• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artk herey anlamsz geliyor

sağol canım inanki bilmiyordum doğup ta kaybettiğini olmamasından dahada büyük bir acı çünki bebeğimizin nher genzine mama kaçmasında ölüp ölüp diriliyoruz her dakika korku ile yaşıyoruz allah korusun allah sabır versin ben artık tüp bebek sayfasına pek gişrmediğim için konudan haberim olmadı kusura bakma canım

derin canım Allah bebeğine uzun ömür versin Allah ım nazarlardan korusun canım inşallah bizlerede nasip eder Rabbim:Saruboceq:

(DERİN)Canım rabbim meleğine uzun ömürler versin.çok tatlı:nazar:kafanda at düşünme diyorsun çok haklısın ama bu benim için çok zor.ikiz bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirdim.odaları yatakları çifter çifter kıyafetleri herşey hazırdı.hiç birşeyleri yokken ikisinide hastane mikrobundan kaybettim.herşeyleri ortada kaldı.Dolaplarına yer bulamadım kimse almadı.şu anda odamda duruyor ve ben odama her girdiğimde gözüm dolaba takılıyor yani bu benim için hergün bebeklerimi kaybettiğim günü yaşamak oluyor.herşey allahtan rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok ama bizm doğal yoldan olma şansımız yok.artık biz bunu kabullendik.bizim anne baba olmamız alnımıza böyle yazılmış.rabbim ol diyene kadar yola devam.başka çare yok.

canım yaaaa rabbim sabrını versin birdaha kimselere yaşatmasın...çok zor bir durum ...inşallah enkısa zamanda rabbim tekrar nasip eder sende bu yaşadıklarını unutursun...bir gün mağazadayız orda bir bebek çorabı hoşuma gitti aldım...her gün onu kokluyor bebişimle konuşur gibi konuşuyordum zaman geçip ilerledikçe benim bebişte gelmeye nazlandıkça benim psikolojim bozuldu...artık hergün onu alıp koklayıp koklayıp ağlıyordum ...hıçkırıklara boğuluyordum...baktım olacak gibi değil kimseye vermedim dedim dayanamam attım....
RABBİM bizlere sabırlar versin yaşamayan bilemez diyoruz ya gerçekten öyle ...bizleri bekletmeden tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

DERıN canım seninde bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin...arkadaşım sen sabretmişsin sabrının mükafatını almışsın....inşallah bizlerde sabredip ödülümüzü rabbimden alırız....

Hepinizi çok amaaa çoook iyi anlıyorum, çok zor gerçekten ama ümidi kırmak umutsuzluğa kapılmak yok. Yüce rabbim bize kolay nasip etmiyecek bunu anladık. Sabırla yolunuza devam. Her düştüğümde daha kuvvetli daha dik kalktım inanın. Daha inatla başladım tedavime, seneler sonra binlerce kere şükürler olsun kızımı meleğimi koklamayı nasip etti rabbim. Sınavımıza devam, yüce rabbim bu yolda uğraşan isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah......

nilciğim canım amin canım ....senin rahatsızlığın neydi hangi yolla oldu bebişin kaç sene sonra....

canım hiç umudunu yitirme bak benim eltim var 12 sene çocuk hasreti çekti ve 12 sene sonunda tüp bebekle bebeği oldu şuan 2 yaşında ve şimdi normal yolla hamile o kadar olmaz olmuyo dediler ama 14 sene sonra normal yolla hamile kaldı ve ikizi olucak onunda umudu yoktu hatta ikinciyide tüp bebek düşünüyodu ama allah verdi belki aradan 20 sene geçer ama sonunda o büyük mucize varsa sabırla beklemek lazım allahım veriyo gerçekten ama biraz bekletiyo umudunu yitirmeden yola devam allah büyüktür elbet verecek inş sende en kısa zmaanda olur cnm

:çok üzgünüm:
canım yaaaa rabbim sabrını versin birdaha kimselere yaşatmasın...çok zor bir durum ...inşallah enkısa zamanda rabbim tekrar nasip eder sende bu yaşadıklarını unutursun...bir gün mağazadayız orda bir bebek çorabı hoşuma gitti aldım...her gün onu kokluyor bebişimle konuşur gibi konuşuyordum zaman geçip ilerledikçe benim bebişte gelmeye nazlandıkça benim psikolojim bozuldu...artık hergün onu alıp koklayıp koklayıp ağlıyordum ...hıçkırıklara boğuluyordum...baktım olacak gibi değil kimseye vermedim dedim dayanamam attım....
RABBİM bizlere sabırlar versin yaşamayan bilemez diyoruz ya gerçekten öyle ...bizleri bekletmeden tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİN Canım.rabbim hepimize sabredip sabrımızın mükafatını almayı nasip etsin.evlatlarımıza en kısa sürede kavuşmayı nasip etsin.bende senin gibiyim canım.ikizlerimin kamera görüntüleri vardı.hergün saatlerce gizlice izlerdim ağlayarak,birgün eşim gördü ve elimden aldı kendini hasta edeceksin diye.nereye sakladıysa daha bulamıyorum.:çok üzgünüm:sonra bir dolap dolusu kıyafetleri var.nereye koysam karşıma çıkıyor.kimseye vermeyede kıyamadım:1no2:geçengün elime kıyafetleri için aldığım özel deterjanları geçti,kahroldum :çok üzgünüm:daha mezarlarına birkere bilEgidemedim.o gücü kend imde bulamıyorum,rüyamdada göremiyorum.Acaba bana küstülermi onuda bilmiyorum.:çok üzgünüm:tek bildiğim onları çok özlüyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AMİN Canım.rabbim hepimize sabredip sabrımızın mükafatını almayı nasip etsin.evlatlarımıza en kısa sürede kavuşmayı nasip etsin.bende senin gibiyim canım.ikizlerimin kamera görüntüleri vardı.hergün saatlerce gizlice izlerdim ağlayarak,birgün eşim gördü ve elimden aldı kendini hasta edeceksin diye.nereye sakladıysa daha bulamıyorum.:çok üzgünüm:sonra bir dolap dolusu kıyafetleri var.nereye koysam karşıma çıkıyor.kimseye vermeyede kıyamadım:1no2:geçengün elime kıyafetleri için aldığım özel deterjanları geçti,kahroldum :çok üzgünüm:daha mezarlarına birkere bilEgidemedim.o gücü kend imde bulamıyorum,rüyamdada göremiyorum.Acaba bana küstülermi onuda bilmiyorum.:çok üzgünüm:tek bildiğim onları çok özlüyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım benim inşallahhh sağlıkla doğacak yeni bebişlerin acını hafifletecek sen mutlu olmayı en çok hakedenlerdensin.......

AMİİİN Canım.rabbim hepimizin sabrının karşılığını tez zamanda versin:Saruboceq:bende senin yaŞADIKALRINI fazlasıyla daha acı verici haliyle yaşadım.sende 1 çorap.bende 1 dolap dolusu kıyafet ellerimle ördüklerim,biberon emzikler vs.nereye kaldırsam hep karşıma çıkıyor.hergünüm ağlamaklı malesef.bende birine vereyim dedim.olmadı kaç kere elimi aldıysam olmadı.ben daha mezarlarına bile gidemedim.kendimde o cesareti bulamadım.acaba bana küsüyorlarmı rüyalarıma bile gelmiyorlar hiç:çok üzgünüm:elimde video kayıtları vardı hergün saatlerce seyredip ağlıyordum:çok eşim gördü birgün hasta olacaksın diye kaldırdı nereye koydu onuda bulamıyorum:1no2tek bildiğim birşey var oda onları çok seviyorumsenağlama

lansorcum canım AMıııN hepimiz hakediyoruz anne olmayı en büyük hakkımız.Ama vakti zamanı gelmedi deah azkaldı çok az inan.sabrettik sabrımızın karşılığını alamaya azkaldı.nedense buna çok içten inanıyorum.

AMİİİN Canım.rabbim hepimizin sabrının karşılığını tez zamanda versin:Saruboceq:bende senin yaŞADIKALRINI fazlasıyla daha acı verici haliyle yaşadım.sende 1 çorap.bende 1 dolap dolusu kıyafet ellerimle ördüklerim,biberon emzikler vs.nereye kaldırsam hep karşıma çıkıyor.hergünüm ağlamaklı malesef.bende birine vereyim dedim.olmadı kaç kere elimi aldıysam olmadı.ben daha mezarlarına bile gidemedim.kendimde o cesareti bulamadım.acaba bana küsüyorlarmı rüyalarıma bile gelmiyorlar hiç:çok üzgünüm:elimde video kayıtları vardı hergün saatlerce seyredip ağlıyordum:çok eşim gördü birgün hasta olacaksın diye kaldırdı nereye koydu onuda bulamıyorum:1no2tek bildiğim birşey var oda onları çok seviyorumsenağlama

cnm benim.yaşadıkların çok zormuş.gerçekten ama niye vericeksinki o eşyaları?dursunlar eminim onları giyecek bebeğin en yakın zamanda sana gelicek cnm.gelen bebeğinde acını unutturacak sana eminim.bir yakınını kaybettiğin zaman insanın kalbine 40 ok saplanırmış.hergün biri gidermiş.hergünde acın azalırmış.sadece en son ok kalırmış.oda unutmamak için.buda geçicek cnm.insanoğlu herşeye alışıyor..

canım daha yeni okuyabildim mesajlarını ne söylenirse söylensin ne teselli verilirse verilsin hiç bişeyin fayda etmediğini en iyi bilenlerdenim senin gibi sakın deme senin en azından kızın yanında diye çok şükür rabbime ama hiç biri birbirinin yerini tutmuyor hep aklımda gönlümde oğlumda kalıyor bende senin gibi mezarına gidemedim henüz bırak mezarını bikerecik yüzünü göremedim kuzumun içim ciğerim yanıyo sakın kıyafetlerini verme kimseye ben kızıma bile giyebileceği tarzda şeyleri giydiremiyorum hep acısı işliyo gördükçe içime hepsini kaldırdım bazanın altına en az orasını kullanıyorum çünkü gözümün önünde olmuyorlar sende öyle yap hayatım ve ben inanıyorumki yüce rabbim aldığı kuzumun yerine başka bi melek verecek bana inşallah hep öyle teselli bulmaya çalışıyorum inşallah sende bian önce kucağıda yavrularınla acılarını hafifletmeye çalışırsın hayatım allah sabırlar versin sanada anne olamamak gerçekten acı bişey ama 9 ay taşıyıpta şuan kollarında değilde buz gibi toprakta olması bambaşka bi acı tarifi mümkün değil insanın keşke hamile kalmasaydımda öyle acısını çekseydim diyesi geliyor ama rabbime binlerce kez hamd olsunki minik kızım canım benim ömrüm herkese allahım öyle güzel bi melek nasip etsin sanada artvinli tez zamanda inşallah arkadaşım

JUSTıNG 76 Canım iyi dileklerin için allah razı olsun.inşallah canım rabbim sabrımın karşılığını versin en yakın zamanda.ben ikizlerimden sonra iki kez daha düşük yaşadım kürtaj oldum.evet oda çok zordu içimi çok acıttı.ama unuttum bile en fazla bir iki ay sonra geçiyor acısı.ama ikizlerim yanımda olmayalı tam 18 ay oldu.hiç aklımdan çıkmıyor abartmıyorum bazen sanki akrnımdaki tekmelerini hissediyorum.hemen elimi karnıma götürüyorum sonra kendime geliyorum.ama yazımızda bunları yaşamakda varmış.ne eşim nede ben hiç isyan etmedik.rabbi evlatlarımızı aldı ama inanıyoruz tekrar evlat nasip edecek.rabbim hiç kimsenin anne baba olma isteğini boş çevirmesin.

lansorcum canım AMİİİN hepimiz hakediyoruz anne olmayı en büyük hakkımız.Ama vakti zamanı gelmedi deah azkaldı çok az inan.sabrettik sabrımızın karşılığını alamaya azkaldı.nedense buna çok içten inanıyorum.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

SERSEV 79.Canım evladın kaç tane olursa olsun hepsinin yeri ayrıdır bunu çok iyi anladım.senin yaşadıklarıda çok zor şeylerdi.daha minicikken yavruların alındığında ne kadar üzülmüştün.oğlunun yokluğu dayanılmazdır eminim çok içten hissediyorum.hamilelik dönemi çok farklıymış.ne kadar zorluk çeksende hiç of demiyor insan onlar iyi olsunda ben çekerim diyor.rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin.ama tesellin çok büyük oğlunu özledikçe kızına sarıl hasret gider.acını unutturmaz ama hafifletir.ben ilk bebeklerimi kaybettiğim zaman.annesin sonuçta birde süt durumu var.sütümü sağmıyordum acım çok oluyor.sütümü sağsam lavaboya dökmek dahada acı veriyordu.her sütümü sağışımda o biberona bebeğimmiş gibi davranıyordum.bilmiyorum belkide bana deli dersin ama kendimi böyle teselli etmiş oluyordum.dışarıda yeni doğum yapmış kediler vardı eşime çok yalvardım kabul etmedi onlara bile vermeye razıydım.ooof neyse gene doldum ben.bunlarda geçecek inşallah.

SERSEV 79.Canım evladın kaç tane olursa olsun hepsinin yeri ayrıdır bunu çok iyi anladım.senin yaşadıklarıda çok zor şeylerdi.daha minicikken yavruların alındığında ne kadar üzülmüştün.oğlunun yokluğu dayanılmazdır eminim çok içten hissediyorum.hamilelik dönemi çok farklıymış.ne kadar zorluk çeksende hiç of demiyor insan onlar iyi olsunda ben çekerim diyor.rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin.ama tesellin çok büyük oğlunu özledikçe kızına sarıl hasret gider.acını unutturmaz ama hafifletir.ben ilk bebeklerimi kaybettiğim zaman.annesin sonuçta birde süt durumu var.sütümü sağmıyordum acım çok oluyor.sütümü sağsam lavaboya dökmek dahada acı veriyordu.her sütümü sağışımda o biberona bebeğimmiş gibi davranıyordum.bilmiyorum belkide bana deli dersin ama kendimi böyle teselli etmiş oluyordum.dışarıda yeni doğum yapmış kediler vardı eşime çok yalvardım kabul etmedi onlara bile vermeye razıydım.ooof neyse gene doldum ben.bunlarda geçecek inşallah.

Allah en yakın zamanda tekrardan ikiz versin sana.

arkadaşlar o kadar zor yollardan geçiyoruzki kimse bilemez.gülsek bile muhakkak bir tarafımız buruk oluyor...artvinlim canım ve diğer arkadaşlar eminim bu zor günleri en kısa zamanda unutacağız...bebişlerimiz kucağımıza alıp onları koklayınca eminimki bunları hiç yaşamamış gibi olruz. hamile kalıp bebişlerini kaybeden arkadaşlarınki biraz daha zor ama onlarada inşallah çift çift verecek rabbim ...
BEBEĞıM;
bebeğim . bebeğim minik kuzum....
seni sarmak istiyorum elimle yaptığım kundaklara
üşümesin diye o minicik ayaklarına örmek istiyorum paticikler...
hele hele o güzel elbiselerde süslemek seni...
sırtındaki yeleğe işlesem güneşi
ısıtsın seni üşümeyesin kıyamamam ben sana
minik meleğim
hep hayaller kurarım bebişime bunları yapacam diye bırakma anneni hayallerde gel ...
sarayım seni kollarıma koklayayım o gül kokunu
sabahları uyanayım gülücüklerinle
minik minik mırıldalanmalarınla....
seni öyle çok özledimki bebeğim ...
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
nefes almamda yine sen....
RABBıM koma bizleri yavrusuz merhamet et acı bizler senin kulun olarak yalvarıyoruz sana el açıyoruz bizleri kapından boş çevirme bizlere bebişlerimizi gönder... bizler aciz kullarınız affet bizleri bağışla...sen merhametlilerin en merhametlilisin ....biliyoruzki kulunun duasını boş çevirmessin biz kullarına sağlıklı hayırlı salih saliha evletler ver ..
AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Back