• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artvinde görev yapan polis eşleri

BXIXDENEM

yağızım yaşama nedenim
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
104
0
316
44
Tokat
Bu yıl tayinimizin artvine çıkma durumu olabilir lojman durumu ev kiraları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.özellikle lojmanlar dolumu ne kadar bekleriz şimdiden teşekkür ediyorum.:34:
:34:

canım öncelikle tayininiz hayırlı olsun,
ben borçkadayım, benim çalıştığım okulda 3 polis eşi var 3 ü de lojmanda kalıyor burada bir tek jandarmalar (eşim jandarma ) üvey evlat :)) ama yanılmıyorsam artvin merkez lojman konusunda sıkıntılı ...

çok teşekkür ediyorum artvin merkezi hakkında bilginiz varmı acaba? sosyal yaşam nasıldır alışveriş merkezi sineması var mı bu yıl hayırlısıyla ordayım ama şimdiden herkes moralimi bozdu.mahrumiyet bölgesine gidiyorum galiba.

bizimde artvin merkeze çıktı tayınımız..güzel ama pahalı bır yer dıyen cok fazla. çok kücük bır yermis alısverıs merkezı yokmus galiba.bir tane sineması varmıs internetten baktımda

bizimde artvin merkeze çıktı tayınımız..güzel ama pahalı bır yer dıyen cok fazla. çok kücük bır yermis alısverıs merkezı yokmus galiba.bir tane sineması varmıs internetten baktımda

sizinle tanışmak isterim biz de bu yıl ordayız.inşallah artvin ilçeleri değilde merkeze çıkmıştır.buralara uğrarsanız görüşürüz:34:

bidenem bizz arhaviye gidiyoruzzzzzzz:9::9::9::9:

biliyorsun dimi arhavi artvinin en gelişmiş ilçelerinden biri oraya gitmek için herkes torpil yaptırıyormuş .araştırdım bir çok markanın mağazaları ordaymış benim için en önemlisi LCW sadece arhavide varmış mesala.artık bizim için alışverişi sen yapar yollarsın:60:

Son düzenleme:
biliyorsun dimi arhavi artvinin en gelişmiş ilçelerinden biri oraya gitmek için herkes torpil yaptırıyormuş .araştırdım bir çok markanın mağazaları ordaymış benim için en önemlisi LCW sadece arhavide varmış mesala.artık bizim için alışverişi sen yapar yollarsın:60:

kız banada lcw yok dediler üzülmüştüm alış veriş yapacak biryer yokmuş bim varmı acaba:52::52::52:

arhavi en gelişmiş ilçesi gerçekten çok şanslısın mağazaları ve denize olan yakınlığıyla çok avantajları var.bildiğin kadarıyla birde alışveriş merkezi olması gerekiyor.şanlısın şanslı:1:

arhavi en gelişmiş ilçesi gerçekten çok şanslısın mağazaları ve denize olan yakınlığıyla çok avantajları var.bildiğin kadarıyla birde alışveriş merkezi olması gerekiyor.şanlısın şanslı:1:

inş. teşekkür ederim canım sen çalışıyormusun ?

memurlar neti takip ediyormusunuz bilmiyorum ama orda arhaviye tayin olan polislerin eşleri var belki arkadaş olursunuz.ben henüz artvin merkezden kimseyi bulamadım:59:

Back