• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım arkadasım . bugune kadar herkese en basta bana cok yardımcı oldun. seni cok sevıyorum canım . hersey gönlünce olsun. rabbim tüm güzellikleri karsına cıkarsın kötülüklerden korusun:54:

arzum tessekkürler,aciklamalarin attigin mesajin icin,cok duyarlisin gerci özelden de mesaj attim sana okursun sanirim.diyecek tek biseyim var iyiki varsin,bu arada arkadaslik istegimi kabul ettim demissin ama hala arkadas degiliz ,fotograflarini görmek istiyorum,yurtdisinda gögüs ameliyati denildimi hasan findigin nami cok yürüyor,oyüzden merak ediyorum,dedigin gibi mail de yollayacagim kendisine

arzum yeni resimlerin harika olmuş canım bayıldım valla:nazar: fotomodellere taş çıkarır benim arkadaşım:16:

arzum tessekkürler,aciklamalarin attigin mesajin icin,cok duyarlisin gerci özelden de mesaj attim sana okursun sanirim.diyecek tek biseyim var iyiki varsin,bu arada arkadaslik istegimi kabul ettim demissin ama hala arkadas degiliz ,fotograflarini görmek istiyorum,yurtdisinda gögüs ameliyati denildimi hasan findigin nami cok yürüyor,oyüzden merak ediyorum,dedigin gibi mail de yollayacagim kendisine
Canım özelden gönderdigin mesajı aldım,okudum..:34: Ben geçen sene 14 Şubatta ameliyat oldum.Hem kandil hemde sevgililer günüydü.Eşim bana inanılmaz bir sevgililer günü hediyesi varmış oldu yani...:21: Mail atıp bilgi almaktan bir zarar gelmez yani.Gönder bir konuş bakalım nasıl bir cevap gelecek :34: Arkadaşız tatlım,görmüştürsün albümümü..:34:
arzum hasan bey hangi silikon markasini kullaniyor

Canım Hasan bey Mentor marka silikonu tercih ediyor.ben kıvamından duruşundan çok çok memnunum..Bu forumdada silikonları Mentor olan birçok arkadaşımız var hiçbir şikayet duymadım ben :34:

merhabalar arzum 77 bende fotolarınızı görmek istiyorum arkadaşlık isteği göndermiştim ama hala onaylmadınız...

arzumcum,
söylemeden edemedim, başka bir forumda yine son noktayı koymuşsun canım :) güzel olmuş, tam isabet :46::52:
bu arada bizim doktorumuza ait bir sayfa yok galiba değil mi, ben göremedim, eğer yoksa senin açman çok doğru ve yerinde olur canım,

merhabalar arzum 77 bende fotolarınızı görmek istiyorum arkadaşlık isteği göndermiştim ama hala onaylmadınız...

Canım meme ameliyatı düşünüyormusun sen? Sanırım burun ve kulak ameliyatı oldunuz siz.Albümümü meme estetigi olmayı düşünen arkadaşlara göstermeyi tercih ediyorum.Fikir olsun,yardımcı olmak için yani..Ama kabul ediyorum,bak bakalım :34:

arzumcum,
söylemeden edemedim, başka bir forumda yine son noktayı koymuşsun canım :) güzel olmuş, tam isabet :46::52:
bu arada bizim doktorumuza ait bir sayfa yok galiba değil mi, ben göremedim, eğer yoksa senin açman çok doğru ve yerinde olur canım,

Teşekkür ederim canım,eminimki benim gibi düşünen birçok arkadaş var bu konuda ama kimisi yazmıyor işte..Bence bu düşünceni orayada yazarsan daha iyi olur..:34:Tabiki bizim doktorumuzunda konusu var bu forumda,ama gerek yok bence.Bizler buradan isteyen herkese bilgi vermek için yardımcı oluyoruz zaten.Sırf konuları üste taşımak için birşeyler yazmak komik bence...:34:

Canım meme ameliyatı düşünüyormusun sen? Sanırım burun ve kulak ameliyatı oldunuz siz.Albümümü meme estetigi olmayı düşünen arkadaşlara göstermeyi tercih ediyorum.Fikir olsun,yardımcı olmak için yani..Ama kabul ediyorum,bak bakalım :34:

teşekkürler kabul ettiğin için...burun ve kulak bitti şimdi sırada göğüs düşünüyorum.iki çocuğum var ikisini de emzirdim.derimde gevşek olduğu için sarktı.büyütmeyi de çok istiyorum.sonbahar da düşünüyorum.yazdıkların bayağı yardımcı oldu bizlere...teşekkürler bilgi paylaşımın için...
bu arada fotolar çok güzel,sağlıkla kullan memişlerini...

Son düzenleme:
Back