(DERİN)Canım rabbim meleğine uzun ömürler versin.çok tatlıkafanda at düşünme diyorsun çok haklısın ama bu benim için çok zor.ikiz bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirdim.odaları yatakları çifter çifter kıyafetleri herşey hazırdı.hiç birşeyleri yokken ikisinide hastane mikrobundan kaybettim.herşeyleri ortada kaldı.Dolaplarına yer bulamadım kimse almadı.şu anda odamda duruyor ve ben odama her girdiğimde gözüm dolaba takılıyor yani bu benim için hergün bebeklerimi kaybettiğim günü yaşamak oluyor.herşey allahtan rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok ama bizm doğal yoldan olma şansımız yok.artık biz bunu kabullendik.bizim anne baba olmamız alnımıza böyle yazılmış.rabbim ol diyene kadar yola devam.başka çare yok.
canım yaaaa rabbim sabrını versin birdaha kimselere yaşatmasın...çok zor bir durum ...inşallah enkısa zamanda rabbim tekrar nasip eder sende bu yaşadıklarını unutursun...bir gün mağazadayız orda bir bebek çorabı hoşuma gitti aldım...her gün onu kokluyor bebişimle konuşur gibi konuşuyordum zaman geçip ilerledikçe benim bebişte gelmeye nazlandıkça benim psikolojim bozuldu...artık hergün onu alıp koklayıp koklayıp ağlıyordum ...hıçkırıklara boğuluyordum...baktım olacak gibi değil kimseye vermedim dedim dayanamam attım....
RABBİM bizlere sabırlar versin yaşamayan bilemez diyoruz ya gerçekten öyle ...bizleri bekletmeden tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim inşallahhh sağlıkla doğacak yeni bebişlerin acını hafifletecek sen mutlu olmayı en çok hakedenlerdensin.......:çok üzgünüm:
AMİN Canım.rabbim hepimize sabredip sabrımızın mükafatını almayı nasip etsin.evlatlarımıza en kısa sürede kavuşmayı nasip etsin.bende senin gibiyim canım.ikizlerimin kamera görüntüleri vardı.hergün saatlerce gizlice izlerdim ağlayarak,birgün eşim gördü ve elimden aldı kendini hasta edeceksin diye.nereye sakladıysa daha bulamıyorum.:çok üzgünüm:sonra bir dolap dolusu kıyafetleri var.nereye koysam karşıma çıkıyor.kimseye vermeyede kıyamadım:1no2:geçengün elime kıyafetleri için aldığım özel deterjanları geçti,kahroldum :çok üzgünüm:daha mezarlarına birkere bilEgidemedim.o gücü kend imde bulamıyorum,rüyamdada göremiyorum.Acaba bana küstülermi onuda bilmiyorum.:çok üzgünüm:tek bildiğim onları çok özlüyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım yaaaa rabbim sabrını versin birdaha kimselere yaşatmasın...çok zor bir durum ...inşallah enkısa zamanda rabbim tekrar nasip eder sende bu yaşadıklarını unutursun...bir gün mağazadayız orda bir bebek çorabı hoşuma gitti aldım...her gün onu kokluyor bebişimle konuşur gibi konuşuyordum zaman geçip ilerledikçe benim bebişte gelmeye nazlandıkça benim psikolojim bozuldu...artık hergün onu alıp koklayıp koklayıp ağlıyordum ...hıçkırıklara boğuluyordum...baktım olacak gibi değil kimseye vermedim dedim dayanamam attım....
RABBİM bizlere sabırlar versin yaşamayan bilemez diyoruz ya gerçekten öyle ...bizleri bekletmeden tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:çok üzgünüm:
AMİİİN Canım.rabbim hepimizin sabrının karşılığını tez zamanda versin:Saruboceq:bende senin yaŞADIKALRINI fazlasıyla daha acı verici haliyle yaşadım.sende 1 çorap.bende 1 dolap dolusu kıyafet ellerimle ördüklerim,biberon emzikler vs.nereye kaldırsam hep karşıma çıkıyor.hergünüm ağlamaklı malesef.bende birine vereyim dedim.olmadı kaç kere elimi aldıysam olmadı.ben daha mezarlarına bile gidemedim.kendimde o cesareti bulamadım.acaba bana küsüyorlarmı rüyalarıma bile gelmiyorlar hiç:çok üzgünüm:elimde video kayıtları vardı hergün saatlerce seyredip ağlıyordum:çok eşim gördü birgün hasta olacaksın diye kaldırdı nereye koydu onuda bulamıyorum:1no2tek bildiğim birşey var oda onları çok seviyorumsenağlama
:çok üzgünüm:
AMİİİN Canım.rabbim hepimizin sabrının karşılığını tez zamanda versin:Saruboceq:bende senin yaŞADIKALRINI fazlasıyla daha acı verici haliyle yaşadım.sende 1 çorap.bende 1 dolap dolusu kıyafet ellerimle ördüklerim,biberon emzikler vs.nereye kaldırsam hep karşıma çıkıyor.hergünüm ağlamaklı malesef.bende birine vereyim dedim.olmadı kaç kere elimi aldıysam olmadı.ben daha mezarlarına bile gidemedim.kendimde o cesareti bulamadım.acaba bana küsüyorlarmı rüyalarıma bile gelmiyorlar hiç:çok üzgünüm:elimde video kayıtları vardı hergün saatlerce seyredip ağlıyordum:çok eşim gördü birgün hasta olacaksın diye kaldırdı nereye koydu onuda bulamıyorum:1no2tek bildiğim birşey var oda onları çok seviyorumsenağlama
lansorcum canım AMİİİN hepimiz hakediyoruz anne olmayı en büyük hakkımız.Ama vakti zamanı gelmedi deah azkaldı çok az inan.sabrettik sabrımızın karşılığını alamaya azkaldı.nedense buna çok içten inanıyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
SERSEV 79.Canım evladın kaç tane olursa olsun hepsinin yeri ayrıdır bunu çok iyi anladım.senin yaşadıklarıda çok zor şeylerdi.daha minicikken yavruların alındığında ne kadar üzülmüştün.oğlunun yokluğu dayanılmazdır eminim çok içten hissediyorum.hamilelik dönemi çok farklıymış.ne kadar zorluk çeksende hiç of demiyor insan onlar iyi olsunda ben çekerim diyor.rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin.ama tesellin çok büyük oğlunu özledikçe kızına sarıl hasret gider.acını unutturmaz ama hafifletir.ben ilk bebeklerimi kaybettiğim zaman.annesin sonuçta birde süt durumu var.sütümü sağmıyordum acım çok oluyor.sütümü sağsam lavaboya dökmek dahada acı veriyordu.her sütümü sağışımda o biberona bebeğimmiş gibi davranıyordum.bilmiyorum belkide bana deli dersin ama kendimi böyle teselli etmiş oluyordum.dışarıda yeni doğum yapmış kediler vardı eşime çok yalvardım kabul etmedi onlara bile vermeye razıydım.ooof neyse gene doldum ben.bunlarda geçecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?