Artvin///08

ay sağolun hanımlar ya.saat 03.17. gecenin bu vaktinde sizi tanımak için ayaklandırmış RABBİM.kendimi çok iyi hissediyorum.aman bi yere kaybolmayın

ya kimse yok mu.nereye kayboldunuz hemşolar.
niye sesiniz çıkmıyor.
yoksa beni begen mi yor musun uz.

bende warım bende warımmm şavşattt :)) burda buluşmak beni çok mutlu ettii bende istanbuldayım tam 8 yıldır gidemiyorum çok özledim ya,,, bu yazz giticem inşallahhh kardeşlerimm benimm :))) kocaman öpüyorum hepiniziii :)))

Sevgili Miki,ben de ŞAVŞAT / MEYDANCIK & İMERHEVİ'liyim.Ve Gürcü kökenliyim.
Zaten Artvin'li hemşehrilerimizin göç ettiği belli başlı illerden birisi de İSTANBUL'dur. Gitmediğimiz,toprağına basmadığımız il ve ülke kalmadı gibi.Ne dersin ?Her yer küçük ARTVİN oldu sayılır.:asigim::teytey::dance:a.s

Ben Bursa / İnegöl' deyim.Bursa'ya BURTVİN deniyor.a.s

a.s.a.s.

Sevgili Miki,ben de ŞAVŞAT / MEYDANCIK & İMERHEVİ'liyim.Ve Gürcü kökenliyim.
Zaten Artvin'li hemşehrilerimizin göç ettiği belli başlı illerden birisi de İSTANBUL'dur. Gitmediğimiz,toprağına basmadığımız il ve ülke kalmadı gibi.Ne dersin ?Her yer küçük ARTVİN oldu sayılır.:asigim::teytey::dance:a.s

Ben Bursa / İnegöl' deyim.Bursa'ya BURTVİN deniyor.a.s

a.s.a.s.

maydanoz ablam nerelerdesin sen görünmüon hiç ne var ne yok
yeni gelen hemşolar hoş gelmişsenizŞeniz

merhaba .artvin yusufeli doğumluyum 2 sene kadar kalmışım .aslen konyalıyım.yeni gördüm bu topiği .çok sevindim.annem hala anlata anlata bitiremiyor.sevgiler artvinlilere

artvinli hanımlar merhaba,benimde kökenim artvin,şavşat, erikli köyü.ankara doğumluyum.sivasta yaşıyorum.hepinize sevgiler...

selam kızlar bende artvinliyim.gerçi ben eskişehirde doğmuşum ama ailem artvinden gelmiş 20 sene önce şimdi eskişehirde oturuyoruz.artvin yusufeli :)) tulum havası ne güzeldir artvinimin

artvinli hanımlar merhaba,benimde kökenim artvin,şavşat, erikli köyü.ankara doğumluyum.sivasta yaşıyorum.hepinize sevgiler...

Nirvana, ERİKLİ =SETİLET olan köy mü yani? Gürcüce biliyor musun?

Ahhh bir bilseniz ne güzeldir bizim oralar.Ama ne yazık ki HES lerden dolayı doğası katlediliyor.
Keşke zaman kaybetmeden gitseniz de doğa iyice yok edilmeden,bir kez de olsa görebilseniz.Ama; mutlaka festivaller dönemine denk getirin ve yaylalara mutlaka çıkın.Artık pek yaylacılık yok ama en azından o güzellikleri görmüş olursunuz.
Festivaller,temmuz ve ağustos aylarında oluyor.Ve hemen hemen tüm köylerdeki evlerin,sonbaharda kapanan kilitleri de açılmış oluyor.Köyler,evler şenleniyor.
İnşallah gitme şansına sahip nadide kişilerden olursunuz.

:teytey: :dance: :asigim: a.s.

İyi akşamlar hemşehrilerim
Bende Ankara doğumluyum fakat annem ve babam Artvin Ardanuç doğumlular.
Artvinde doğup büyümeyi isterdim

Nirvana, ERİKLİ =SETİLET olan köy mü yani? Gürcüce biliyor musun?

Ahhh bir bilseniz ne güzeldir bizim oralar.Ama ne yazık ki HES lerden dolayı doğası katlediliyor.
Keşke zaman kaybetmeden gitseniz de doğa iyice yok edilmeden,bir kez de olsa görebilseniz.Ama; mutlaka festivaller dönemine denk getirin ve yaylalara mutlaka çıkın.Artık pek yaylacılık yok ama en azından o güzellikleri görmüş olursunuz.
Festivaller,temmuz ve ağustos aylarında oluyor.Ve hemen hemen tüm köylerdeki evlerin,sonbaharda kapanan kilitleri de açılmış oluyor.Köyler,evler şenleniyor.
İnşallah gitme şansına sahip nadide kişilerden olursunuz.

:teytey: :dance: :asigim: a.s.
canım merhaba,evet eski adıyla zetilet köyü.ama gürcü dilini bilmiyorum.sen nasılsın.bursa,inegöle nerdeyse hersene geliyoruz.aile büyüklerimiz var.hele oylata bayılıyorum.artvine bir kez gittim.15 sene evvel.ama memleketimiz vazgeçemeyiz.sevgiyle kal...a.s.

X