Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy seni terminatör olarak düşünemiyorum arzucum
merhaba nasılsın =) geri döndüm ve tekrar yardımını isticem =( para biriktirmeye başladım yazın kesin olucam ameliyat inş. ama ne kadar biriktirmem lazım her gün bunu dşünüyorum ve seninde doktorunu sormak istiyorum denenmiş doktorlar olsun istiyorum sende sonuç mükemmel çünkü ve tam benim istediğim gibi
kız allah seni güldürsün emi memetörsana daha güzel bi isim düşünemiyorum valla süpersin fıstık ne diyim.memetörümüz hayırlı uğurlu olsun diyorum hepimize.bu arada bu şaka maka az kaldı ameliyatıma arkadaşım.heyecanlardayım,şu tipik abuk rüyalardan bende görüyorum rabbim nasip et de hayırlısıyla olayım bitsin inşallah yaöptm hayatım
ahahahah memetörr avatarda fenaa olmuş..alem ya bu kız ya
Arzum nasıl oldun? Düşmüştün ya,biraz olsun ağrın azaldimi?
memetör hanim nasil oldun soyle bakayim.hahaha koptum sabah sabah cok yasa emi guzel isim bulmussun seker
senin seksi görünmek için fazladan birşey yapmana gerek yok arzuummm
Evet canım,hayırlı ugurlu olsun Taklitlerinden sakınınız Canım benim,herşey çok güzel olacak.Ben bunu hissediyorum bak büyük bir samimiyetle söylüyorum bunu O rüyalar korkular,endişelerr...Hepimiz yaşadık bunları,bak bizim için geride kaldı...Senin içinde öyle olacak.Hayatımızda neler geldiii neler geçti.Rahat olmaya,düşünmemeye çalış birtanem.Bak bu yaz inşallah akdeniz sahillerinde beraber volta atacagız Fıstıgım benim ...Herşeyin en güzeli senin,bizim olsun arkadaşım...Yanında olamasamda kalbim seninle olacak,unutma bunu..Öpüyorum çok...
Memetörünüz iyi,her geçen gün kendini daha iyi hissediyor.Şu askıdan biran önce kurtulmayı ve dogumgünü için hazırlıklara,alışverişe çıkmayı bekliyor.. Beni sizler Memetör yaptınız,editörlerimizde onayladı yakıştırdı sagolsunlar... Kızzz..... sütyensiz sütyensiz dolaşıyormuşun.... Yazık adama eriyip gidecek.. Ben ortalıkta sexy sexy dolaşamıyorum yavvvv...Çok üzgünüm,kendimi çok paspal,bırakmış gibi hissediyorum.. O sexy iç çamaşırlarımı,jartiyer takımlarımı,sütyensiz giyindigim blüzlerimi özledimm....
Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benide kabul edin olurmu:). Arzu canım geçmiş olsun öncelikle bir an önce iyileşirsin inşallah sayfanı forumdan takip ettim gerçektenden herkese bilgi veriyorsun çok teşekkür ederiz ben daha ameliyat olmadım ankarada oturduğum için ankaradaki doktorlarla görüştüm benim meme dokum hiç yok o yüzden kas altı yöntem uygun dediler ama çok korkuyorum ameliyattan ya sürekli düşünüp duruyorum birde çalışıyorum işten bi hafta izin alcam acaba toparlarmıyım kas altı olursa baya ağrılı oluyomuş çünkü bide yumuşamaya ne zaman başlar acaba mentor marka düşünüyorum ben inşallah yumuşama çok geç olmaz. Arzu canım tekrardan geçmiş olsun gerçekten çok pozitif enerjin var canım o nedenle senin sayfana yazmak istedim:))
Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benide kabul edin olurmu:). Arzu canım geçmiş olsun öncelikle bir an önce iyileşirsin inşallah sayfanı forumdan takip ettim gerçektenden herkese bilgi veriyorsun çok teşekkür ederiz ben daha ameliyat olmadım ankarada oturduğum için ankaradaki doktorlarla görüştüm benim meme dokum hiç yok o yüzden kas altı yöntem uygun dediler ama çok korkuyorum ameliyattan ya sürekli düşünüp duruyorum birde çalışıyorum işten bi hafta izin alcam acaba toparlarmıyım kas altı olursa baya ağrılı oluyomuş çünkü bide yumuşamaya ne zaman başlar acaba mentor marka düşünüyorum ben inşallah yumuşama çok geç olmaz. Arzu canım tekrardan geçmiş olsun gerçekten çok pozitif enerjin var canım o nedenle senin sayfana yazmak istedim:))
iyi olmana sevindim tatlim kac gun kaldi sargilarin acilmasina sayili gun cabuk gecer diyecem ama biliyorum boyle biseyde hic gecmez azcik sabir. ya bence memetör luk yakisir ama ve lakin en cok sana editörluk yakisir.
kiyamam kuzuma sen iyles hele daha cok giyersin cicilerini,alisverisinide yaparsin daha nice dogum gunlerini kutlariz hii kuzum iylesmene bak moralini bozma. enerjini dusurme diyecem ama sendeki enerji bayagi birikmis gibi
he valla ne yapayim dolasiyorum arasira sutyensiz olunca hopluyorlar. bende hastayim hoplamalarinaherzaman yapmiyorum sarkarlar diyekorkuyorum
hosgeldin canimmelegimiz sana ayrintilariyla yazacaktir cok dogru yerdesin. kasalti bayagi agrili oluyormus demissin.kasalti ameliyati olmus biri olarak cevap vermek istedim. insanin agri esigine baglidir evet kasustu kasaltiya nazaran daha agrisiz gecer derler ama ben oyle hicte agrili gecirmedim cok rahat gecirdim sureci, oyuzden hic korkma ilk hafta azcik agrin olur zate onuda ilacla geciriyorsun.
fazla dusunme yoksa icinden cikamazssin kararini ver iyi bir doktor bul git ol ameliyatini.insallah canim hersey diledigin gibi olur
Hoşgeldin aramıza tatlımm... Tabiki alırız senide aramıza... İnşallah canım,biran önce iyileşirim zira patlamaya hazır bir bombayım Ankarada ameliyat olan arkadaşlarımız sana doktor konusunda yardımcı olacaktır tabi.Zühtü Demir var,burada ank32 arkadaşımız ameliyat oldu kendisine,sonuçtan çok memnun.Görüşmediysen Zühtü beyle onunlada görüşmeni tavsiye ederim Kas altı yöntemi uygunsa hiç tereddüt etme canım.Önemli olan ameliyattan sonra senin yaşayacagın agrı degil.Ameliyattan sonra senin istedigin görünümde gögüslere kavuşman buda sana uygun yöntem tercih edilirse mutlu olursun canım Kas altından ameliyat olan her kişi aynı derecede agrıları yaşamaz.Herkesin agrı düzeyi farklıdır.Bakınız HAYALİMSİN arkadaşımız var.O da kas altı yöntemiyle ameliyat oldu ama dedigi gibi hiçte öyle çok çok ,aman aman bir agrısı olmadı.Korkma sende Bu agrılar agrı kesicilerle kontrol altına alınabiliyor Bir hafta izin :44: Yani yaptıgın işede baglı bir durum bu.Kollarını çok kullanmıyorsan,zorlamıyorsan olabilir tabi ama bence iki hafta daha iyi olur..Bunuda yine çalışan ve ameliyat olan arkadaşlarımız daha net bilgi verebilir.Ben ev hanımıyım,iki,üç hafta yatak istirahati yaptım ben.Tabi sürekli yatarak degil,evin içinde yürüyerek,kollarımı zorlamadan birşeyler yapmaya çalıştım.Aslında ev istirahatide denilebilir buna Bizim protezlerimide Mentor marka,yumuşamasından,kıvamından çok çok memnunuz canım emin olki harika bir kıvama gelecekler tatlım.Sayfama hoşgeldin,sefalar getirdin Yine beklerim,herzaman...
Canım 23 Martta açılacak askı.Bakalım arada çıkarıyorum kolumu,bakıyorum nasıl diye ama Şu anda eskisi gibi hareket ettiremiyorum tabi,kısıtlı yani.Uzun bir süre bu agrıyı ve kısıtlı hareketlerle hareket edecegiz sanırım.Neyse benim için dogumgünüm önemli şu anda,biraz rahat olsunda,sonrasında yaza kadar iyileşir herhalde
Memetörlük..İyidir iyi
Enerji patlaması yaşıyorum..Hiç sorma..
Ohh ohh..Maşallah.Tabi arada sütyensiz hoplatmak iyi oluyor Ama dedigin gibi arada.Her zaman sütyensiz olursa daha erken sarkacaktır.Bunu sevgili doktorumda diyor ve uyarıyor