Artk bu aşk beni bitirdi ya akıl hastanesi ya kabrstana gitcem yada onun canını alcam

canım çirkefe taş atma üstüne sıçrar demişler.
hiç uğraşma intikam alacağım diye.
ileri geri konuşur iyice canın sıkılır.
adamın kendi iç terazisi bozuk birde gitmiş devletin savcısı olmuş iyi mi.
bu adamın sağlayacağı adaleti düşünebiliyor musun?
imam nikahını boşamıyorsa da paşa gönlü bilir.
sen ellerini yıka sıyrıl bu pislikten.
ailen niye acele ettiriyor seni evlilik için.

Bir şükür namazı kıl, secdeye kapan Rabbine şükret. Ya evlenseydiniz, bunları nikahtan sonra öğrenseydin.

Psikolojini bozacak hiç bir şey yok, aşk acısı dünyada görülebilecek en hafif acılardan biri inan bana. Kendini toparlamaya telkin et ve ilgilenme o pisliğin yaptıklarıyla. İntikam işlerine girersen daha çok yıkılan sen olursun, erkekler çirkeftir, ne bulaşması biter, ne çamur atması. Dön yoluna, kendine güzel bir hayat kur.

Çok çok geçmiş olsun

sağol cnm:KK16:.................

ah kardeşimmm ah... valla şükür et evlenmedin bak ben 4 aylıkken boşanıyorum şükür et... yüreğinin yangısını biliyorum emin ol tam zamanında bitmiş
ben ne diyorum biliyomusun keşke nikahımız kıyılmasına rağmen düğün salonunda salonun parasını vermek için setimi sattıklarını babam duysaydıda dağıtsaydı ortalığı....
şükür et kardeşim zaman unutturmuyor ama alıştırıyor allaha sığın çok dua et bu mübarek günde...
allah sabrını soğukluğunu versin gönlüne.

canım çirkefe taş atma üstüne sıçrar demişler.
hiç uğraşma intikam alacağım diye.
ileri geri konuşur iyice canın sıkılır.
adamın kendi iç terazisi bozuk birde gitmiş devletin savcısı olmuş iyi mi.
bu adamın sağlayacağı adaleti düşünebiliyor musun?
imam nikahını boşamıyorsa da paşa gönlü bilir.
sen ellerini yıka sıyrıl bu pislikten.
ailen niye acele ettiriyor seni evlilik için.

cnm burası küçük bi yer bi an önce evlen diyorlar laf ediyor dedikoducu insanlar zaten kötü günler geçiriyorum :KK43:

ah kardeşimmm ah... valla şükür et evlenmedin bak ben 4 aylıkken boşanıyorum şükür et... yüreğinin yangısını biliyorum emin ol tam zamanında bitmiş
ben ne diyorum biliyomusun keşke nikahımız kıyılmasına rağmen düğün salonunda salonun parasını vermek için setimi sattıklarını babam duysaydıda dağıtsaydı ortalığı....
şükür et kardeşim zaman unutturmuyor ama alıştırıyor allaha sığın çok dua et bu mübarek günde...
allah sabrını soğukluğunu versin gönlüne.

çok sağol cnm inş. seninde hayatın düzelir.....

X