• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzumcum resimlerini simdi gordum. Super cok guzelllll olmuslar gule gule kullan eski halinde benim simdiki halime cok benziyor umarim benimde boyle olur masalllaaaahh):

Kiz arzummm, senin 14 yasinda kizin mi var? Vay maşallah, kim der iki cocuk annesi olduğunu üstelik birde 14 yasında! Maşallah maşallah..dur ben bir nazar boncuğu daha yollayayım. Burada profil foto Cook harika. Bende istiyorummmmmmm! Ay benim acil cocuk doğurmam lazım...

Arzumcum cooook tesekkur ederim . cok yardimci oldun bu pazartesi cenk beyle gorusup randevu almaya calisacagim bende izmir e gittigimde annemlerin yaninda olacagim ilk bir ay onlarin yardimini alirim. ikinci ay esimde gelecek tatile gidecegiz kismetse hersey yolunda giderse tabiki arada aklima geldikce sorularim olacak canim tesekkurler guzel rahatlatici cevaplarin icin . bu arada avatarinda ki sensin herhalde bomba gibi olmussun masallah): eklediysen beni resimlrini gormeyi cok isterim.

Arzumcum resimlerini simdi gordum. Super cok guzelllll olmuslar gule gule kullan eski halinde benim simdiki halime cok benziyor umarim benimde boyle olur masalllaaaahh):

Hadi bakalım,pazartesi günü ara bakalım.En kıssa zamana randevu alabilirsin inşallah canımcıgımm... İlk bir ay annenlerin yanında olman çok büyük bir şans.İyiyce dinlenir istirahat edersin.Böylelikle iyileşme sürecin daha erken olur :34: Fotolarımı gördün,yorumlarınıda yapmışsın :54:.Gögüslerinin durumunun benim eski halime benzedigini anladım zaten.Genelde bebek emziren bayanların gögüsleri bu şekilde oluyor zaten.İnşallah sonucuda benimkine benzer ve benim kadar mutlu olursun canım benimmm...:16:Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.:34:

Kiz arzummm, senin 14 yasinda kizin mi var? Vay maşallah, kim der iki cocuk annesi olduğunu üstelik birde 14 yasında! Maşallah maşallah..dur ben bir nazar boncuğu daha yollayayım. Burada profil foto Cook harika. Bende istiyorummmmmmm! Ay benim acil cocuk doğurmam lazım...

Ablası kızım Temmuzda 15 yaşına basıcak inşallah..Allahım saglıklı uzun ömürler versin cümlemizinkine :34: Ay durun nazara geliyorum zaten omuzumu çatlattım :nazar::nazar:kıçımı kaşiyim hemen :9: İnşallah daha güzelleri senin olur canım benim,çocukmuu?? Dogur tabi...:31::54:

Evet Çevre hastanesinde Başka bir doktorla görüşme yapmıştım ben.Sanırım şu anda estetik plastik cerrahi bölümüde sinan bey ve asu hanım var..Bende yaz geldiginde hemen üçgen bikinilerden almıştım.Benimde en büyük hayalım o üçgen bikinileri giyinmekti çünkü..:52: Bu yaz o tadı zevki yaşadım ben,bu yazda sen yaşa hadi bakalım..Valla tadından doyulmuyor söyliyim,bagımlılık yapıyor...:31: Arkadaşların tarafından ameliyat sonucunun begenilmesi tabiki insana büyük zevk ve mutluluk veriyor.Herşey gönlünce olsun canım..Saglık ve mutluluk dolu günler,senler diliyorum...:54:

çok teşekkür ederim tatlım bende sana sağlık mutluluk diliyorum. göğüslerimizin tadını doya doya çıkarmak dileğiyle :16::16: :32::32:
çok çok öpüyorummm :34::34:

yakışmaz mıııııı :52:
yakında adını unutur memetör diye seslenilirse hiç şaşırma herkese yetişiyosun bebeğim olacak tabi :40: :46:

:34: Eee...Hakkını vermek lazım degilmi? Tarafsız dogruları yazmak gerekiyor bu forumda :34: Kırıcı olmadan,saygı çerçevesinde yanlızca dogrular....Kişilerin zevklerine saygı duyarak ;) Birşeyler yazmak için degil,kendi doktorumuzu yüceltmek degil ;)

:34: Eee...Hakkını vermek lazım degilmi? Tarafsız dogruları yazmak gerekiyor bu forumda :34: Kırıcı olmadan,saygı çerçevesinde yanlızca dogrular....Kişilerin zevklerine saygı duyarak ;) Birşeyler yazmak için degil,kendi doktorumuzu yüceltmek degil ;)

:46: :46::46: :46:işte bu ama herkes bunu yapamıyor işte
aslıda anlamıyorumda doktorlarını yüceltmek ne işe yarıyor :44:
benim doktorcumuda seviyorum benim sevdiğim arkadaşlarımı memnun eden mutlu eden bütün doktorları seviyorum :29: bugün sevgi pıtırcığı günümdeyim :16: :51:

:46: :46::46: :46:işte bu ama herkes bunu yapamıyor işte
aslıda anlamıyorumda doktorlarını yüceltmek ne işe yarıyor :44:
benim doktorcumuda seviyorum benim sevdiğim arkadaşlarımı memnun eden mutlu eden bütün doktorları seviyorum :29: bugün sevgi pıtırcığı günümdeyim :16: :51:

Şekercigimm...bende anlamıyorum...Bazen ne kadar tuhaf bir duruma geldiklerini farkına varmıyorlar sanırım.Herşeyi dozunda yapmak iyidir,fazlası gülünç oluyor..Tabikide bende burada mutlu olan arkadaşlarımızı görünce çok mutlu oluyorum ve o doktoru tavsiye ediyorum :34: Canım benim,sen bizim sevgi pıtırcıgımızsın zaten... :16::16:

Kahvaltımı yaptım,doktorumada gittim emar sonucumu gösterdim geldim..Omuzumda çatlaklık fazlaymış,dikkat edersen 20 gün sonra askıyı çıkarırız dedi.Bunada şükür,sabredecegiz artık ne yapalım..Fazla güç toplamak tehlikeli olur şu ara bence ;) Enerjiyi boşaltmakda lazım dimi :9: :34:

arzumcuuum okadar cıddı mı durumun, sımdı nasılsın, agrın fln var mı? tuh yaa ben ıncıttın sandım dınlenınce gecer dıyodum ama catlakmıs..aman aman dıkkat et kendıneeee :71: :71:

Son düzenleme:
Canım ameliyattan önce bende senin gördügün rüyaların gibi rüyalar görüyordum...Ameliyatımı başka doktorlar yapıyordu,tamamen bayılmadan beni kesmeye başlıyorlardı,gögüslerim istedigimden büyük yada küçük oluyordu :9: Psikolojik olarak oluyor böyle durumlar yani,gayet normal emin olki herkes bunu yaşamıştır :34: Cenk bey çok dogru bir seçim,emin olki hiç pişman olmayacaksın inşallahh...Bende ameliyattan önce çok araştırma yaptım.Eger Hasan Fındıkla karşılaşmasaydım Istanbuldan İzmire Cenk beye ameliyat olmaya gelecektim dogrusu.Cenk bey hastanın vücuduna göre en iyi yöntem ne ise onu tercih ediyor ve en önemliside büyük protez kullanmaktan çekinmiyor..Bende evli iki çocuk annesi bir bayanım.Benim oglum ben ameliyat oldugumda 9 yaşındaydı.Birde kızım var o da 14 yaşındaydı.Annem geldi yanıma,ilgilendi,kızımında çok yardımını gördüm tabi.Senin çocuklar daha küçükse ameliyattan sonra ilk bir ,iki hafta dikkat etmen gerekicek tabi.Agır kaldırmak,biryere uzanmak yok.Bir ay çok önemli aslında.Ama ikinci hafta çok rahatlamaya başlarsın Allahın izniyle..Benimde gögüs dokum vardı.Ameliyattan önce B cup sütyen kullanıyordum ben.Ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim,şimdi D cup oldular ablası :9: Üst lobum boşalmıştı benimde,altta meme dokum vardı.Arkadaş olarak ekliyorum albümde ameliyat öncesi ve sonrası fotolarımı görürsen anlarsın zaten.Bak bakalım neymişlerrrrr...ne olmuşlarr...En iyi yöntemi Cenk bey söyleyecektir zaten için rahat olsun canım.Cenk beyin ameliyat sonuçları mükemmel.Sen yöntemini Cenk beye bırak.Biz senin gögsünü,vücut yapını göremedigimiz için yorum yapamayız.Cenk bey görüşmede seni muayene ettigi zaman hangi yönteme uygun oldugunu söyleyecek ve o yöntemi tercih edecektir bebegim :34: İyi yöntem yooktur,kişiye özel yöntem vardır unutma :54:Çok çok öpüyorumm,en güzel sonuçlar sizin olsun..Sevgiler...Aklına birşey takılırsa yaz yine,arada foruma ugrayıp cevaplarımı yazıyorum canım..:54:

arzuuuum senın 14 yasında kızın mı var :/ maşallah maşallah..baya genç evlenmıssın:128::nazar::nazar:..:nazar:

merhaba canım, teşekkür ederim. 22 gün oldu süperim :1:
çok şükür her şey yolunda hala. hiç sıkıntı çekmeden hayatıma devam ediyorum. spora başladım kollarıma yüklenmeden, zaten ilk hafta dansetmeye başlamıştım bile, o da dağıtmadan tabii. sadece dikkat ediyorum çarpma vs olmasın diye, onun dışında her şey normal.

sen nasılsın? karar verdin mi?

alexus slm canım sn nasıl oldun 15 gectı dı mı amelıyattan sonra? :1:

arzumcuuum okadar cıddı mı durumun, sımdı nasılsın, agrın fln var mı? tuh yaa ben ıncıttın sandım dınlenınce gecer dıyodum ama catlakmıs..aman aman dıkkat et kendıneeee :71: :71:
Sorma canım..Omuzumda 4-5 yerde çatlak varmış.20 gün kadar askıda kalacak kolum.Dikkat etmem lazım zaten.Yoksa bu dönemi daha uzun yaşayacagım..Sagol tatlım..:34:
arzuuuum senın 14 yasında kızın mı var :/ maşallah maşallah..baya genç evlenmıssın:128::nazar::nazar:..:nazar:

Temmuzda 15 yaşına girecek ablası :34: Genç anne olmanın zevki..Paha biçilemezz...:16:

Back