Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ahhhhhh ezineciğim hiç sorma şuanki durumumu dişim çok ağrıyor ve ben birşey yapamıyorum niyetli olduğum için rabbimden sabır diliyorum. akşamda eşimin arkadaşı davet etmiş inanki şu durumda hiç bir yere gitmek istemiyorum ama çağıralan yere gitmek zorundasın.... inşallah geçerde bende bu ağrıdan kurtulurum... sende durumlar nasıl sen neler yapıyorsun ..... RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİZLERE .....
kulağa yapılan masajlar ağrılara iyi geliyomuş diyolar ya bi masaj filan yap bakalım değişicek mi?başka ne yapsan orucu bozacak..geçmiş olsun ve de güzel duan için de amiiiiiiiiiin... benim 2. tüp bebekte negatif sonuçlanınca artık bu konuyu biraz kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum işte.düşün düşün nereye kadar..bi de insanlara teke tek sonucu açıkla kabus gibiydi..emeklerimiz filan düşündükçe insan deliricek yoksa...şimdilik akupunktura başladım..eşim de arısütü filan kullanıyo ek takviye...Allah tan umutla ve sabırla hayırlısını beklemeye devam ediyoruz anlıyacağın...
kız inanmazsın az önce bilmiyorum hiç duymadım kullağa masajın iyi geldiğini ya kendi kendime yatmıştım yastığı yüzüme doğru tutuyordum kulağımın arkasına doğru bastırınca ağrım azalmıştı tekrar denedim iyi geldi .... diyeceğim biz bilmeden rabbim bizlere kolaylıklarını nasip ediyor. ben kıvranırken ağrıdan hiç aklıma gelmezdi kulağıma masaj yapmak o an öyle birşey yaşadım... rabbim mübarek günün hürmetine darda bırakmıyor işte.... sende şimdi masaj yap diye yazınca aklıma olay geldi.... demekki rabbimden ümidi kesmeyip hep ona dua edeceğiz O ndan şifa bekleyeceğiz... az önce benim yaşadığım ufak bir mesajdı bana.... teşekkür ederim arkadaşım...
ezineciğim sen çanakkalelimisin....haziran ayında günü birlik gezmek nasip oldu bana oralar ama hayran kaldım...oradaki güzellikler çok farklıydı hele o şehitlerin yaşadıkları insanı bambaşka hayata götürüyor ..insan gezerken toprağa basmaya kıyamıyor... çok beğendim oraları fırsattım olsa da oraların hikayesini doya doya dinlesem gezsem arkadaşım.. ne mutlu sana öyle bir yerde yaşıyorsun...
buarada dün ablamdan yakın bildiğim yakınım dostum yan komşum geldi.bana bişeyler söylemeye çalışıyo ama çekiniyo gibi gördüm.meğer hamileymiş.kazara yani.benim üzülüceğimimi düşündü bilmiyorum ama çok çekingendi.ağladı.nasıl bi duygudurbu anlamıyorum ama bi sevinç oldu içimde ama o gittikten sonra bi tarafımda yandı sanki... ne bu yaa.??? ben kıskançlık yaptığımı düşünüp kendimden utandım.ama kıskançlıkta değil bu.çünkü çarşıya ilk çıktığımda ilk hediyesini ben almak istiyorum.e kıskançlık değilse nedir bu?
yok canım kendini boş yere suçlama . kıskançlık değil o seninki.yaşamış olduğumuz özlemin bir etkisi o bazen bende de oluyor ilk duyduğumda o duygular bazen en yakınımda bile ...daha yeni yengem hamile olduğunu söyledi 3. çoçuğuna anlatamam sana bir değişik duygu içine girdim sanki kızarcasına ... hep bunlar bizim bebişlerimize olan hasretimiz...çanakkaleye gelince evet sana katılıyorum.... öylelerini götürüp göstermek gerek..... rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek bizlerede....pes etmek yok ....
bu aralar çok iyiydim.tedaviye kadarda böyle devam edecek sandım.ama dünden beri yine eskisi gibi oldum.mutsuz umutsuz.düşünceli.eşim yanlış anlıcak diye gizli gizli gözyaşı döküyorum.ama buda geçer herhalde..
kızlar slm bende de oluyor o biliyormusunuz bir hamile görsem yada bebekli birini görsem bende kötü oluyorum bide benden küçüklerin bebeği oluyor o zaman çok üzülüyorum önce bende kıskançlık olarak biliyordum ama bizimkisi sadece hasret çekmek Allah ım en kısa zamanda bu hasretlerimizi sonlandır ya Rabbiiiiim :Saruboceq:
merhaba kızlar ne anlamlı bir topik olmuş burası hasretlerini dile getiren bizler için. sonuçta hepimiz insanız insan olup insan gibi davranmamak mümkün mü? tabiiki evlat sahibi olmak istediğimiz için sahip olmak istediğimiz bu yüce duyguya sahip olanlara özeneceğiz. ama bu kıskançlık olamaz kıskançlık haset bir duygu onun olmasın benim olsun demiyoruz ki biz özeniyoruz gayet safiyane. asla kıskançlık değil bizim duygularımız. sonuçta hiç ulaşamamakda var öyle değil mi? hiç çocuğu olmamış olamayacak insanlarda var hayatta. allah önce onlara sonra bize sabır versin ve herşeye rağmen kendi adıma ben allahtan hayırlısını istiyorum ve eğer vermiyorsa da bir bildiği vardır doğru zamanı bekliyordur ya da yazmamıştır alnıma o yüzden ben allahıma verdikleri için de vermedikleri için de her zaman şükrediyorum hayırlısını istemekten de vazgeçmiyorum hepinize ve bana allah sabır versin.
ezineciğim sen çanakkalelimisin....haziran ayında günü birlik gezmek nasip oldu bana oralar ama hayran kaldım...oradaki güzellikler çok farklıydı hele o şehitlerin yaşadıkları insanı bambaşka hayata götürüyor ..insan gezerken toprağa basmaya kıyamıyor... çok beğendim oraları fırsattım olsa da oraların hikayesini doya doya dinlesem gezsem arkadaşım.. ne mutlu sana öyle bir yerde yaşıyorsun...
evet arkadaşım çanakkaleliyim ve bence de bizim buralar bir başka...dişinin geçmesine sevindim..bu arada kalp kalbe karşıymış demek.aynı şeyi düşünmüşüz baksana.......
canlarım merhabalar... bugün misafirlikteydik sizinle paylaşmak istedim...gittiğimiz evin hanımı ablamız okadar iyiydiki anlatamam... ben hep bir tereddüt içinde çoçuk varmı diye soracak doktora gidiyormusunuz ve sayre sorular hani çevremizde varya boş boğazlar meraklı melahatlar... birde yanımdaki arkadaşın kızı vardı.... ben böyle tereddütle otururken konuştuk sohbet ettik bana hiç birşey sormadı sadece kaç yıllık evlisin dedi 5 olacak dedim oooo daha yeniymişsiniz dedi başka birşey yok...sohbete devam ettik... bazı cahiller var seni yerin dibine sokana kadar uğraşıyorlar hayatını karartıyorlar.... onun için güzel bir davetti keşke herkes böyle anlayışlı olsa.....nerde....
canlarım merhabalar... bugün misafirlikteydik sizinle paylaşmak istedim...gittiğimiz evin hanımı ablamız okadar iyiydiki anlatamam... ben hep bir tereddüt içinde çoçuk varmı diye soracak doktora gidiyormusunuz ve sayre sorular hani çevremizde varya boş boğazlar meraklı melahatlar... birde yanımdaki arkadaşın kızı vardı.... ben böyle tereddütle otururken konuştuk sohbet ettik bana hiç birşey sormadı sadece kaç yıllık evlisin dedi 5 olacak dedim oooo daha yeniymişsiniz dedi başka birşey yok...sohbete devam ettik... bazı cahiller var seni yerin dibine sokana kadar uğraşıyorlar hayatını karartıyorlar.... onun için güzel bir davetti keşke herkes böyle anlayışlı olsa.....nerde....
insan içine çıkmaz oldum resmen arkadaşım soracaklar diye..geçen tüp bebek denememiz negatif sonuçlandığında arkadaşlarımdan biri herkesin içinde bana dediki;keşke Allah kürtaj olduklarımdan birini sana verseydi dedi sözde tüm iyiniyetli tavrı ile...2. tüp bebek denememizde de negatif sonuçlandıktan sonra yine onunla birlikte nöbet tuttum yüreğim ağzımda şimdi densiz bi laf edecek te dünyamı karartacak diye..... kimileri de tam tüp bebeğe gideceğim günlerde tüp bebekte de karışmalar oluyo filan ya o bakımdan kötü dedi..ve böyle diyenlerden biri de kendisi tüp bebek yaptırmış,tutmamış,sonrasında da kendiliğinden hamile kalmıştı.hanımefendi diyo ki iyi ki tutmamış..ya bu insanları ölürmüsün öldürürmüsün..ama benim yaptığımda yanlış ne zamana kadar insanlardan kaçıcam ki..bununla yaşamayı öğrenmeliyim..neyse ki artık herkes yani çoğunluk olmadığını anladı da kimse sormuyo..bizden ümidi kestiler galiba..:sinifsinif:herkesin bilmesi kaçamak cevaplar verme yükünden daha hafif zaten ..öğrenmeleri iyi oldu yani...en fazla acırlar..vah vah bunların da olmuyo bak zavallıların filan diye ama en azından saçma soru ve yorumlarını kendilerine saklarlar.....
ben mecbur alaya alıyorum.onlar densizlik edemeden ben atılıyorum.geçenlerde bir arkadaşımın görümcesi hemde baya dindar geçinenlerden.ee dedi eşin askerden geldi hani bebek?(bu arada belirteyim eşim biraz geç gitmişti askere geçen sene döndü)dedimkibunu senin benden çok daha iyi bilmen gerek.allah izin verirse olur bebek.bak sanada evlenmemn için izin vermiyoki hala bekarsın dedim.e napayım buna o mecbur etti beni.
ben mecbur alaya alıyorum.onlar densizlik edemeden ben atılıyorum.geçenlerde bir arkadaşımın görümcesi hemde baya dindar geçinenlerden.ee dedi eşin askerden geldi hani bebek?(bu arada belirteyim eşim biraz geç gitmişti askere geçen sene döndü)dedimkibunu senin benden çok daha iyi bilmen gerek.allah izin verirse olur bebek.bak sanada evlenmemn için izin vermiyoki hala bekarsın dedim.e napayım buna o mecbur etti beni.
hayatım ona bakarsan ben de çok sinirliyimdir.hemen yapıveririm yuvasını ama..şimdilerde biraz daha ketum ve sabırlı olmaya çalışıyorum.hani cenabı hak demiş ya karşındakinin hatasını yüzüne vuran kulum karşıma gelmesin diye...ya sabır çekip bu da bi sınav bu sınavı geçicem diye geçiriyorum içimden...
ah ağzından bal damlıyo arkadaşım.3 aşılama ve 2 tüp bebek negatif sonuçlandı amatabii dediğin gibi Allahın takdirini bilemeyiz.ne zaman yazdıysa o zaman olur ,yazmadıysa da hiç olmaz,boynumuz kıldan ince........
ben aşılamanın bence boşa bir uğraş olduğunu düşünüyorum.bu yolla hamile kalan sayısı çok az.tamam tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyo belki ama kadında bıraktığı pisikolojık sonuçlar aynı.sebepsiz infertilite olan bi arkadaşım bir çok denemeden sonra doğal yolla kalmıştı.umarım seninde öyle olur.bence bu sebepsiz infertilitenin sebebi de stresss.kafandan biraz at dicem ama bende atamıyorum.o zaman hayırlısını dilicez...
ben aşılamanın bence boşa bir uğraş olduğunu düşünüyorum.bu yolla hamile kalan sayısı çok az.tamam tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyo belki ama kadında bıraktığı pisikolojık sonuçlar aynı.sebepsiz infertilite olan bi arkadaşım bir çok denemeden sonra doğal yolla kalmıştı.umarım seninde öyle olur.bence bu sebepsiz infertilitenin sebebi de stresss.kafandan biraz at dicem ama bende atamıyorum.o zaman hayırlısını dilicez...