyamda bu ameliyati oluyorum ve hep bir problem olusuyor goguslerimde tanimadigim doktorlar yapiyorlar. ve ben her seferinde cenk tokat a bu ameliyati olmadigim icin cok pisman oluyorum):hayirdir insallah anladigim kadariyla bu konuda cok tecrubeli ve bilgilisin. sana birkac soru sorabilir miyim? kucuk cocuklarim var ameliyattan nekadar sonra onlari kucakliyabilirim? denize ne kadar zaman sonra girebilirim? birde benim goguslerim var sadece dogum ve emzirme olaylarindan sonra ustleri bosalmis ve biraz deforme olmus sekilde ben hem biraz daha buyusun hemde diklesip yumusakligin gitmesini istiyorum sence kas alti mi kas ustumu dual plan mi uygun olur?

Canım ameliyattan önce bende senin gördügün rüyaların gibi rüyalar görüyordum...Ameliyatımı başka doktorlar yapıyordu,tamamen bayılmadan beni kesmeye başlıyorlardı,gögüslerim istedigimden büyük yada küçük oluyordu :9: Psikolojik olarak oluyor böyle durumlar yani,gayet normal emin olki herkes bunu yaşamıştır :34: Cenk bey çok dogru bir seçim,emin olki hiç pişman olmayacaksın inşallahh...Bende ameliyattan önce çok araştırma yaptım.Eger Hasan Fındıkla karşılaşmasaydım Istanbuldan İzmire Cenk beye ameliyat olmaya gelecektim dogrusu.Cenk bey hastanın vücuduna göre en iyi yöntem ne ise onu tercih ediyor ve en önemliside büyük protez kullanmaktan çekinmiyor..Bende evli iki çocuk annesi bir bayanım.Benim oglum ben ameliyat oldugumda 9 yaşındaydı.Birde kızım var o da 14 yaşındaydı.Annem geldi yanıma,ilgilendi,kızımında çok yardımını gördüm tabi.Senin çocuklar daha küçükse ameliyattan sonra ilk bir ,iki hafta dikkat etmen gerekicek tabi.Agır kaldırmak,biryere uzanmak yok.Bir ay çok önemli aslında.Ama ikinci hafta çok rahatlamaya başlarsın Allahın izniyle..Benimde gögüs dokum vardı.Ameliyattan önce B cup sütyen kullanıyordum ben.Ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim,şimdi D cup oldular ablası :9: Üst lobum boşalmıştı benimde,altta meme dokum vardı.Arkadaş olarak ekliyorum albümde ameliyat öncesi ve sonrası fotolarımı görürsen anlarsın zaten.Bak bakalım neymişlerrrrr...ne olmuşlarr...En iyi yöntemi Cenk bey söyleyecektir zaten için rahat olsun canım.Cenk beyin ameliyat sonuçları mükemmel.Sen yöntemini Cenk beye bırak.Biz senin gögsünü,vücut yapını göremedigimiz için yorum yapamayız.Cenk bey görüşmede seni muayene ettigi zaman hangi yönteme uygun oldugunu söyleyecek ve o yöntemi tercih edecektir bebegim :34: İyi yöntem yooktur,kişiye özel yöntem vardır unutma :54:Çok çok öpüyorumm,en güzel sonuçlar sizin olsun..Sevgiler...Aklına birşey takılırsa yaz yine,arada foruma ugrayıp cevaplarımı yazıyorum canım..:54:

Arzumcum cooook tesekkur ederim . cok yardimci oldun bu pazartesi cenk beyle gorusup randevu almaya calisacagim bende izmir e gittigimde annemlerin yaninda olacagim ilk bir ay onlarin yardimini alirim. ikinci ay esimde gelecek tatile gidecegiz kismetse hersey yolunda giderse tabiki arada aklima geldikce sorularim olacak canim tesekkurler guzel rahatlatici cevaplarin icin . bu arada avatarinda ki sensin herhalde bomba gibi olmussun masallah): eklediysen beni resimlrini gormeyi cok isterim.

Back