Artvin///08

Eee Hadi Artvinliler Nerdesiniz Yaa Bu Kadarmiyiz Yani Olmuyo Böyle Ama Artvinden Bu Kadar çikmamali

merhaba hemşerilerim bende artvin\arhaviliyim...
arhaviyi özleyenler için bir video hazırladım umarım beğenirsiniz..
Link Silinmiştir.

yaw artvinliler şimdi siz kayboldunuzzz bende artvin / arhaviliyim sesimi duyan var mı???? :):):):):):):)

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: nerdesiniz:uhm: :uhm: :uhm: :çok üzgünüm: :sm_confused:

eee o güzellikleri bırakıp gitmek biraz zor gelmiştirr..
olsun sen de ara sıra ziyarete gidersin :1yes2:
ben de Arhavi liyim
:1yes2:

ma gaybore m. nursel muyikom:teytey: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :çiçek:

merhaba

m.nursel,özel mesaj yollamak istediğin kişinin ismine tıkla.Orada seçenklerde özel mesaj seçeneği vardır.YOksa eğer sen paylaşıma gelip Elif ablaya yazarsın.Özel mesaf seçeneği açık olmayanı o açıyor.Ben,LAZ değilim ama GÜRCÜ kökenliyim.Sana özel mesaj yolladım.Eğer sağ üstte özel mesaj panelini tıklarsan okuyabilirsin...

Kolay gelsin.

slm.artvinli arkadaşlar ben bursalıyım.gürcüyüm bizdede atabari var.artvinli olmak gerekmez demi hoşçakalın.

selam arkadaşlar artvinli artkadaşlar uzun bir süredir ara vermek zorunda kaldım ama tekrar burdayım.ama gördüğüm tablo beni üzdü daha çok artvinli olması lazımdı yaa türkiyenin temel taşını arftvinliler oluşturuyor nerdesiniz artvinlilerrrr hadyeeeeee burayaaaaaa

yoklar canım yaa koskoca sitede artvinliler bu kadarmı yaa anlamadım gitti :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…