Artvin///08

NİRVANA0658

maydonozcum sen hangi köydensin.çok iyi bilmiyorum ama yinede merak ettim.

Ben de BALIKLI KÖYÜ'ne bağlı ŞOLTİSKHEV MAH.( KARAYİĞİT) denim.Gürcüyüm.

Herkesin,en azından bir kez ARTVİN' e gidip de gezmelerini,görmelerini isterim. Kendinize bu şansı verince inanın ki hiç pişman olmayacaksınız.Özellikle festival dönmelerine tatilinizi denk getirirseniz daha çok eğlenirsiniz.Otantik festivallerimiz var.

Kendinize ve sevdiklerinize bu yaz tatilinde bir şans tanıyın ve ARTVİN'imizi gezip görün.

Ahuuuuhuuhuuuuuuu (Horonlarımızdaki nâradır)

:teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s.

BİZ ARTVİN'İZ DOSTLAR ,ARTVİN'SİZ ,BİZSİZ OLMAZ !

biraz geç oldu ama yeni üye olduğum için anca gördüm bende artvinliyim arkadaşlar hepinize merhaba

arkadaşlar merhaba,ben tayinimizin artvine çıktığı günden beri atabarı oynuyorum.çok mutluyum memleketinize görevlendirildik.biraz anlatın bize artvini.gerçi çok methettiler teyzemler.anlata anlata bitiremiyorlar.seveceğimizden eminim

Merhaba

Hemşehriler hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.Artvin' e memur olarak gidenler çok şanslılar. Dönüşünüzde çok üzüleceksiniz,ama orada olup yaşayacağınız için şanslısınız.Doğanın tüm güzelliklerini yaşayacak ender kişilerden olacaksınız.Hoş geldiniz ilimize...

:asigim:a.s.a.s.:nazar:

slm bayanlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar hoş gelmiş sefalar getirmiş şavşatlılar olarak çogaldıgımızı hissediyorum nedense :lepi:
iyi geceler hepinize

herkese merhaba, arkadaşlar ben bu yıl geldim hopa dan, eşim 6 yıl çalıştı hopa da, ilk görev yeri orasıydı, ben de eş durumundan gittim ve 9 ay boyunca çalıştım, eşim HOPA ÇPL de Edebiyat öğretmenliği yaptı, ben de Çavuşlu da öğretmenlik yaptım, eşim çok çok memnundu, insanlarını seviyordu, ortam iyiydi,

Hopa çok güzeldi, ama memleket dedik yine de, ve tayinimiz çıktı antalya ya,,taynimizin çıktığını öğrendiğimizde, ikimizinde gözleri doldu, boğazımız düğümlendi, sevinçten değil, ayrılma hüznünden, eşim 1 ay bunalıma girdi, ben nasıl ayrılacağım buradan diye,, bana çok yalvardı iptal ettirelim diye, am bu şansta bir daha zor elimize geçerdi, mecburduk memelekete gitmeye..

Bizim için çok çok özeldir HOPA, belki yıllar yıllar sonra, çocuklarımızla tekrar ziyaret ederiz, Bu arada bilen billir, TERZİOĞLU apartmanında oturuyorduk, evimiz çok güzeldi, deniz kenarındaydı, denize nazır az çay içip, börek yamedik yaniii...

GÜNAYDIN KIZLARRRR.kaydirigubbakcemile3ANNEMİN AİLESİ ARTVİNLİ.ARDANUÇTAN.BEN TEKİRDAĞ DOĞUMLUYUM AMA BİZDE ARTVİNLİ SAYILIRIKKKKKK.

Ben en son gittiğim de 8 yaşindaydim ama hatirliyorum harika bir yer.soğuk sulari mest etmiştir bizi.çamsakizi toplardik harika bir tadi var ama biraz dişlerimizze bulaşiyor.

bende ankarada doğup aslen artvinli olmaktayım.süper bi artvin aşığıyım.elimden geldiğince örfünü adetini kültürünü yaşatmaya çalışıyorum.nişanlım gıcık oluyo artvin aşkıma ama böyle.artvinliyim iyiki guru duyuyorum.ayrıca ardanuçlu olmak daha başka bi güzel.memleketim be ah ah.ne güzeldir bizim oralar.yemyeşilorman bakmaya çalışıpta göremezsin gökyüzünü.tertemiz insanıda havasıda.çalışkandır.her yerde methetilmek için yartılmıştır sanki.ayrıca gurur tablomuzu herkesi bilir.en çok okumuş kesimdir artvinli.bulunduğu yerde en iyi konumdadır.binlerce kez şükür ki ARTVİNLİYİM !!!! tüm hemşerilerime slmlar :)

merhaba bende hopalıyım doğma bümüme. evlendim için bir yıldır trabzondayım ne güzel olmuş burda toplanmışsınız bende katılmak istedim. aybuke07 eşin hopada öğretmenmiş ben çpl de okudum ismi neydi acaba eşinin belkide benim öğretmenimdi merak ettim..

X