Artk bu aşk beni bitirdi ya akıl hastanesi ya kabrstana gitcem yada onun canını alcam

cnm onlarıda mesleği olunca bıraktı işte... cnm tipi aslında çok aşırı yakışıklı değil ama çok etkileme kabiliyeti çok kuvvetli.. cnm aynı kime benzio biliyormuusn şevval samın bi filmi vardı gülbeyaz diye oradaki adam var ya nejat işler mi ne aynı ona benzio tip olarak

yuh artık!!!
bunca yıl hiç mi farkedemedin güzelim ya
adamın konuşmadığı afedersin yatıp kalkmadığı kimse
kalmamış aşk flan yok burada
hem sen bunları öğrendikten sonra mı nişanlandın_??

bu ne biçim bi hikaye ya:44: adamın kırdıgı cevizleri ya kızlardan öğrenmişsin ya adam anlatmış anladıkta bir değil iki değil, herşeyi biranda mı öğrendin? öğrendiğinde nasıl hala pişmandır düzelir diyebildin? ayrıca yok gittiği hastanedeki doktora asılmıs doktor arap kökenli hataylıymıs o yüzden istememiş falan filan.. sevgilin bukadar detaya indi karsında sende dinlemeye devam ettin ha? pes

mesleği tam olarak nedir merak ettim?

hayır ne kadar yakışıklıda olsa mesleğide olsa,karakteriyle belli eder kendini

Anlıyorum...

Allah ailenede sanada sabır versin.bu gece kadir gecesi,bol bol dua et.

ve dediğim gibi hayata tutun,kpss ye çalış atan,olmuyor mu özele gir.

Şuan çalışmak sana çok iyi gelecektir emin ol.

sağolun evet çok haklısınz.. bende kpss çalışıyorum ama işte sıkıntılardan kendimi derslere veremiyorum... İstanbula gitmeyi düşünüyorum özel sektörde en iyi orda iş bulablrm hem yeni bi hayatım olur ama bu arada ailem evde kalcam diye korkuyo çok üstüme geliyorlar

töbe töbe nasil bi adam bu ben okurken sinirlendim ya uzak dur canim bu cocuktan başka birini bulursun ne dicegimi sasırdım ne telefonunu aç ne yüzüne bak numarasini falan sil hemen düzel diyemem ama bir 2 gün dusun ilerlde neler yapacagını iyi gelir ve bi sekilde unut bu pisligi normalde cok secenekle yardimda bulunurdum ama yen uykudan kalktım bide bu adamın yaptıklarının sokundayım pislik ya

canım boşver arkadaşlarında dediği gibi sen bi şükret kurtulduğuna evlensen gitsen Allah korusun çocuklarınız olsaydı o zaman daha mı iyiydi. babanın evine de dönemezdin sen dönsem laf söz olur diye. o zaman neler derdi o millet. sakın bi aptallık edipte kanma bak ona. anlıyorum üzülüyorsun alışkanlık kızgınlık geçen yıllarım boşa gitmesin diye geleceğinide yakma.yine kısmetin çıkar yine birini bulursun. bundan iyisini bulacağın kesin her şey yakışıklılık mı. erkek tarafının ailesi ne diyor bu işe ya da ailesi bu rezillikleri biliyor mu?. üzülürsün ağlarsın ama hepsi unutulur. kendine oyanalıcak şeyler bul çalış gez arkadaşlarınla. okulunuda bitirmişsin şehir dışında bile iş bulursan çalış kafanı dağıtırsın iyi gelecek

tatlım onu rezil etcem falan demişsin. bence hiççç uğraşma.çamura taş atarsın üstüne sıçrar. adam zaten rezil senin etmene gerek yok kaldı ki bu adamın ne yapacağı belli olmaz. ar damarı çatlamış insandan kork. kurtulduğuna dua et ve mümkünse aynı havayı bile soluma o kadar uzak ol yani. sen değil Allah verir müstahakını.sakın sakın bulaşma....

cnm 5 yıl içinde öğrendm yaptıklarını kızları buldum onlarda beni buldular derken bi şeklde birbrmzden haberdar olduk.. bu son doktor olayınıda bu sabah kendi anlattı bohçaları istemek için aradım bu sabah anlartttıı kahroldum sıkıntımdan

evet cnm öğrendkten sonra nişanlandm düzelcem dedşi kandrdı sen beni değ,ştrmezsen kimse değiştremez sen benm yanımdayken başkasına bakmmm ölüürmde bakmm neler neler.. ben yaşlı adamm zaten bu yaştan sonra kime bakıcam. zaten mesleğimden dolayı dikkatli olmmm lazım artık değişcem dedi kandrdı

mesleği tam olarak nedir merak ettim?

hayır ne kadar yakışıklıda olsa mesleğide olsa,karakteriyle belli eder kendini

Adam 'Ye kürküm ye' demiş işte... Kimse karakterine bakmamış demek ki...
Özür diliyorum, böyle yargılamış gibi olmak istemiyorum ama erkeklerin
bu soysuzca, adice hareketlerini tolere etmeyi kimseye yakıştıramıyorum...
1 değil, 2 değil kaç kişiyi idare eden biri sizi haketmiyor. Sakın üzülüp
duygusal boşluğa düşüp onun kendini tatmin etmesine olanak tanımayın.
O küçük ilçede de terbiyesiz adamın ne mal olduğu duyulsun. Neden
gizliyorsunuz ki?

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman. Hakkınızda hep hayırlısı olsun...

alevi diyemi kurtulmak istemiş kızdan ne var yani bende aleviyim emin olsun ondan iyiyiz biz

evet cnm bu böyle pislk birisi ayrım yapmayı iyi bilir yok kürt yok alevi benide köyden değili diye istemedi... bahanesi buydu bi zamanlar onlara göre köyün dışındaki insanlar yabancı onlara çok sinir oluyorum

canım burda tam 27 kişi toplanmış sana nasiht edio ve hepsinnde ortak noktası '' bu nasıl adam '' bence bu sözden sonra kmsenn bişey sölemesne gerek yok senn bi hayat dşündüğün adamın karakteri bile yokken sen onun arkasndan hemde bu kadar oılayın üstüne üzülüyorsan kusura bakmada kendne değer vermeyen sadistin birisin

cnm zaten düşünüyorum ona bişey yapacağım intkam almazsam ben yaşayamm bundan sonra ondan intkam almak için yaşycam

evde kalmakta ne?

böyle biriyle evlenip dul kalmak daha mı iyi?

mümkünse başka şehre git,başka hayatlar gör,evliliği şu aralar düşünme.

cnm hukuk fakt. mezunu c.savcısı

eğitim cehaleti alır,eşşeklik baki kalır dedikleri bu işte!

cnm ben psikolojk olarak kötüyüm ne yaptğmı bilmnyorum bu olaylar öyle gelşti ki daha o kadar çok şey var ki ve öyle kandrdı ki ben bittim artık tükendm....ama bu yazıılanlar bana moral veriyor ondan kurulduğuıma üzülmüyorum artık sadece geçen yıllara yanıyorum

bence şükret kurtulmuşsun inşalllah kimsenin başını yakmaz adam olmaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…