- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
Sorma canım..hep varlar..asla tükenmiyorlar :))
tukenmezlerde sallaaaa gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım..hep varlar..asla tükenmiyorlar :))
tukenmezlerde sallaaaa gitsin
kızlar sizi ne zamandır takip ediyorum ben de aynı dertten muzdaribim yazları havuza denize kendimi nasıl attığımı bilemiyorum valla yaş ilerledikçe insanın psikolojisini nasıl etkiliyormuş meğer bu durum,straplez giyemiyorum azıcık dekolteli abiye bile giyemiyorum ilerde düğünüm olursa gelinlik nasıl olacak merak ediyorum
mrb arzumm bende yeni takip etmeye basladım forumu arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen sevinirim, benimde 1 ay oldu ameliyat olalı 300 cc, goguslaltından kas zarı altı oldu, gogus altı ölçüm 70 göğüs ölçüm 90. walla bende anlamadım d beden cıkıyo hesaplayınca. başta aşırı büyük geliodu ama suanda yabancı forumlarda falan bakıyorum en kucuk benımkı ,mıllet orda 500 cc den asagı taktırmıyo daha buyukmu olsaydı acaba demıyo degılım ki başta aglıodum bunlara nasıl alısıcam ben yaa cok buyuk diye, merak ettıgım tamda okuyamadım sen herhangı bı gel suruomusun
Arzumcum biliyosunki bende ameliyat olmak istiyordum ama eşim ikna olmuyor falan diordum ama yinede umrumda değil bu ameliyatı olcam diordum 3 aylık kredim kaldı tekrar kredi çekip kendime yatırım yapcam diordum ya eşimi büyük çabalardan dil dökmeleden hergün dırdır etmekten ikna ettim sonunda ve çok üzüldüğümü belirttim dün akşanm ciddi cddi konuştum neden istemediğini ilk defa kendi şahsım için birşey istediğimi ve gerçekten kafama taktığımı üzüldüğümü sonunda anladı ve dediki "sana son kez söylüyorum bu ameliyatı benim için olcaksan olma ben seni gerçekten böyle seviyorum dedi (diorda dışardada iri memişli bir hatun gördüğüdede gözünün ucuyla bakmaktan alamıyor kendini müzrip)" neyse arabamızı satıp bana para ayıracak buşekilde karar vrdik okadar mutluyum ki anlatamam ya kızlar bişey deyim mi benim eşim ikne oldu ise bütün erkekler ikna olur okadar zor bir kocam var ki anlatamam heleki estetik konusunda halen inanamıyorum ya şuan eşimle kara kara çevreye ailelerimize nedicez çünkü ameliyat olcam estetik demicez, kızkardeşimle konuştum dün göğsümde kist var onu aldırmam lazım mı desem dedim annem çok üzülür sakın böyle deme dedi şuan tek sıkıntım neden ameliyat olcamı söylücem onu düşünüyorum çok mutluyum çok varya kızlar erkekler nekadar direnirse dirensin inat etsinler en sonunda kadının fendi yeniyor işte :92:
İşte benim kadınım... Tebrik ediyorum seni arkadaşım Çok sevindim vallaha.. Eşinin ben seni böyle çok seviyorum,benim için olma gibi laflarını geç,kilişe sözler bunlar.Benimkide böyle söylüyordu ama ameliyattan sonrada halinden pek mutlu iyiki yaptırmışız diyor valla..
Ailene ne söyleyeceksin konusuna gelince kesinlikle gögsün ile alakalı bir durum olmalı canım.Çünkü sonuçta orada bir kesi yeri olacak,saklayabilmen imkansız.İlerde bir sorunlar karşılaşırmısın,karşılaşmazmısın belli olmaz.Yani tabiki inşallah karşılaşmazsın tek temennim bu fakat risk alıyorsun.O yüzden gögsümde bir kitle çıktı fakat zararsız bir kitle ama tedbir amaçlı alınması gerekiyor dersen bence en iyisi bu Hatta ben ilk önce kendi çevremede böyle söyledim,sonrasında Allah korusun trafik kazası filan geçiririm,acil ameliyata alınmak zorunda kalırsam ameliyattan önce kimse bilmez gögsümde silikon var doktora söylemez,sonradan ortaya çıkar düşüncesi ile kendimi yedim bitirdim.Oyüzdende bu kist ameliyatı ile beraber silikonda koydurucam zaten gögüslerim ufak,kist ameliyatından sonra dahada ufalacak ben böyle yaşayamam mutsuz olurum dedim..Valla kimsenin gıkı çıkmadı..Sonuçta ortada saglık söz konusu ve parada benim cebimden çıkıyor..Eşim razı olduktan sonra kimse karışamaz ama çevreyede birşeyler demek gerekiyor tabi...
Eee.. ozaman sen doktor araştırmalarına,görüşmelere başla bence..Ailenede gögsümde birşey çıktı muayeneye gidiyorum dersin..Zemini hazırla yani.Öyle bir anda pat diye ameliyat olucam,öyle gerekiyor dersen,kızım bir araştırsaydın,farklı doktorlara gitseydin önce tepkisi ile karşılaşabilirisn yani O yüzden şimdiden başla sen,alıştır çevreni..Benden sana ufak tüyolar..
Çok tşkr canımın içi msn de konuştuğumuz gibi ufaktan ufaktan çıtlatacam bugün akşam, bugün bendeler annemle mutfakta otururken söylücem en azından bu hafta kontrole gideceğimi seninde dediğin gibi çıtlatacam Allah'ım yardım etsin benimbukadar düşünmemdeki sebep herkesin annesi tabiki yavrusuna pimpiriklidir de, benim annem çok pimpirikli onun üzülmesine kıyamam, inş. annemi fazla üzmeden olurda kurtulurum ALLAH'IMIN DA İZNİYLE tabiki sağol ya kk iyilik meleğisin sen bukadar kk gözde olman sevilmen herkese yardımcı olman tabiki bazı insanları rahatsız edecek, seni üzmeye çalışcaklar bunlar okadar normal ki, kesinlikle kafana takma ve cvp dahi vermem yerinde olsam, kayle almam, sen cvp verdikçe sen üzüldüğünü gösterdikçe daha mutlu ediyorsun karşı tarafı bilesin cnm napacaksın kayle almıcaksın ki daha çok deliye dönsünler sen cvp vermedikçe daha çok sinirlenirler bitanem benden söylemesi şu işyerinde bir anlaşamadığım bayan var, sen başarılı oldukça gözde oldukça çekemiyorlar adeta açık arıyorlar, yemekte laf sokmalar, v.s v.s. ve kesinlikle de üstüme alıp cvp bile vermedim niye kayle alıp kendimi üzeyimki moralimi bozayımki yapmak istedikleri zaten o ha var, ha yok benim için farketmiyor sen kayle almadıkça yok gibi davranıp takmayınca daha çok hırslanıyor deliriyorlar o yüzden tkrr diorum kayle alma, kayle alma, kayle alma seni seven olduğu kadar sevmeyende okadar çok olacak seni sevmeyende bukadar iyisin hiçkimseden karşılık beklemeden akıllar veriyor yardımcı oluyosun adeta kk iyilik meleğisin seni sevmeyende fesatlığından sevmez bence bu benim şahsi düşüncem yazdıklarım bazı kişilere ağır gelebilir ama bilmiyorum niye bu yorumları yaptım, sadece şunu biliyorum arzuya ağır eleştiriler geliyor bizleri çok üzüyor o insan hiç birşekilde haketmiyor laf sokmaları imaları yapmayın hiçkimse birbirine yapmasın ne gerek var bu bütün kadınlar aynı sorundan bu forumda öyle değilmi herkes birbirine yardımcı olsun ameliyat olandan biz olmayanlar öyle medetler umuyoruz ki anlatamam o yüzden kırıcı olmaya hiç gerek yok, yardımcı olmayanda olmak zorunda da değil tabiki eleştiri yapmasınada gerek yok ozaman herkese iyi forumlar
cok sevindim canim esini ikna etmene.en buyuk sorunun esindi artik gerisi kolay.ikna etmisken elini cabuk tutÇok tşkr canımın içi msn de konuştuğumuz gibi ufaktan ufaktan çıtlatacam bugün akşam, bugün bendeler annemle mutfakta otururken söylücem en azından bu hafta kontrole gideceğimi seninde dediğin gibi çıtlatacam Allah'ım yardım etsin benimbukadar düşünmemdeki sebep herkesin annesi tabiki yavrusuna pimpiriklidir de, benim annem çok pimpirikli onun üzülmesine kıyamam, inş. annemi fazla üzmeden olurda kurtulurum ALLAH'IMIN DA İZNİYLE tabiki sağol ya kk iyilik meleğisin sen bukadar kk gözde olman sevilmen herkese yardımcı olman tabiki bazı insanları rahatsız edecek, seni üzmeye çalışcaklar bunlar okadar normal ki, kesinlikle kafana takma ve cvp dahi vermem yerinde olsam, kayle almam, sen cvp verdikçe sen üzüldüğünü gösterdikçe daha mutlu ediyorsun karşı tarafı bilesin cnm napacaksın kayle almıcaksın ki daha çok deliye dönsünler sen cvp vermedikçe daha çok sinirlenirler bitanem benden söylemesi şu işyerinde bir anlaşamadığım bayan var, sen başarılı oldukça gözde oldukça çekemiyorlar adeta açık arıyorlar, yemekte laf sokmalar, v.s v.s. ve kesinlikle de üstüme alıp cvp bile vermedim niye kayle alıp kendimi üzeyimki moralimi bozayımki yapmak istedikleri zaten o ha var, ha yok benim için farketmiyor sen kayle almadıkça yok gibi davranıp takmayınca daha çok hırslanıyor deliriyorlar o yüzden tkrr diorum kayle alma, kayle alma, kayle alma seni seven olduğu kadar sevmeyende okadar çok olacak seni sevmeyende bukadar iyisin hiçkimseden karşılık beklemeden akıllar veriyor yardımcı oluyosun adeta kk iyilik meleğisin seni sevmeyende fesatlığından sevmez bence bu benim şahsi düşüncem yazdıklarım bazı kişilere ağır gelebilir ama bilmiyorum niye bu yorumları yaptım, sadece şunu biliyorum arzuya ağır eleştiriler geliyor bizleri çok üzüyor o insan hiç birşekilde haketmiyor laf sokmaları imaları yapmayın hiçkimse birbirine yapmasın ne gerek var bu bütün kadınlar aynı sorundan bu forumda öyle değilmi herkes birbirine yardımcı olsun ameliyat olandan biz olmayanlar öyle medetler umuyoruz ki anlatamam o yüzden kırıcı olmaya hiç gerek yok, yardımcı olmayanda olmak zorunda da değil tabiki eleştiri yapmasınada gerek yok ozaman herkese iyi forumlar
hayatimda mutluluk devam ediyor nemi oldu?senelerdir isteyipte birturlu ulasamadigim bir hayalimi gerceklestirmek uzereyim.guzellik uzmani olmaya karar verdim ve bugun basvurdum carsambaya basliyorum.hadi bana sans dileyin.tatlim sen varya sen candan, samimi, tatli mi tatli,yuregi guzel, herkeslere hizir gibi yetisen arkadasim bak ozelimizi anlatacak kadar seni cok seviyoruz sende gelen olumsuz yorumlara takilma moralin bozulmasin ki cunku buranin sana cok ihtiyaci var.ne demisler koyun ve kurt dusman olmazdi fikirler ayni olsaydi
arzumm geldim cnm. bugün daha geldim kendi evime. ondan yazamıyordum.
bugün beşinci günüm maşaallah iyiyim. güzel oldu benimkiler :) gerçi daha taş gb ler.ilk iki gün yatıp kalkmada ve kollarımı hareket ettirmede zorladım.şimdi yapıyorum herişimi kendi başıma.325 cc kasaltına konuldu benim. gögüsucu kesisiyle . perşembe günüde inş. sporcu sütyenine geçicem.kendime konu açmıştım ama hala onaylanmamış :)
ne zaman yumuşarlar arzucuummmm.soru sormak isteyen arkadaşlar varsa seve seve cevplarımm.
çok geçmiş olsun canım.maaşallah sende hızlı iyileşenlerdensin.
yinede fazla zorlama kendini.yat dinlen.arada da bize gelişmeleri anlat olur mu?
bugün beşinci günüm maşaallah iyiyim. güzel oldu benimkiler :) gerçi daha taş gb ler.ilk iki gün yatıp kalkmada ve kollarımı hareket ettirmede zorladım.şimdi yapıyorum herişimi kendi başıma.325 cc kasaltına konuldu benim. gögüsucu kesisiyle . perşembe günüde inş. sporcu sütyenine geçicem.kendime konu açmıştım ama hala onaylanmamış :)
ne zaman yumuşarlar arzucuummmm.soru sormak isteyen arkadaşlar varsa seve seve cevplarımm.
tesekkur ederim tatlim.ayip ettin hic vermem mi elimde bakim cantasi istanbulda gidiyorum. arzum da toplamis butun memisli hatunlari bende bakim yapiyorum dermisimmm.Vayyy... Bizede ufak tüyolar verirsin artık hee.. Keşke Türkiyede,ıstanbulda olsaydın sana gelirdik bakıma falan..Yakışır arkadaşıma..Yürü be koçum,km tutar seni... Başarılar diliyorum sana,herşey gönlünce olsun inşallahh...