arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

yanlış anlattım galiba, elle tutunca hissetmek değil, sol tarafta daha çok bası oluyor, o yüzden öyle dedim,

Canım protezleri hissetmen imkansız.Çünkü kas altında :KK34: Zaten protezlerde tam oturmadı daha..Doktorunda bir problem olmadıgını söylemiş zaten.Her geçen zamanda kendini daha iyi hissedeceksin merak etmee...:KK19:

galiba öyle birşey, ağrılı değil ama,
o sıkışıklık gibi şey 10-20 saniye içinde düzeliyor.

Canım benimde sag gögsümde oluyordu o durum.Birkaç ay sürdü.Arada sanki protez biryerde toplanmış,sıkışmış gibi oluyordu.Ama dedigin gibi 5-10 saniye sonra kendiliginden düzeliyor.Hatta açıp bakıyordum görüntüde bir degişiklik oluyormu diye ama yok olmuyor.. panik yok normal bu durum :KK34: Masajı önerecektir Hasan bey...Bekle bakalım bir dahaki kontrole kadar..

evet evet, aynen ben de öyle, açıp bakıyorum, ben de görünen birşey yok.
sağol canım,

Canım benimde sag gögsümde oluyordu o durum.Birkaç ay sürdü.Arada sanki protez biryerde toplanmış,sıkışmış gibi oluyordu.Ama dedigin gibi 5-10 saniye sonra kendiliginden düzeliyor.Hatta açıp bakıyordum görüntüde bir degişiklik oluyormu diye ama yok olmuyor.. panik yok normal bu durum :KK34: Masajı önerecektir Hasan bey...Bekle bakalım bir dahaki kontrole kadar..

kızlar cuma cumartesi hasan bey yokmuş perşembeye randevu aldım.o günde tv ye çıkacakmış erken olmadı maalesef saat dört buçukta ... bilginize....
bende silikonu hissediyorum kollarım kenarlara değince sanki ona değmiş gb.. tam anlamadım duyguyu:) ama her geçen gün biraz daha benim oluyorlar .. bugün okuldan dönerken minibüs zıpladıkça onlarda zıpladı..:KK70: çok hoşuma gitti.. küçülmeyede başladılarr.. bakalım hayırlısı sonunda ne kadar kalacaklar:KK70::nazar::nazar:

canım, ben çalıştığım için perşembe katılamayacağım :KK43: üzüldüm, neyse başka bir zaman inşallah,

ben de yürürken hopladığını hissediyorum, yakında yürüyüşüm de değişecek galiba,

kızlar cuma cumartesi hasan bey yokmuş perşembeye randevu aldım.o günde tv ye çıkacakmış erken olmadı maalesef saat dört buçukta ... bilginize....
bende silikonu hissediyorum kollarım kenarlara değince sanki ona değmiş gb.. tam anlamadım duyguyu:) ama her geçen gün biraz daha benim oluyorlar .. bugün okuldan dönerken minibüs zıpladıkça onlarda zıpladı..:KK70: çok hoşuma gitti.. küçülmeyede başladılarr.. bakalım hayırlısı sonunda ne kadar kalacaklar:KK70::nazar::nazar:

Arzum, canım, yıldönümün kutlu olsun tatlım. yeni görüntünle güle güle sağlıkla, mutluluk içinde bir ömür geçirmeni dilerim.
ayrıca sevgililer günün de kutlu olsun, en güzel sevgiler bizimle olsun, kocaman öpüyorum canım.

Arzum, canım, yıldönümün kutlu olsun tatlım. yeni görüntünle güle güle sağlıkla, mutluluk içinde bir ömür geçirmeni dilerim.
ayrıca sevgililer günün de kutlu olsun, en güzel sevgiler bizimle olsun, kocaman öpüyorum canım.

demek fistigimizin yil donumu nice senelerde kullan tatlim:nazar::KK34::KK16: kk sevgililer gunu kutlu olsun:KK16:

Slm kızlar ben uzun zamandır göğüs estetiğiyle veya büyütmeyle ilgili konuları inceliyorum.Neler neler denedim yok olmuo hepsi safsata.Temmuzda evleniyorum.Artık yakın zamanda ben de ameliyata karar verdim.Ama malesef kaç cc olması gerektiğinden emin değilim.İki tane portakal konmuş gibi bir görüntü kimse istemez tabi ki.Yani muallakta kaldım yardımınıza ihtiyacım var.Arzucum,ameliyat öncesi ve sonrasına baktığın resimlere tıkladığında kaç cc olduklarını gösteren bir linkten bahsetmişsin.Rica etsem o linki bana da gönderir misin? Hiç olmazsa biraz fikrim olsun dr.a gitmeden önce.Artık kurtulayım şu fındık kadar göğüslerimden yaaa :KK43:

Arzuuuum topiğine dön duy sesimi vereceğin bilgilere çok ihtiyacım var.Daha yeni msj yazıyrm msj sayımda çok az.ne konu açabilirim ne özel msj gönderebilirim ne de paylaşılan resimlere bakabilirim.of eziklerdeyim :KK43:

Slm kızlar ben uzun zamandır göğüs estetiğiyle veya büyütmeyle ilgili konuları inceliyorum.Neler neler denedim yok olmuo hepsi safsata.Temmuzda evleniyorum.Artık yakın zamanda ben de ameliyata karar verdim.Ama malesef kaç cc olması gerektiğinden emin değilim.İki tane portakal konmuş gibi bir görüntü kimse istemez tabi ki.Yani muallakta kaldım yardımınıza ihtiyacım var.Arzucum,ameliyat öncesi ve sonrasına baktığın resimlere tıkladığında kaç cc olduklarını gösteren bir linkten bahsetmişsin.Rica etsem o linki bana da gönderir misin? Hiç olmazsa biraz fikrim olsun dr.a gitmeden önce.Artık kurtulayım şu fındık kadar göğüslerimden yaaa :KK43:
Hemmennn gönderiyorum canım...:KK55: Bu sayfa sana kaç cc protezin nasıl duracagı hakkında bir ön bilgi verir.Hastaların ameliyat öncesi ve sonrası var.Fakat unutmaki senin istedigin cc yi seçtigin doktor önermeyebilir.Yada uygun olmayabilirsin..Onun için bu sadece yaklaşık cc nin nasıl göründügü ve senin istedigin büyüklügün yaklaşık kaç cc ile ulaşabilecegin hakkında bilgi verir...İnşallah biran önce ameliyatını olur ve yaza kadar iyileşmiş olursun canım....
Arzuuuum topiğine dön duy sesimi vereceğin bilgilere çok ihtiyacım var.Daha yeni msj yazıyrm msj sayımda çok az.ne konu açabilirim ne özel msj gönderebilirim ne de paylaşılan resimlere bakabilirim.of eziklerdeyim :KK43:

:KK34: Sen mesaj sayısını doldurmak için olan sayfalarda yazki albümlerimize bakabilesin canım...:KK34:

Çooook teşekkürler Arzucum çok yardımcı oldun.Doktorun görüşü önemli olan tabi haklısın ama anladım ki beni 300cc den azı paklamaz şekerim.Tekrar teşekkür ederim

demek fistigimizin yil donumu nice senelerde kullan tatlim:nazar::KK34::KK16: kk sevgililer gunu kutlu olsun:KK16:

Canlarımmmm..... :KK16::KK16::KK16: Hatırlamışlarda bana yorumda yazmışlarrr..Evet bu gün benim harika gögüslere kavuşmamın birinci yıldönümü.Ameliyat olalı bir sene oldu Allahıma şükür.Büyük bir sorun yaşamadım,inşallah artık hiçbir şekildede yaşamam,hiçkimse yaşamasın..Öncelikle beni bu harika görünüme kavuşturan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a,çok sevgili asistanları Gül hanım ve Sevgi hanıma...Bana bu ameliyatta ilk başta zorluk yaşatsada yinede bana destek olan izin veren eşime,bana ev işlerinde yatıp kalkarken yardımcı olan anneme,sevgili kızıma...Bu forumda yaşadıgım mutlulugu,üzüntüyü paylaşan sevgili KK nın güzel kalpli yardımsever melek üyelerinee... En Büyük KK Çookk çookkkkkk Teşekkür ediyorum...Yahu hayatım degişti benim bu ameliyattan sonra :KK52::KK52: Artık yolda yürürken daha bir dik yürüyorum.Başım dik,gözler bakışlar ilerde.Gögsümü gere gere maşallahh :nazar::nazar: Mayo bikini,iç çamaşırı deneyecegim zaman kabinin dışındaki görevli bayan bakiyim nasıl omuş dedigi zaman kapıyı sonuna kada açıp gösteriyorum.O bana baktıgı ilk bakışı görmek,vavv harika olmuşlar kelimesini,cümlesini duymakk..Paha biçilemez...En önemliside eşimle olan hayatımız degişti.Artık gecelerimiz daha bir renkli,rahatt.. :KK17::KK17: Yanında rahatça üzerimi giyinip çıkarıyorum,çekinmiyorumm..Denizde bikinimle salına salına yürüyorum,rahatımm..Allahım bu ameliyatı düşünen ve gögsünü görüntüsünü begenmeyen ameliyat olmayı isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu,bu duyguları inşallahh..Herşey gönlünüzce olsun..Bu gece benim gecemm..Bu gece sevgililerin gecesi.Herkese bol eglenceli,güzel bir gün diliyorum..Herşey gönlünüzce olsun..Mutlu kalın..:KK19::KK16::KK54:

Çooook teşekkürler Arzucum çok yardımcı oldun.Doktorun görüşü önemli olan tabi haklısın ama anladım ki beni 300cc den azı paklamaz şekerim.Tekrar teşekkür ederim

Kesinlikle 300cc den aşşagısı için ameliyat olmaya degmez.Ben derimki 350cc ve üstü :KK34: Herşey gönlünce olsun.Ben her zaman yardıma hazırım,buradayım..Ne zaman istersen ugra yaz..En kıssa zamanda dönerim sana... :KK54:

X