arkadaşlar o kadar zor yollardan geçiyoruzki kimse bilemez.gülsek bile muhakkak bir tarafımız buruk oluyor...artvinlim canım ve diğer arkadaşlar eminim bu zor günleri en kısa zamanda unutacağız...bebişlerimiz kucağımıza alıp onları koklayınca eminimki bunları hiç yaşamamış gibi olruz. hamile kalıp bebişlerini kaybeden arkadaşlarınki biraz daha zor ama onlarada inşallah çift çift verecek rabbim ...
BEBEĞİM;
bebeğim . bebeğim minik kuzum....
seni sarmak istiyorum elimle yaptığım kundaklara
üşümesin diye o minicik ayaklarına örmek istiyorum paticikler...
hele hele o güzel elbiselerde süslemek seni...
sırtındaki yeleğe işlesem güneşi
ısıtsın seni üşümeyesin kıyamamam ben sana
minik meleğim
hep hayaller kurarım bebişime bunları yapacam diye bırakma anneni hayallerde gel ...
sarayım seni kollarıma koklayayım o gül kokunu
sabahları uyanayım gülücüklerinle
minik minik mırıldalanmalarınla....
seni öyle çok özledimki bebeğim ...
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
nefes almamda yine sen....
RABBİM koma bizleri yavrusuz merhamet et acı bizler senin kulun olarak yalvarıyoruz sana el açıyoruz bizleri kapından boş çevirme bizlere bebişlerimizi gönder... bizler aciz kullarınız affet bizleri bağışla...sen merhametlilerin en merhametlilisin ....biliyoruzki kulunun duasını boş çevirmessin biz kullarına sağlıklı hayırlı salih saliha evletler ver ..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
7 bitiyor cnm. Ağır varikosel var cnm eşimde bu yüzden normal yolla çocuk olması zor dediler. Bizde ilk denemeyi yaptık hamileydim ama tam 2. aya giriyoduk ki düşürdüm bebeğimi. Şimdi ikinci denemeyi yapıcaz Allah izin verirse ekim gibi düşünüyoruz bakalım sen cnm?plum merhaba canım sen kaç senelik evlisin sizde problem neydi ..sen neleri denedin...şimdi neler yapmayı düşünüyorsun tedaviye devammı ...
arkadaşlar o kadar zor yollardan geçiyoruzki kimse bilemez.gülsek bile muhakkak bir tarafımız buruk oluyor...artvinlim canım ve diğer arkadaşlar eminim bu zor günleri en kısa zamanda unutacağız...bebişlerimiz kucağımıza alıp onları koklayınca eminimki bunları hiç yaşamamış gibi olruz. hamile kalıp bebişlerini kaybeden arkadaşlarınki biraz daha zor ama onlarada inşallah çift çift verecek rabbim ...
BEBEĞİM;
minik meleğim
hep hayaller kurarım bebişime bunları yapacam diye bırakma anneni hayallerde gel ...
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
RABBİM koma bizleri yavrusuz merhamet et acı bizler senin kulun olarak yalvarıyoruz sana el açıyoruz bizleri kapından boş çevirme bizlere bebişlerimizi gönder... bizler aciz kullarınız affet bizleri bağışla...sen merhametlilerin en merhametlilisin ....biliyoruzki kulunun duasını boş çevirmessin biz kullarına sağlıklı hayırlı salih saliha evletler ver ..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BEBEĞİM;
minik meleğim
hergece rüyalarımda sen
gündüzlerimde sen..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar hiç kimse uğramamış... nerelerdesiniz...çokmu içinizi karartıyorum ya ...çokmu karamsar birisi oldum ben yaaaaaaaa... aslında hiç böyle değildim kızken hayata hep pozitif bakardım her ne olursa olsun..çevremdekilere hep neşe saçardım... ama şimdi o halimden hiç birşey kalmadı....hele bu son sene iyice karamsarlaşmaya başladım...hiç birşeyi güzel yönünü düşünmüyorum...hep nerde kötü tarafı orda ben..niye böyleyim...rabbim beni içinde bulunduğum bu karamsarlıktan kurtar...bizlere hayırlı sağlıklı günler nasip et ...
SERSEV 79.Canım evladın kaç tane olursa olsun hepsinin yeri ayrıdır bunu çok iyi anladım.senin yaşadıklarıda çok zor şeylerdi.daha minicikken yavruların alındığında ne kadar üzülmüştün.oğlunun yokluğu dayanılmazdır eminim çok içten hissediyorum.hamilelik dönemi çok farklıymış.ne kadar zorluk çeksende hiç of demiyor insan onlar iyi olsunda ben çekerim diyor.rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin.ama tesellin çok büyük oğlunu özledikçe kızına sarıl hasret gider.acını unutturmaz ama hafifletir.ben ilk bebeklerimi kaybettiğim zaman.annesin sonuçta birde süt durumu var.sütümü sağmıyordum acım çok oluyor.sütümü sağsam lavaboya dökmek dahada acı veriyordu.her sütümü sağışımda o biberona bebeğimmiş gibi davranıyordum.bilmiyorum belkide bana deli dersin ama kendimi böyle teselli etmiş oluyordum.dışarıda yeni doğum yapmış kediler vardı eşime çok yalvardım kabul etmedi onlara bile vermeye razıydım.ooof neyse gene doldum ben.bunlarda geçecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?