• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ablası kızım Temmuzda 15 yaşına basıcak inşallah..Allahım saglıklı uzun ömürler versin cümlemizinkine :34: Ay durun nazara geliyorum zaten omuzumu çatlattım :nazar::nazar:kıçımı kaşiyim hemen :9: İnşallah daha güzelleri senin olur canım benim,çocukmuu?? Dogur tabi...:31::54:

:nazar::nazar::nazar:

Karamela şekerimmmm....:16: Editör olamasakta memetör olduk :9::9: Yakışmış ama degilmi...:34::34:

arzumcuğum aslında bu forumda bu kadar emeğin geçiyor, maşallah her soruya uzun uzun cevaplar vererek herkese yardıma koşuyorsun. Bence editör olmalısın:46:

arzumcuğum aslında bu forumda bu kadar emeğin geçiyor, maşallah her soruya uzun uzun cevaplar vererek herkese yardıma koşuyorsun. Bence editör olmalısın:46:

Editörmü???... Valla yetkili mercilere duyrulur o zaman,ne diyelim :34: Kazennnn,bak arkadaşlar ne diyorlar :34: Olsun editör olmasakta Memetörde gayet iyi bence :9: :34:

Canm basına gelen kazayı henuz duydum cok üzüldüm canm benm. cok gecmis olsun daha kötüsünden korusun allah. !:nazar:

merhaba nasılsın =) geri döndüm ve tekrar yardımını isticem =( para biriktirmeye başladım yazın kesin olucam ameliyat inş. ama ne kadar biriktirmem lazım her gün bunu dşünüyorum ve seninde doktorunu sormak istiyorum :53: denenmiş doktorlar olsun istiyorum sende sonuç mükemmel çünkü ve tam benim istediğim gibi :53:

kız allah seni güldürsün emi memetör:1:sana daha güzel bi isim düşünemiyorum valla süpersin fıstık ne diyim.memetörümüz hayırlı uğurlu olsun diyorum hepimize.bu arada bu şaka maka az kaldı ameliyatıma arkadaşım.heyecanlardayım,şu tipik abuk rüyalardan bende görüyorum rabbim nasip et de hayırlısıyla olayım bitsin inşallah ya:27:öptm hayatım:54:

Back