• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artk herey anlamsz geliyor

arkadaşlar o kadar zor yollardan geçiyoruzki kimse bilemez.gülsek bile muhakkak bir tarafımız buruk oluyor...artvinlim canım ve diğer arkadaşlar eminim bu zor günleri en kısa zamanda unutacağız...bebişlerimiz kucağımıza alıp onları koklayınca eminimki bunları hiç yaşamamış gibi olruz. hamile kalıp bebişlerini kaybeden arkadaşlarınki biraz daha zor ama onlarada inşallah çift çift verecek rabbim ...
BEBEĞİM;
bebeğim . bebeğim minik kuzum....
seni sarmak istiyorum elimle yaptığım kundaklara
üşümesin diye o minicik ayaklarına örmek istiyorum paticikler...
hele hele o güzel elbiselerde süslemek seni...
sırtındaki yeleğe işlesem güneşi
ısıtsın seni üşümeyesin kıyamamam ben sana
minik meleğim
hep hayaller kurarım bebişime bunları yapacam diye bırakma anneni hayallerde gel ...
sarayım seni kollarıma koklayayım o gül kokunu
sabahları uyanayım gülücüklerinle
minik minik mırıldalanmalarınla....
seni öyle çok özledimki bebeğim ...
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
nefes almamda yine sen....
RABBİM koma bizleri yavrusuz merhamet et acı bizler senin kulun olarak yalvarıyoruz sana el açıyoruz bizleri kapından boş çevirme bizlere bebişlerimizi gönder... bizler aciz kullarınız affet bizleri bağışla...sen merhametlilerin en merhametlilisin ....biliyoruzki kulunun duasını boş çevirmessin biz kullarına sağlıklı hayırlı salih saliha evletler ver ..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amin bulutcum :Saruboceq:

plum merhaba canım sen kaç senelik evlisin sizde problem neydi ..sen neleri denedin...şimdi neler yapmayı düşünüyorsun tedaviye devammı ...

plum merhaba canım sen kaç senelik evlisin sizde problem neydi ..sen neleri denedin...şimdi neler yapmayı düşünüyorsun tedaviye devammı ...
7 bitiyor cnm. Ağır varikosel var cnm eşimde bu yüzden normal yolla çocuk olması zor dediler. Bizde ilk denemeyi yaptık hamileydim ama tam 2. aya giriyoduk ki düşürdüm bebeğimi. Şimdi ikinci denemeyi yapıcaz Allah izin verirse ekim gibi düşünüyoruz bakalım sen cnm?

merhaba arkadaşlar bende sitenin yeni bir üyesiyim.Bende 11 yıllık evliyim ve 4 yıl önce tüp bebek yaptırdık olmadı.bende çok yıkıldım ozamanlar.dünyam ters dönmüştü başıma kendimi çok zor toparladım.Ama sizin hikayelerinizi okuyunca inanın içim parçalandı.ARTVıNLı güzel kardeşim yaşadıkların çok zor allahım sana bol sabır ve en kısa zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

bulut83 canım seninde allahım yardımcın olsun.hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bu site benim için çok büyük bir nimet oldu en azından beni anlaya bilecek arkadaşlarım var artık. Çünkü bunu yaşamayan hiç kimse anlamıyo.O yüzden bende içime atmayı tercih ediyordumAma artık sizlerle paylaşıcam inşallah.kaydirigubbakcemile3allah hepimizin yardımcısı olsun.

BULUT CANIM ÇOK GÜZEL YAZMISSIN..ıNAN ÇOK DOKUNNDU BANA... RABBıM ıNŞALLLAH TEZDE YAKINDA NASıP EDER ANNE OLMAYI.. BÜTÜN DUALARIMIZ ONA...:Saruboceq::teselli:

arkadaşlar hepinize hayırlı bereketli günler...inşallah kalbinizden geçen güzellikler sizlerin olur....

bersanal canım sanada geçmiş olsun...rabbim hepimizi tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun..sağlıklı sıhatli evlatlar versin...

bensunaz canım inşallah inşallah inan rabbimden isteğim şuan önce sağlık mutluluk ve hayırlı sağlıklı bir evlatlara sahip olmak...dünyanın malında varlığında hiç gözüm yok...

rabbim az verip arattırmasın çok verip azdırmasın derler ya bende öyle diyorum...mutlu huzurlu bir yuvam olsun eşimle çoçuklarımla ve tüm sevdiklerimle hayırlı sağlıklı bir ömür geçirmek istiyorum...

arkadaşlar o kadar zor yollardan geçiyoruzki kimse bilemez.gülsek bile muhakkak bir tarafımız buruk oluyor...artvinlim canım ve diğer arkadaşlar eminim bu zor günleri en kısa zamanda unutacağız...bebişlerimiz kucağımıza alıp onları koklayınca eminimki bunları hiç yaşamamış gibi olruz. hamile kalıp bebişlerini kaybeden arkadaşlarınki biraz daha zor ama onlarada inşallah çift çift verecek rabbim ...
BEBEĞİM;
minik meleğim
hep hayaller kurarım bebişime bunları yapacam diye bırakma anneni hayallerde gel ...
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
RABBİM koma bizleri yavrusuz merhamet et acı bizler senin kulun olarak yalvarıyoruz sana el açıyoruz bizleri kapından boş çevirme bizlere bebişlerimizi gönder... bizler aciz kullarınız affet bizleri bağışla...sen merhametlilerin en merhametlilisin ....biliyoruzki kulunun duasını boş çevirmessin biz kullarına sağlıklı hayırlı salih saliha evletler ver ..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar bilmiyorum içimden gelenleri yazıyorum sizlerle paylaşıyorum bu benim için iyi oluyor sizlerde yazıyorsunuz dertlerimizi poaylaşıyoruz... bilmiyorum sizleri çok mu sıkıyorum..sıkıyorsamda özür dilerim...dertler paylaşıldıkçz azalırmış... bizlerde paylaşıp bir nebzede olsa rahatlıyoruz sonundada kavuşuruz yavrularımıza inşallahhhhhh

bulut83 canım benim sıkılırmıyız hiç burda hepimizin sıkıntısı aynı tatlım bileri anca bizim gibiler anlar biz burda niye varız sıkıntımızı,başımızdan geçenleri,duygularımızı paylaşmak için varız canım benim aklına öyle şeyler getirme :olmaz:canınıda sıkma Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

BEBEĞİM;
minik meleğim
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amin İnşallah canım. İnşallah...

kızlar herkeslere günaydınlarrrrr... inşallah moraller yerinde hiç bir olumsuzluk yoktur....
arkadaşlar bugün ramazanı yarıladık....geliyor yine bir bayram.... yine buruk hüzünlü bayram....
bayram sabahları çoçukken o kadar mutlu olurdumki anlatamam...ama şimdi ev sessiz ...biz ilk önce annemizle bayramlaşırdık...bizler o bayram sabahları istemezdik ilk yavrularımızla bayramlaşmayı...uyanıp onlarla koklaşmayı...onlara ciciler giydirmeyi...gezmelere götürmeyi....
rabbim bizlere her gün bayram olacak günler nasip et... eşimizle çoçuklarımızla evlerimiz her gün bayram yeri gibi olsun...mutlu..heycanlı ...sıcak....inşallah...

kızlar hiç kimse uğramamış... nerelerdesiniz...çokmu içinizi karartıyorum ya ...çokmu karamsar birisi oldum ben yaaaaaaaa... aslında hiç böyle değildim kızken hayata hep pozitif bakardım her ne olursa olsun..çevremdekilere hep neşe saçardım... ama şimdi o halimden hiç birşey kalmadı....hele bu son sene iyice karamsarlaşmaya başladım...hiç birşeyi güzel yönünü düşünmüyorum...hep nerde kötü tarafı orda ben..niye böyleyim...rabbim beni içinde bulunduğum bu karamsarlıktan kurtar...bizlere hayırlı sağlıklı günler nasip et ...

bulut83 valla ben hiç sıkılmıyorum canım senin yazılarını okurken dök içini hep içimize atıyoruz zaten şurda birbirimizi anlayan arkadaşlar varkende içimizemi atalım .Dertler paylaşıldıkca azalmazmı zaten.Bizi bizden daha iyi kim anlarki valla hepimizin ruhsal dengesi bozuluyo zamanla bence dertleşelim ben bu siteyi tesadüfen buldum ve okadar mutlu oldumki eşimle bile dertleşemezken burda beni anlicak insanların olması çok güzel

kızlar hiç kimse uğramamış... nerelerdesiniz...çokmu içinizi karartıyorum ya ...çokmu karamsar birisi oldum ben yaaaaaaaa... aslında hiç böyle değildim kızken hayata hep pozitif bakardım her ne olursa olsun..çevremdekilere hep neşe saçardım... ama şimdi o halimden hiç birşey kalmadı....hele bu son sene iyice karamsarlaşmaya başladım...hiç birşeyi güzel yönünü düşünmüyorum...hep nerde kötü tarafı orda ben..niye böyleyim...rabbim beni içinde bulunduğum bu karamsarlıktan kurtar...bizlere hayırlı sağlıklı günler nasip et ...

cnm ya niye sıkacaksınki bizi.hepimiz burada döküyoruz içimizi çünkü artık başkalarının başını bende ağarttığımı düşünüyorum.o yüzden burda sizlerle paylaşıyorum.senin durumun hepimizde var.bir negatiflik durumu var bendede.ailem arkadaşlarım hatta eşim bana kızıyolar hep kötü tarafından bakıyosun diyolar ama elimde değil.bunu isteyerek yapmıyorum.o yüzden bende burda sizinle paylaşmaya başladığımdan beri çok daha iyiyim.burda içimi döküyorum bende.sizleri öpüyorum cnm.

hayırlı akşamlar herkeslere.... nasılsınız arkadaşlar ne işlerle meşgulsünüz....valla ben kış temizliğimi bitirdim bugün evim pırıl pırıl oldu...temizlik gibisi yok valla.....kendiminde adetim yeni bitti...ayyyyyyyy kızlar evler tertmiz bende yeni temizlendim bebişim valla gelmesin bu temizliğe....kızlar 2 gündür karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı galiba ytumurtlama dönemine girdim....inşallah rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bu sefer nasip edecek inşallah tüm isteyenlere.....

dün akşam yemeğe gittik misafirliğe orda bir teyze sordu bebeğin varmı dedi yok dedim inşallah olacak dedim...kızım üzülme dedi benim gelinimde 7 yıllık evli onlarda da bir sorun yoktu dedi doktorlar olur merak etmeyin demişti...şimdi yeni doğum yaptı gelinim rabbim nasip etti verdi.... inşallah seninde olur üzülme dedi...
arkadaşlar rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

bulut 83.canım sanada hayırlı geceler.maşallah kendini toparlamışsın,temizlik işin egirişmişsin.böyle ol arkadaşım işte.hayat devam ediyor,üzülmekde sevinmekte bizim için,ama kendimizin sağlığını bozacak kadar değil.rabbim bizlerede nasip edecek ,sadece vakti zamanı var.biz sabredip bekleyeceğiz.rabbim sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin cümlemize.

SERSEV 79.Canım evladın kaç tane olursa olsun hepsinin yeri ayrıdır bunu çok iyi anladım.senin yaşadıklarıda çok zor şeylerdi.daha minicikken yavruların alındığında ne kadar üzülmüştün.oğlunun yokluğu dayanılmazdır eminim çok içten hissediyorum.hamilelik dönemi çok farklıymış.ne kadar zorluk çeksende hiç of demiyor insan onlar iyi olsunda ben çekerim diyor.rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin.ama tesellin çok büyük oğlunu özledikçe kızına sarıl hasret gider.acını unutturmaz ama hafifletir.ben ilk bebeklerimi kaybettiğim zaman.annesin sonuçta birde süt durumu var.sütümü sağmıyordum acım çok oluyor.sütümü sağsam lavaboya dökmek dahada acı veriyordu.her sütümü sağışımda o biberona bebeğimmiş gibi davranıyordum.bilmiyorum belkide bana deli dersin ama kendimi böyle teselli etmiş oluyordum.dışarıda yeni doğum yapmış kediler vardı eşime çok yalvardım kabul etmedi onlara bile vermeye razıydım.ooof neyse gene doldum ben.bunlarda geçecek inşallah.

canım doğru söylüyosun benim teselli edicek bi yanım var kızım var ama diyorum ya ikisini minicikken durdurdular birini böyle kaybettim hepsine canım ayrı yanıyor bende kızımı emzirirken senin gibi hissediyorum ikiz olduğundan sütüm çok fazlaydı kızımda henüz az süt tükettiğinden sağıyordum ve döküyordum oğlumun nasibini lavabolara dökmek banada çok acı veriyordu şimdi kızım hepsini götürmeye çalışıyor ama teselli yerine bazen acı veriyor kızıma her baktıkça oğlum geliyor aklıma ona her bakışımda gözlerim doluyor evde kimse yoksa deliler gibi ağlıyorum kuzuma bakarken her gece balkonda oturup oğluşum nerdesin gel bikerecik göreyim seni diye yalvarıp ağlıyorum ama değişen bişey olmuyor rabbim bizden çok sevmiş meleklerimizi inşallah ahirette kavuşuruz kucaklarız bitanem yavrularımızı allah hepimize sabır versin sana dahada fazla versin herkes şükrediyor halimizi görenler kızımıza bende şükürler ediyorum hemde binlerce kez kızım sağ salim evimizde yanımızda allahıma hamd olsun ama oğlumun unutulduğunu görmek içimi acıtıyor kıyafetletini kaldırdım bitek patikleri var kedili hergün öpüp kokluyorum onları kim ne derse desin ne teselli olursa olsun bu acı asla unutulmaz sadece bunu biliyorum

canım geçmiş olsun rabbim kızını sana bağışlasın ve ona kardeşler nasip etsin...yaşadıklarınız zor olsa gerek...rabbim sabrını versin..bak ne güzel senin yanında kızn var bizim ise ... bom boş bir ev...rabbim inşallah tez zamanda o iki kişilik yuvalarımızı çoğaltır...içinde yavrularımızla durmayıda nasip kısmet eder...sabahları onunla uyanmayı geceleri onunla gözlerimizi kapatmayı nasip eder..inşallah eşimizle yavrularımızla huzurlu yuvalarımzda mutlu günler geçiririz....

Back