• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm benm ben baya bi misafir yoğunluğunda olduğum için cvabını gözümden kaçırmışım o zaman:(tabi istanbula gelirsem ki istiyoruz eşim daha önce hiç gitmemiş istanbula.ama antalya merkez deyim ben,lara konyaaltı kemer falan falan yakınımızda yani gelirseniz görüşürüz.bu arada eşimde bende eski solistleriz yani artık zevk için sadece çıkıyoruz sahneye eğlencedende iyyi anlarız laf aramzda:))))gecelere akarız kız valla

ohh ohh ne güzel, bu yaz antalya' dayız kızlar, memeleri de yaptık :)))

Ayy..Cidden ayarlasakta hep beraber antalyada biryerde tatil yapsak ne güzel olurdu hee..:52: Tamam yaz geliyor plan yaparız mutlaka.. :34:

Ayy..Cidden ayarlasakta hep beraber antalyada biryerde tatil yapsak ne güzel olurdu hee..:52: Tamam yaz geliyor plan yaparız mutlaka.. :34:

hep beraber turmu düzenlesek acebee:) kadınlar kulübü adına bi gezi..eskiden burdan konuşup dışarda buluşuyoduk estetikliler geziyodukk onun gibi süper olurdu arzum:)

hep beraber turmu düzenlesek acebee:) kadınlar kulübü adına bi gezi..eskiden burdan konuşup dışarda buluşuyoduk estetikliler geziyodukk onun gibi süper olurdu arzum:)

birisi tur mu dedi :1: anammm gazetelere manşet oluruz vallahi:1::1:

Türkiyenin en yeni silikonlu kk fıstıkları tatilde flaş flaş flaşşşşşşşş:9::9::9:

Neden olmasın :34: Olur tabi yaparız...
birisi tur mu dedi :1: anammm gazetelere manşet oluruz vallahi:1::1:

Türkiyenin en yeni silikonlu kk fıstıkları tatilde flaş flaş flaşşşşşşşş:9::9::9:
Yahu türkiye güzelleri hep beraber tatil yapmıyorlarmı,hani havuzda çekimler felan...Bizde aynı o hesap salınır dururuz yahu.. :9:
bi dolu pamela anderson sahillerde koşarken görüldü :52:
:52::52::52:
ahahahahah gazete felan basın kamera olmaz aslaaa yüzyılın estetik turu diyeee abowwwww ahahahaha erezillikk :DDDD
Yahu bizim estetikli oldugumuz belli degilki.Yüzyılın en sıcak sahili diye manşet oluruz ama..:52:
ahahahaha ayy cok komedii gözümde canladıı ahahahah koptum kızlar

Çok sıcak çookkkk.....:32::21:

Neden olmasın :34: Olur tabi yaparız...

Yahu türkiye güzelleri hep beraber tatil yapmıyorlarmı,hani havuzda çekimler felan...Bizde aynı o hesap salınır dururuz yahu.. :9:

:52::52::52:

Yahu bizim estetikli oldugumuz belli degilki.Yüzyılın en sıcak sahili diye manşet oluruz ama..:52:

Çok sıcak çookkkk.....:32::21:

Arzum ve kızlar iyi fikir lütfen böyle bişey yapalım tur yani süper olur gerçektende.3gün bile olsa süper süper olur yaa.hadi bakalım yaza daha var düşünelim bunu kızlar.arzumcum bekliyorummm:52:

Canım,öncelikle şöyle söyliyim ben biraz seçici bir insanım,yani her konuda.Bir telefon alsam,yada evime bir süs eşyası,bütüm magzaları,marketleri,internetten filan çok araştırır,öyle alırım.Hatta bazen arkadaşlerım birşey alıcaksa beni beklerlerki-Önce Arzum alsın,eger iyiyse o alır zaten,sonra biz alalım ,diye espri yaparlar.Ben istanbul,avrupa yakasında oturuyorum.Hep avrupa yakasından doktor bulup randevu aldım,gittim görüştüm.Fakat hep bir yerlerde benim istemedigim sorunlar çıktı.Ya benim istedigim büyüklüge onay vermediler,ya kullandıgı protez çeşidini begenmedim,yada düşündügüm kesi yerini önermediler.Ben Hasan beye gittigim zaman daha ben birşey demeden içimdeki düşünceleri patır patır söylemeye başlayınca,Tamam,dedim,işte benim doktorum.Bilemiyorum tabi,elektrikte aldım,çok pozitif bir yönü var doktorumun.Önemli olan içine sinmesi tabi.Birde show türkte pazar günü yayınları var,o yayınlarada çok denk geldim.Buradanda Hasan bey hakkında güzel yorumlar okudum,kendi sitesindede ameliyat olmuş hastaların yorumları var.Kıssacası içime sindi yani.Sende araştır,birkaç doktora git,anlıyacaksın ne demek istedigimi.Ama araştırmadan karar verme sakın,piyasada çok kasaplar var çünkü,dikkatli ol.Sana kolay gelsin,sormak istedigin soru olursa sorabilirsin.:54:

canım mail adresini yazarmısın?ben geçen gün göğüs büyütme ameliyatına girdim ,korktum biraz 3saat sürmesinden falan :(seninle konusuum biraz

Arzum ve kızlar iyi fikir lütfen böyle bişey yapalım tur yani süper olur gerçektende.3gün bile olsa süper süper olur yaa.hadi bakalım yaza daha var düşünelim bunu kızlar.arzumcum bekliyorummm:52:

İnşallah canım,nasip kısmet.. :34: Bu yaz Allah nasip ederse Antalyada biryerde tatil düşünüyoruz zaten.Ayarlayalımda konuşuruz zaten:34:

Back