Artvin///08

sen hiç ugrama zaten :mymeka:
şu kkda bi adımızı duyuramadık bi hadi kızlar nerdesiniz ya

Kuzeeeennnn,ben varken sohbette ARTVİN_ŞAVŞAT_İMERHEVCAN_MEYDANCIK diye diye öğrettim KK' ya ARTVİN'i canısı....

Eeeee,ben yokken neden suskun kaldınız sizler?

Görüşmek üzere,hayr ile kalın hepiniz...

ARTVİN' e gitmek için ARTVİN'li olmaya gerek yok.ÇÜNKÜ BİZLER SİZLERLE DE ORDA TANIŞMAK İSTİYORUZ!

'' DÜNYAYI DEĞİL AMA ARTVİN'İ GÖRMEDEN ÖLME '' demiş şair.
Sizleri de bekliyoruz sevgiyle kalın....

:dance::asigim::1hug::sm_cool::teytey:a.s.

slm arkadaşlar bende artvin borçkalıyım....ravayğart gogvebo ?ama ıspartada memurum hatta 3,5 aylık mumurrrr ama ben cok yalnızımmmm mutlu olmak istiyorummmm yaşamak istyrmmmmmmmmmm

Kai var gogo,shen rasoy khar?(iyiyim kız,sen nasılsın?)
Hoş geldin aramıza...

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

arkadaşlar ben de giresunluyum fakat şuanda sizin memleketiniz yusufelindeyim..

arkadaşlar ben de giresunluyum fakat şuanda sizin memleketiniz yusufelindeyim..

Merhaba Ayşe_Elekzade;çok şanslısın bunu bilmeni isterim.Çok güzel ama bir o kadar da yaşam zorluğu olan bir yerdesin.Baraj nedeniyle YUSUFELİ sular altında kalacak,ne yazık ki yok olacak bir yerimizdir.Ben,ŞAVŞAT'lıyım ve çoookk şanslıyım,her yıl yaz aylarında köye gidiyoruz.Şavşat/MEYDANCIK' a bekleriz.Festivaller zamanı sakın başka bir yere gitme,yaylalarımızı da gezmenizi öneririm.Allah'(c.c)a emanet ol.Hoşçakal...
:teytey::dance::sm_cool::1hug:a.s.a.s.a.s.

var tabiiii bende artvinliyim eşimde biz ailecek artvinliyiz yani.artvin yusufeli narlık ilçesinden hemde.dün üye olmuştum.bakalım umarım iyi vakit geçiririz.

bende geldim... bir artvinli daha...:) bursada oturuyorum.. tek tesellimiz 16/2 = 08 :)

var tabiiii bende artvinliyim eşimde biz ailecek artvinliyiz yani.artvin yusufeli narlık ilçesinden hemde.dün üye olmuştum.bakalım umarım iyi vakit geçiririz.

bende hızarlı köyündenim.. balımsıla.. sizin köyün eski ismi ( homhal ) deül mü :) yakın köylerimiz birbirimize biliyosundur... hoşçakal....

hemşerilerim bende geldim. sizi bulmak ne güzel.Ben Ardanuç luyum eşim Yusufeli li.Sanki hepinizi görmüş kucaklamış gibi oldum.:1hug:Eeee Artvin li olsun çamurdan olsun.:içelim:

ya arkadaşlar bayağı bi olmuşuz galiba oh ohh ne güzel hoşgeldiniz nasılsınız arkadaşlar uzun süre oldu gabliiba :) ama siz ara vermemişsiniz bakıyorum. ben inanıyorumki daha çok olucak.bu arada şavşat ve yusufeli çoğunlukta yokmu borçka murgul artvin merkez gelsin herkes

kızlar bu yaz artvinde oluciyim inşallaahhh koreli arkadaşlarımla beraberr :icecream:
internetten memleketimin fotolarını gösterdim hasta oldularr
kışın ortasında tutturdular gidelim de gidelim
ama neyseki yazın gelmeye ikna ettim
inşallah kafkasör yada arosu görmeye getiricem onları :icecream:

hg. klassite nerlerdesin... bayagı saman oldu... hade gelin köyümüze geri dönelim. :)..

bende warım bende warımmm şavşattt :)) burda buluşmak beni çok mutlu ettii bende istanbuldayım tam 8 yıldır gidemiyorum çok özledim ya,,, bu yazz giticem inşallahhh kardeşlerimm benimm :))) kocaman öpüyorum hepiniziii :)))

silorr bizim yan köyde bilir' ler vardıı bi kısmı bursada oturuyo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…