canım doğru söylüyosun benim teselli edicek bi yanım var kızım var ama diyorum ya ikisini minicikken durdurdular birini böyle kaybettim hepsine canım ayrı yanıyor bende kızımı emzirirken senin gibi hissediyorum ikiz olduğundan sütüm çok fazlaydı kızımda henüz az süt tükettiğinden sağıyordum ve döküyordum oğlumun nasibini lavabolara dökmek banada çok acı veriyordu şimdi kızım hepsini götürmeye çalışıyor ama teselli yerine bazen acı veriyor kızıma her baktıkça oğlum geliyor aklıma ona her bakışımda gözlerim doluyor evde kimse yoksa deliler gibi ağlıyorum kuzuma bakarken her gece balkonda oturup oğluşum nerdesin gel bikerecik göreyim seni diye yalvarıp ağlıyorum ama değişen bişey olmuyor rabbim bizden çok sevmiş meleklerimizi inşallah ahirette kavuşuruz kucaklarız bitanem yavrularımızı allah hepimize sabır versin sana dahada fazla versin herkes şükrediyor halimizi görenler kızımıza bende şükürler ediyorum hemde binlerce kez kızım sağ salim evimizde yanımızda allahıma hamd olsun ama oğlumun unutulduğunu görmek içimi acıtıyor kıyafetletini kaldırdım bitek patikleri var kedili hergün öpüp kokluyorum onları kim ne derse desin ne teselli olursa olsun bu acı asla unutulmaz sadece bunu biliyorum