• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artk herey anlamsz geliyor

5 yıllık justing76 problem yok.yani SEBEPSİZ ya da AÇIKLANAMAYAN infertilite

önce aklından bi çıkar at bence sonra mutlaka hamile kalıcaksın bence yeterki düşünme lütfen kaç kişi var etrafımda senın gıbı ve cogunun bebişi oldu sen yeterki üzme kendini ve takma kafana:1hug:

ben aşılamanın bence boşa bir uğraş olduğunu düşünüyorum.bu yolla hamile kalan sayısı çok az.tamam tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyo belki ama kadında bıraktığı pisikolojık sonuçlar aynı.sebepsiz infertilite olan bi arkadaşım bir çok denemeden sonra doğal yolla kalmıştı.umarım seninde öyle olur.bence bu sebepsiz infertilitenin sebebi de stresss.kafandan biraz at dicem ama bende atamıyorum.o zaman hayırlısını dilicez...

ben de aşılama konusunda hemfikirim ama devlet 3 aşılama şartı getiriyodu şimdi 2 ye düşürdü,o yüzden uğraştık maalesef..inşallah ne güzel olur valla.tam bi mucize

bence mucizeni bekle sen ve sıkma canını en iyi haberlerini alırız inşallah

sweet33 cüm doğru söylüyosun da artık hani tüp bebek te denedik yapabileceğimiz en son şey di bu tıptaki son noktaydı yani daha ileri bi teknoloji vs yok ki..sebebi bilinmeyen infertilitesiniz ne kolay söyleniyo biçırpıda.ya çözüm tüp bebek..e denedik..denemeye devam ...nereye kadar..yanıt yok...
neyse kafanızı şişirmiyiim...şimdilerde bol bol dua etmenin yanı sıra tıbbın alternatif olanına akupunktura gidiyorum..bakalım sonumuz nolacak hayırlısı olsun da....

ben aşılamanın dr tarafından bakıldığındada gelecek paranın başlangıcı olarak görüyorum.mesela benim eski dr um tek tüpüm hsg de kapalı olduğunu bile bile beni aşılamay ikna etti.hep tüp bebeğin daha ağır bir tedavi olduğunu ilaç yüklemesinin daha çok olduğunu söyledi.üstelik %15 lik şansım %8 lere düştüğü halde.hem de bana devamlı ilkinde tutma şansının da düşük olduğunu ikinci yada üçüncüde tutma şansının daha yüksek olduğu söyleniyordu.e tabi bu durumda benim durumdaki bi kadın napar ilki tutmazsa ikinci e belki üçüncüde tutar diye 3. sünü dener.oda tutmazsa daha tüp bebek şansının olduğunu düşünür.ama bu sırada hem maddi ve en önemliside manevi yönden göçmüş olur.tamam belki bir kere denenebilir aşılama.ama tüpler açık spermlerde aşırı düşüklük yoksa....

evet canım Rabbimden duanı ve umudunu eksik etme o herşeyin en hayırlısını bilir ve verir hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım

meraba kızlar 16 eylul 2006 da evlendim kasım 2006 da esimde morfoloji sorunu oldugunu ogrendim henuz 2 aylık evlydim ve esim buyuk bir bunalıma girmisti doktora sorduk olur dedi. İnanadım en azından inandırmaya calıstım kendimi cunku esime destek olmalı ayakta kalmalıydım her ay adet olunca esime nasıl soylemeliyim streiyle bogustum anlıyacagınız hic bisi anlamadım evlilikten sartlandık cocuga ama olmadı. 2. yılda artık insanlar sormaya basladı neden yapmıyosun yap bitane icinden haykırıyosun yapıyoruz oluyo iste diye dısardan kibarca daha dusunmuyoruz diyosun evlenenlere bakıyosun 3 sy sonra hamile ya da ilk geceden guzel haber ama seviniyosun sonra aglamaya baslıyosun umutsuzluk ama belli etmemen lazım esine bile cunku ondan dolayı olmuyo bi de senin uzukdugunu gorunce daha i sarsılıyo. Hayattan tat alamama ilerde iki kisi kalma duygusu bosuna calısmak bosluk butun bunları yasadım. Sonra kasım 2008 de bana moral veren hoca Hakan satırogluyla tanıstım once ben gittim cunku esim gelmek istemedi baktım super moral veriyo esimi getidim o kadar uutlu cıktı ki ordan hoca guven vermiti ona asılamaya basladık ocakta ilk asılama yapıldı olmadı tabi koca bebegim yıkıldı o yıkılınca ben kalktım ayaga ben de yıkılmıstım hemen 2. asılam vee subat 16 da guzel haber geldi kızım benimleydi kanama yasadım dr lar kesin dusecek dedi hastanede yattım ama benimle kucuk prensesim ben belki sizin kadarv cok ugrasmadım ama umutsuzlugu ben de yasadım dua etmekten vazgecmeyin ve allahtan umudunuzu kesmeyin sakın dualarım sizlerle bu guzel duyguları sizded yasarsınız insallah

nçinar senin adına en çokta eşinin adına sevindim.ne mutlu olmuştur kimbilir.bende benim eşim kafasını bu olaya hiç takmıyor diye üzülüyordum ama senin eşin gibi olsaydı benim için çok daha zor olurdu.bu durumda senin yaşadıklarında bi hali zormuş.kendinden çok eşin için üzülmüşsün.aşılamaylada hamile kalman çok daha ümit verici.ne mutlu size....

günaydınlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız ezine seninle tüm hikayemiz aynı bende eylül 26 da 5yıllık oluyorum benimde sebepsiz infertilite....arkadaşlarında dediği gibi bellimi olur bebişimiz bir süpriz yapabilir bize .....inşallah.... inşallah.....inşallah....ncınar arkadaşımız ve onun gibi bir çok örnek var umutlarını yitirmeyip dimdik ayakta duranlar.. bizlerde öyle olmalıyız...yılmamalıyız...sabırla ...sonundada eminim mükafatını alacağız rabbimden....

haaa unutmuşum bende 3 defa aşılama negatif 1 tüp bebek negatif 2. tüp bebek yarıda iptal oldu ...oda negatif... sonuçlarda aynı.... inşallah en tez zamanda rabbimin izni ile sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.....

amın canım amın rabbım kucaklarınızı doldursun ınşşşşşşşşşş bu mubarek gunler hurmetıne dualarımızı makbul eylesın...................amın yurekten amın

bulutcum bak bi destekçimiz ve iyi örneğimizde el-muallim ablamız..neyse inşallah yarabbim Allahım..sesimizi duy bizim hayırlı isteklerimizi kabul et ramazan_ı şerifin yüzü suyu hürmetine,daha fazla çocuksuzluk üzerine deneme bizi....

amin arkadaşım amin...evet sitede o kadar çok arkadaşımız hep umutlarını kestiklerinde çaresiz kaldıklarında bebişleri onlara süpriz oluyor.... inşallah bizim bebişlerimizde bizi bekletmeden en tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar olarak gelirler bizlere....bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum burada da arkadaşlarımızın mucizelerini okuyunca içimde umut ışıkları daha çok alevleniyor....
rabbim bizleride güldürsün hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
minik hasretim,
ah yavrum ah sensizlik okadar zorki anlatamam sana
içimde kopan fırtınaları bir rabbim bilir,
hergün özlemle kavuşmak gün doğumuna,batan güneşle kaybolan hayaller gecenin karanlığına
yutkunamaz oluyorum sen aklıma geldiğinde
gecenin karanlığı boğuyor beni...
miniğim bebeğim hasretim ya sen benim ve babanın herşeyisin...
akşam zil çaldı kapıyı açtım anneyle çoçuk kapının önünde ufak çoçuk heyecanla sordu bana ,
abla varmı senin oğlunun oyuncağı ...
o anda nefes alamaz oldum biran ne yapacağımı şaşırdım ...
diyemedim bitanem sen yoksun tutuldum kaldım...
o an kapıyı kapattım hıçkırıklara boğuldum ağladım ağladım ağladım....
asla isyan etmedim rabbime...
dedim akşam vakti gelen kapıma bu çoçukta da vardır bir hayır
ama o an yaşadıklarım ve şuan kelimelere dökerken dahi aynı duyguları yaşıyorum....

RABBıM sensin herşeyi bilen yaratan senden gelene sorgu sual olunmaz.sende bizi duası kabul olan kullarının arasına al. alki rabbim hasretimiz sona ersin imtihanımız hayırlısıyla bitsin..SENKı iyiyi güzeli bilen vardır bizim için güzelliklerin mucizelerin sen bizleri TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI SALıH SALıHA EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR AMıNNNNNNNNNNNN

GECENıN ALACA KARANLIĞI GÖNLÜMDEKı HASRETıM BıLıRıMKı GECENıN KARANLIĞI AYDINLANIR SABAH OLUR. BıZıMDE GÖNLÜMÜZDEKı HASRETıMıZıN DOĞACAK GÜNEŞı ıNŞALLAHHHHHHHHH

bulut cum ALLAH razı olsun inş senden tez zamanda duaların kabul olsun;öyle güzel anlatmışsın ki duygularını bu duyguları hepimiz yaşadık ama dile getiremedik çoğu zaman Rabbim büyüktür
hiç unmadığın bir anda gelir inş yavrun annesinin kucağınaaaa

merhaba arkadaşlar burada hepimizin hikayesi aynı hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz kimilerimiz sonunda mutlu oluyor kimileri mutsuz.
her seferinde aynı heyecanlarla umutlarla başlayıp tekrar tekrar yıkılmak varya onu yaşamayan hiç kimse bilemez rabbim kimselerede yaşatmasın.
gönlünde yüreğinde yeni bir çiçek yeşertiyorsun bakıyorsun birzaman sonra o çiçeğin solmuş seni terk etmiş bizlerde öyleyiz bir türlü o çiçeklerimizi yeşertemiyoruz inşallah gün gelir devran döner bizlerde çiçeklerimizi koklayıp büyüteceğiz...

arkadaşlar nedendir bilemiyorum artık herşey anlamsız tatsız tussuz geliyor hiç birşeyden mutlu olamıyorum tamam unuttum diyorum kafamdan attım diyorum olmuyor heleki birde çevremdekilerin gebelik haberini duyunca birde demezlermi insanın yüzüne bakarak istemeden oldu yaa.bizlerse gece gündüz çalışıyoruz korunmuyoruz yinede yok ...

rabbime karşı hiç bir zaman isyan etmedim dedim vardır bunda da bir hayır vardır bir bildiği dedim..işte insanız bazen acizleşiyoruz istemeden kendimizi sorguluyoruz....
RABBİM RABBİM RABBİM SEN BİZLERİN YUVALARINI EVLATSIZ KOMA BİZLEREDE SALİH SALİHA EVLATLAR VER BİZLER ACİZ KULLARINIZ YANLIŞ YAPARIZ BİZLERİ YANLIŞLARDAN KORU DOĞRULARI NASİP ET.
SEN GÖRÜYORSUN NASIL EVLAT ÖZLEMİ ÇEKTİĞİMİZİ SEN BİZLEREDE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER ....

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERİ SIKTIYSAM NE YAPAYIM BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMIYOR BİRBİRİMİZE DUALAR EDELİM KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ HELEDE BU YOLDAN GEÇMİŞ YAVRUSUNA KAVUŞMUŞ ANNELER SİZLERDE ÇOK ÇOK DUA EDİN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bizi bizden başka kimse anlamaz tabiki ben 5 sene hergün öldümde dirildim gelen gidenin evdekilerin laf sokması bi tarafa her hamile haberinde acaba sadece benmiyimin günlerce süren bunalımları sabaha kadar islanan yastıklar ve artık sonunda kendinde hiç bi sorun olmadığı için sanada asalak gibi bakan bi eşle tam 5 sene tüp bebek tedavisine başlamadan önce miyom hormon bozukluğu kist zehirli guatr ne arasan vardı ve guatr tedavisinde drun bana söylediği şey değerlerin çok yüksek eğer düşmezse ömür boyu tüp bebek bile yaptıramazsın düşünsene o şansım bile olmayacaktı ama rabbim okadar büyükki kulunun halini mutlaka görüyor bidahaki ay değerlerim yarıdan fazla düştü ameliyatlar ilaçlar derken hemen tüp bebek yaptırdım 23 gün önce ikizlerimden biri karnımda öldü dünyam yıkıldı kandil günü topraklara verdim yavrumu yüzünü bile görmeden minik kızım 16 gündür yanımda ve herşeyi annesine unutturmaya çalışıyor sana bunu niyemi anlatıyorum hayatta herşey için umut mutlaka vardır yeterki sabretmesini bil benim onca umutsuzluğuma karşı bir acı deneyimim olsada dünyalara değer bi kelebeğim var ve emin ol bundan 10 ay önce herşey benim için sadece hayaldi

bulut83 o kadar güzel yazmışsınki bende hep aynı duyguları yaşadım fakat senin gibi hiçbir zaman dile getiremedim en yakınımda eşime bile....hep içime atıyorum attıkçada stres ten kaybediyorum ben eşime dile getirsem bile onun umursamazlığı daha kötü yapıyor beni yani tek başına savaşıyorum Allah ım kimseyi yalnız bırakmasın dualarımızı kabul etsin.

Back