Artvin///08

kızlarrrr nerdesiniz ya kimsecikler uğramıyor garip kalmış burası huhu

aradığınız esas kişi benim artvinli değilim ama artvin hopada oturuyorum. mersinliyim eşimin işi nedeniyle burdayım.buraya ilk geldiğim zaman yabancı bir ülkeye gelmiş gibiydim ama şimdi rahatım.

meraba kızlar bende artvinliyim.artvini çooooooooooook seviyorum hersene gidiyorum cennet vallahi.

annemler artvindeler dönmelerini bekliorum ama bırakıp gelemiolar artvini artık gelsinler çok özledim yaa

merhaba arkadaşlar bende artvin şavşat tan hemde gürcü artvinimiözledim yaaa

Ekin naz,ben de ŞAVŞAT/MEYDANCIK'lıyım.Yani, '' İMERHEVİ''denim...(Ezine ile akrabayız.):teytey: a.s. :1hug: a.s.
Hemşehrilerimiz çoğalmış,ne mutlu bize .Görüşmek üzere,hayr ile hoşçakalın...

maydanoz sendemi artvinlisin bilmiyordumm canımmm

Sevgili miray_08,evet canım ARTVİN/ŞAVŞAT'lıyım.(İMERHEVİ'liyim,yani gürcüyüm de...)
Sanıyorum ki;burada özellikle paylaşımda iki lafımdan birisi ARTVİN'dir,''ARTVİN'' idi.Elimden geldiğince anlatıp tanıtmaya çalıştım.
Yerel sitelerin adreslerini vererek daha iyi ve ayrıntılı tanımalarına çalıştım.Ve herkes gibi fotoğraflarını görenler çok beğendiler.Buraya ayrıca sitelerden fotoğraflar ekledim.Sevgili arkadaşım ANAHİTA da ARTVİN'i tanıtan bilgiler ekledi.Arkadaşımın emeğine sağlık .:1hug::asigim:
Burada birlikte güzel paylaşımlar dilerim canım.Hayr ile hoşçakalın...
a.s.

ben de varım ben de varııııım.. :dance:
yusufelinden.. :teytey:
kocalinde oturuyom şimdi

1yıl sonra gördüm bende artvin göçmenlerindenim gürcüyüm aa bu arada yeni üye olduğum için geç oldu bu kadar

selam kızlar eşim artvin şavşatlı.....haliyle bende artvinli sayılırım..
kısmet olursa bu yaz artvine gideceğim oraların ne kadar güzel olduğunu duydum hatta duymakla kalmadım resimlerini gördüm...
orada yaşayanlar ne kadar şanslı bunu biliyorsunuz değil mi???
tertemiz hava,sonsuz yeşillik..
kıymetini bilelim..

slm arkadaşlar bende artvin borçkalıyım....ravayğart gogvebo ?ama ıspartada memurum hatta 3,5 aylık mumurrrr ama ben cok yalnızımmmm mutlu olmak istiyorummmm yaşamak istyrmmmmmmmmmm

slm arkadaşlar bende artvin borçkalıyım....ravayğart gogvebo ?ama ıspartada memurum hatta 3,5 aylık mumurrrr ama ben cok yalnızımmmm mutlu olmak istiyorummmm yaşamak istyrmmmmmmmmmm

hoş geldin canım bende şavşatlıyım
ıspartayı bilirim bende abimler orda yaşıo

herkese selamlar, benim de babam artvin-yusufeli'li. umarım yayla şenliklerinde de bir kk zirvesi yaparız. sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…