artk herey anlamsz geliyor

inşalah canlarım. bende şimdi bu düzensizlik için gittim doktora ultrasona koydu beta hcg testi istedi niyeyse. eğer testte bir şey çıkmazsa kendi haline bırakacakmış ilaç vermiyecem dedi çok iyi bir kadındı doktor.. şimdi 5 te alacağım testin sonucunu bekliyorum...beta hcg testi gebelik için bakılmıyormu kızlar neden benden istedi saten 10 günde bir adet görüyorum anlamadım...
rabbim hayırlı güzel haberler duymak nasip etsin arkadaşlar hepimize...

bulut 83 ben de iki defadır on günde bir adet gördüm. hiç bir anlam veremedim. dr sana neler söyleyecek merakla bekliyorum.
ben pko luyum üç dört ayda bir oluyordum evlenince tedaviler falan derken progestan kullanarak adet görüyordıum
haziranda olumsuz sonuçlanan tüp bebek deneyimim oldu. ben de açıkçası hayır mı şer mi bilemiyorum
hadi güzel haberler sana

canım doktorum ilaç vermiyorum dedi saten ilaçtan bu hale geldin dedi o kendiliğinden düzelir dedi önemli birşey yok dedi.. ama kanamaların çoğalırsa 3 gün içinde gel o zaman sana günlük hap veririm dedi arkadaşım ama normal gidiyor çok fazla kanamam yok normal adet görür gibiyim ....benim normalde adetlerim düzenliydi bizimki sebepsiz infertilite yani bir problem yok diyorlar hayırlısı artık rabbim bizlerede nasip eder inşallah bebişleri...

ayyy kız ne çok kullanmışım dedi kelimesini kusura bakma o kadar yorgunumki anlatamam hem vücut yorgunluğu hemde beyin yorgunluğu....

ya ramazan ayındayız insan namazı da orucu da korkuyla yapıyor dinimiz özür kanaması sayıyor ama rahatsız oluyorum tabi
bir de çok ilginç ama bi yandan hoşuma gitti ilaçsız adet olmak
hormon testi yaptımı sana

yok canım hormon testi yapılmadı ama şimdi 2 ay önce yapılmıştı normaldi
arkadaşları yanlış yönlendirmek istemem ama mecbur kalmadıkça ilaçla adet görmeyi denemesinler. vücudun dengesini bozuyor. ondan sonra 10 günde bir adet gör düzeltmeye çalış.....
arkadaşlar cumanız hayırlı mübarek olsun.... evlerinizde çok çok çoçuk olsun...onların çığlıklarıyla şenlensin yuvalarınız...
ANNEEEEEEEEEEEEEEE diye dönen peşinizde yavrularımız olsun .amin.....

Can yoldaşalarım,dert arkadaşalrım.hepimizin ne yazıkki yaşadıkları aynı.bundan 6 sene önce eşimle evliliğe karar verdiğimizde.ben 3 sene bebek ,stemiyorum dedim.o zaman haklı sebeplerim vardı.aradan 3 sene geçtikten sonra sizin bebeğiniz sadece tüp bebekle olur oda şansınız çok az dediğinde dr.bu tüp bebekte ne dedim eşime,nasıl oluyor hiç anlamamıştım.tek anladığım çocuğumuzun olmayacağıydı.o günler ne acı vericiydi.uykusuz geceler,ağlamaktan şişen gözler...tedaviye başladık o dahada sıkıntılıydı.eşimin ameliyatı,o ameliyattayken yanında bile olamadım.oysaki eğer sperm çıkarsa benimd erandevum vardı.ama ben stresten ölü gibi yatıyordum evde.babam kayınpederim eşimin yanında.annem kayınvalidem benim yanımda.eğer sperm bulunamazsa bunu nasıl sakinleştiririz diye başımda sürekli okuyorlar.rabbime çok şükür herşey yolunda gitti ve ben ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.sonrası 36 haftalık serüven herşey yolunda.sağlıklı dünyaya gelen yavrularım ihmalkarlığın bedelini canlarıyla ödediler.ve sonrası malum 18 ay oldu yavrularım cennette.ne yediğim yemek ne soluduğum hava,dolaşıyorum ama nasıl bilmiyorum.SABIR ARKADAŞLAR SABIR BİZİMDE YAVRULARIMIZ YANIMIZDA OLACAK GÜZEL GÜNLERE AZKALDI.DUALARIM TÜM EVLAT İSTEYEN ANNELER İÇİN.

CANIM kardesim agzina saglik inan cok duygulandirdin beni senin yasadiklarini yasamasamda inan cogunu yasadim eger sperm bulunmassa cok zor cok zor gene senin basinda ailen varmis benim kimsem yoktu cok aci esimin ameliyatinda bende basinda bulunamadim tam dort kez oldu esim YARABBIM SEN BUYUKSUN artvinli ben inaniyorumki yaradan inseallah meleklerini sana gonderecek hemde cok yakin hepimizin yuzu gulecek ALLAH KERIMDIR CANIM ESIN TEKRAR MIGROTESEMI OLACAK YOKSA DONMUSLAR VARMI BIZIM DONMUSLARLA OLACAK YARABBIMMMMMMMMM ISLERIMIZI TEDAVIMIZI ASAN EYLE AMINNNNNN

herkeslere merhabalar...
arkadaşlar ne güzel örnekler oluyorsunuz olmaz denilen zamanda olanı yaşayıp bizlere umut ışığı oluyorsunuz. yaşadıklarınızı sonundaki mutlulukları bizimle paylaştığınız için teşekkürler. bizler okuyup içimizdeki ümitsizliği birazda olsa yeniyoruz....
rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

Yaşadıklarını okurken tekrar yaşadım o günleri bende o acıyı yaşadım zor bulup kaybettim .Allahım tekrardan bizlere sağlıklı bebekler versin kollarımıza almak nasip etsin. Tüm isteyenlere.

Çok güzel bir dua. Amin inşallah

plum canım inşallah en kısa zamanda inanıyorumki kavuşucağız bebişlere bizlerde diğer hamile arkadaşlar gibi paylaşacağız bebilerimizin güzel anları....inşallah... rabbimde sana sabır versin...ama bak sen hamile kalabiliyorsun rahmin biliyor..öylediyorlar rahim bir kere gebeliğe hazırlarsaymış kendini ondan sonra olurmuş...rabbim kimseye evlat acısı vermesin...evlat özleminide kimseye yaşatmasın...

bulutcum sağol cnm inşallah be cnm ne diyelim sıkıldım bunaldım galiba artık ne olcak böyle bilmiyorum. Anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyormuş asıl mesele taşımak ve sonunu getirmekmiş. Allah en yakın zamanda hepimize sağlıklı bebekler verir inşallah arkadaşım.

evet canım çok zor şeylerdi yaşadıklarım.ama şükrediyorum rabbim beterinden saklasın diye dua ediyorum hep.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bnede inanıyorum canım.evladını kaybetmiş olan arkadaşlarım,çabalayıpda olmayan arkadaşlarıma rabbim gönüllerine göre verecek.Canım eşimin ameliyatı güzel geçti.şimdi dondurulmuş spermlerimiz var.kısmet olursa onunla deneyeceğiz.eşimden allah razı olsun benim en büyük destekçim.her türlü fedakarlığı yapıyor.herkez 1 işte çalışır o tedavi parasını denkleştirmek için 2 işe gidiyor.rabbim onu başımdan eksik etmesin.:Saruboceq:

Yaşadıklarını okurken tekrar yaşadım o günleri bende o acıyı yaşadım zor bulup kaybettim .Allahım tekrardan bizlere sağlıklı bebekler versin kollarımıza almak nasip etsin. Tüm isteyenlere.

AMİN canım.rabbim yaşadığımız sıkıntıları kimsaye yaşatmasın.şükrettik sabrettik rabbim mukafatını en yakın zamanda versin canım.

canım bir anda geçmişe gittim yazını okuyunca aynı duyguları bende fazlasıyla yaşadım 12 senede geldi yavrum şu an 2 aylık allah herkeze göstersin inşallah hepinize versin 12 sene boyunca hergün ağladım yumurta takipleri çatlatma iğneleri aşılamalar 2 tüp bebek ve 2.. tüp bebekten 5 ay sonra 11 sene sonra doğal yolla hamile kaldım geceleri oturur ağlardım kahkaha atarken bile içim kan ağlardı hep evlat hasreti ile yaşıyordum eşim 2 aydır hala ağlıyor bizim çocuğumuz olduğuna inanamıyor gece kalkıp bakıyor 12 sene dile kolay allaha çok şükür canım çok çok dua et ben namaza başladım 3 sene namaz kıldım şu anda dün tekrar namazlarıma başladım çünki dualarımla kavuştum birde kafandan atmaya çalış bi,liyorum banada söylüyorlardı çok zor ben spora başladım o şekilde kafadan attım ve 4. ayın sonunda hamile kaldımki hala spora gidiyordum hoplayıp zıplıyordum günüm 10 gün geçti ve hala devam ediyordum nasıl olsa herzamanki gibi geçikti diyordum ve o kadar harekete rağmen bebeğim sağlıkla doğdu ramazan mübarek günde en yakın zamanda yavruna kavuşmanı dilerim canım

(DERıN)Canım rabbim meleğine uzun ömürler versin.çok tatlıkafanda at düşünme diyorsun çok haklısın ama bu benim için çok zor.ikiz bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirdim.odaları yatakları çifter çifter kıyafetleri herşey hazırdı.hiç birşeyleri yokken ikisinide hastane mikrobundan kaybettim.herşeyleri ortada kaldı.Dolaplarına yer bulamadım kimse almadı.şu anda odamda duruyor ve ben odama her girdiğimde gözüm dolaba takılıyor yani bu benim için hergün bebeklerimi kaybettiğim günü yaşamak oluyor.herşey allahtan rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok ama bizm doğal yoldan olma şansımız yok.artık biz bunu kabullendik.bizim anne baba olmamız alnımıza böyle yazılmış.rabbim ol diyene kadar yola devam.başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…