canım ne güzel sabrının sonunda bebişini almışsın...rabbi,m bizlerede nasip etsin...
Can yoldaşalarım,dert arkadaşalrım.hepimizin ne yazıkki yaşadıkları aynı.bundan 6 sene önce eşimle evliliğe karar verdiğimizde.ben 3 sene bebek ,stemiyorum dedim.o zaman haklı sebeplerim vardı.aradan 3 sene geçtikten sonra sizin bebeğiniz sadece tüp bebekle olur oda şansınız çok az dediğinde dr.bu tüp bebekte ne dedim eşime,nasıl oluyor hiç anlamamıştım.tek anladığım çocuğumuzun olmayacağıydı.o günler ne acı vericiydi.uykusuz geceler,ağlamaktan şişen gözler...tedaviye başladık o dahada sıkıntılıydı.eşimin ameliyatı,o ameliyattayken yanında bile olamadım.oysaki eğer sperm çıkarsa benimd erandevum vardı.ama ben stresten ölü gibi yatıyordum evde.babam kayınpederim eşimin yanında.annem kayınvalidem benim yanımda.eğer sperm bulunamazsa bunu nasıl sakinleştiririz diye başımda sürekli okuyorlar.rabbime çok şükür herşey yolunda gitti ve ben ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.sonrası 36 haftalık serüven herşey yolunda.sağlıklı dünyaya gelen yavrularım ihmalkarlığın bedelini canlarıyla ödediler.ve sonrası malum 18 ay oldu yavrularım cennette.ne yediğim yemek ne soluduğum hava,dolaşıyorum ama nasıl bilmiyorum.SABIR ARKADAŞLAR SABIR BİZİMDE YAVRULARIMIZ YANIMIZDA OLACAK GÜZEL GÜNLERE AZKALDI.DUALARIM TÜM EVLAT İSTEYEN ANNELER İÇİN.
Yaşadıklarını okurken tekrar yaşadım o günleri bende o acıyı yaşadım zor bulup kaybettim .Allahım tekrardan bizlere sağlıklı bebekler versin kollarımıza almak nasip etsin. Tüm isteyenlere.Can yoldaşalarım,dert arkadaşalrım.hepimizin ne yazıkki yaşadıkları aynı.bundan 6 sene önce eşimle evliliğe karar verdiğimizde.ben 3 sene bebek ,stemiyorum dedim.o zaman haklı sebeplerim vardı.aradan 3 sene geçtikten sonra sizin bebeğiniz sadece tüp bebekle olur oda şansınız çok az dediğinde dr.bu tüp bebekte ne dedim eşime,nasıl oluyor hiç anlamamıştım.tek anladığım çocuğumuzun olmayacağıydı.o günler ne acı vericiydi.uykusuz geceler,ağlamaktan şişen gözler...tedaviye başladık o dahada sıkıntılıydı.eşimin ameliyatı,o ameliyattayken yanında bile olamadım.oysaki eğer sperm çıkarsa benimd erandevum vardı.ama ben stresten ölü gibi yatıyordum evde.babam kayınpederim eşimin yanında.annem kayınvalidem benim yanımda.eğer sperm bulunamazsa bunu nasıl sakinleştiririz diye başımda sürekli okuyorlar.rabbime çok şükür herşey yolunda gitti ve ben ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.sonrası 36 haftalık serüven herşey yolunda.sağlıklı dünyaya gelen yavrularım ihmalkarlığın bedelini canlarıyla ödediler.ve sonrası malum 18 ay oldu yavrularım cennette.ne yediğim yemek ne soluduğum hava,dolaşıyorum ama nasıl bilmiyorum.SABIR ARKADAŞLAR SABIR BİZİMDE YAVRULARIMIZ YANIMIZDA OLACAK GÜZEL GÜNLERE AZKALDI.DUALARIM TÜM EVLAT İSTEYEN ANNELER İÇİN.
merhaba arkadaşlar burada hepimizin hikayesi aynı hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz kimilerimiz sonunda mutlu oluyor kimileri mutsuz.
her seferinde aynı heyecanlarla umutlarla başlayıp tekrar tekrar yıkılmak varya onu yaşamayan hiç kimse bilemez rabbim kimselerede yaşatmasın.
gönlünde yüreğinde yeni bir çiçek yeşertiyorsun bakıyorsun birzaman sonra o çiçeğin solmuş seni terk etmiş bizlerde öyleyiz bir türlü o çiçeklerimizi yeşertemiyoruz inşallah gün gelir devran döner bizlerde çiçeklerimizi koklayıp büyüteceğiz...
arkadaşlar nedendir bilemiyorum artık herşey anlamsız tatsız tussuz geliyor hiç birşeyden mutlu olamıyorum tamam unuttum diyorum kafamdan attım diyorum olmuyor heleki birde çevremdekilerin gebelik haberini duyunca birde demezlermi insanın yüzüne bakarak istemeden oldu yaa.bizlerse gece gündüz çalışıyoruz korunmuyoruz yinede yok ...
rabbime karşı hiç bir zaman isyan etmedim dedim vardır bunda da bir hayır vardır bir bildiği dedim..işte insanız bazen acizleşiyoruz istemeden kendimizi sorguluyoruz....
RABBİM RABBİM RABBİM SEN BİZLERİN YUVALARINI EVLATSIZ KOMA BİZLEREDE SALİH SALİHA EVLATLAR VER BİZLER ACİZ KULLARINIZ YANLIŞ YAPARIZ BİZLERİ YANLIŞLARDAN KORU DOĞRULARI NASİP ET.
SEN GÖRÜYORSUN NASIL EVLAT ÖZLEMİ ÇEKTİĞİMİZİ SEN BİZLEREDE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER ....
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERİ SIKTIYSAM NE YAPAYIM BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMIYOR BİRBİRİMİZE DUALAR EDELİM KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ HELEDE BU YOLDAN GEÇMİŞ YAVRUSUNA KAVUŞMUŞ ANNELER SİZLERDE ÇOK ÇOK DUA EDİN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
plum canım inşallah en kısa zamanda inanıyorumki kavuşucağız bebişlere bizlerde diğer hamile arkadaşlar gibi paylaşacağız bebilerimizin güzel anları....inşallah... rabbimde sana sabır versin...ama bak sen hamile kalabiliyorsun rahmin biliyor..öylediyorlar rahim bir kere gebeliğe hazırlarsaymış kendini ondan sonra olurmuş...rabbim kimseye evlat acısı vermesin...evlat özleminide kimseye yaşatmasın...
CANIM kardesim agzina saglik inan cok duygulandirdin beni senin yasadiklarini yasamasamda inan cogunu yasadim eger sperm bulunmassa cok zor cok zor gene senin basinda ailen varmis benim kimsem yoktu cok aci esimin ameliyatinda bende basinda bulunamadim tam dort kez oldu esim YARABBIM SEN BUYUKSUN artvinli ben inaniyorumki yaradan inseallah meleklerini sana gonderecek hemde cok yakin hepimizin yuzu gulecek ALLAH KERIMDIR CANIM ESIN TEKRAR MIGROTESEMI OLACAK YOKSA DONMUSLAR VARMI BIZIM DONMUSLARLA OLACAK YARABBIMMMMMMMMM ISLERIMIZI TEDAVIMIZI ASAN EYLE AMINNNNNN
Yaşadıklarını okurken tekrar yaşadım o günleri bende o acıyı yaşadım zor bulup kaybettim .Allahım tekrardan bizlere sağlıklı bebekler versin kollarımıza almak nasip etsin. Tüm isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?