Ama adam atanmadan öncede yine 4lü oynamış baksana.Sadece işleri ilerledikçe kastamonuluyla köydekini bırakmış, yazık ama eninde sonunda yalnız kalır bu karakterde bir adam.
Yalnız cidden çok merak ediyorum tipini adamın Yusuf olsa yine de böyle bir etki bırakabileceğine inanmıyorum bir erkeğin yakışıklılığıyla.
cnm yakışıklı ve mesleği sayesnde başkada bi özellği yok. kızlar bunun yaşadğı köyü görseler anasını babasını görseler kaçarlar.. pislk herif onu rezil edicem ama yanına kalmycak yaptkları
Anlıyorum...
Allah ailenede sanada sabır versin.bu gece kadir gecesi,bol bol dua et.
ve dediğim gibi hayata tutun,kpss ye çalış atan,olmuyor mu özele gir.
Şuan çalışmak sana çok iyi gelecektir emin ol.
mesleği tam olarak nedir merak ettim?
hayır ne kadar yakışıklıda olsa mesleğide olsa,karakteriyle belli eder kendini
bu ne biçim bi hikaye ya:44: adamın kırdıgı cevizleri ya kızlardan öğrenmişsin ya adam anlatmış anladıkta bir değil iki değil, herşeyi biranda mı öğrendin? öğrendiğinde nasıl hala pişmandır düzelir diyebildin? ayrıca yok gittiği hastanedeki doktora asılmıs doktor arap kökenli hataylıymıs o yüzden istememiş falan filan.. sevgilin bukadar detaya indi karsında sende dinlemeye devam ettin ha? pes
yuh artık!!!
bunca yıl hiç mi farkedemedin güzelim ya
adamın konuşmadığı afedersin yatıp kalkmadığı kimse
kalmamış aşk flan yok burada
hem sen bunları öğrendikten sonra mı nişanlandın_??
mesleği tam olarak nedir merak ettim?
hayır ne kadar yakışıklıda olsa mesleğide olsa,karakteriyle belli eder kendini
alevi diyemi kurtulmak istemiş kızdan ne var yani bende aleviyim emin olsun ondan iyiyiz biz
Adam 'Ye kürküm ye' demiş işte... Kimse karakterine bakmamış demek ki...
Özür diliyorum, böyle yargılamış gibi olmak istemiyorum ama erkeklerin
bu soysuzca, adice hareketlerini tolere etmeyi kimseye yakıştıramıyorum...
1 değil, 2 değil kaç kişiyi idare eden biri sizi haketmiyor. Sakın üzülüp
duygusal boşluğa düşüp onun kendini tatmin etmesine olanak tanımayın.
O küçük ilçede de terbiyesiz adamın ne mal olduğu duyulsun. Neden
gizliyorsunuz ki?
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman. Hakkınızda hep hayırlısı olsun...
sağolun evet çok haklısınz.. bende kpss çalışıyorum ama işte sıkıntılardan kendimi derslere veremiyorum... İstanbula gitmeyi düşünüyorum özel sektörde en iyi orda iş bulablrm hem yeni bi hayatım olur ama bu arada ailem evde kalcam diye korkuyo çok üstüme geliyorlar
cnm hukuk fakt. mezunu c.savcısı
canım burda tam 27 kişi toplanmış sana nasiht edio ve hepsinnde ortak noktası '' bu nasıl adam '' bence bu sözden sonra kmsenn bişey sölemesne gerek yok senn bi hayat dşündüğün adamın karakteri bile yokken sen onun arkasndan hemde bu kadar oılayın üstüne üzülüyorsan kusura bakmada kendne değer vermeyen sadistin birisin
evet cnm bu böyle pislk birisi ayrım yapmayı iyi bilir yok kürt yok alevi benide köyden değili diye istemedi... bahanesi buydu bi zamanlar onlara göre köyün dışındaki insanlar yabancı onlaraçok sinir oluyorum