ya benim anlamadigim sen bütün bu pisliklerini yenimi ögrendin yoksa nisanliyken veya nisanlanmadan önce biliyormuydun???
Yani ne diyecegimi sasirdim... bunlarin hepsini sen nasil ögrendin?? kendisimi anlatti.... Sastim kaldim... piskopatmi ne bu adam???
birdaha gelse laf sözden kurtulmak için yine affeder misin?
okudum tekrar okudum!!! inanamadım!!! Kim ne derse dedin herkes önce kendine bakacak.ilerde ayrılsanız daha mı iyi daha mı az laf duyacaksınız milletten. o laf eden millete söyleyin kendi kızları evlensin o adamla ayıp diye!!!
Allah kurtarmış ve bu adamı unutmak, silmek, nefret etmek için çok nedeniniz var!! şükredin bence. ailenizle sırt sırta verin ve bi psikologtan yardım alın. bu öyle evde falan atlatılabilecek bir durum değil çünkü. ve sakın sakın ölüyorum dese muhattap olmayın. ne sinir kusmak için ne intikam almak için. zaten böyle çirkef bir adamdan bir kadın intikam alamaz ancak sizi rezil eder.
Allah yardımcınız olsun.
Yaşadıkların gerçekten çok ağır.
Ailende sende sokağa çıkmamayı bırakında yatın kalkın şükredin böyle mikroptan kurtulduğunuza...
Aileniz bilmiyor mu bu rezillikleride,size yükleniyor?
Böyle iğrençlikler karşısında normal olan her aile verilmiş sadakamız varmış demeli.
Sizi bu kadar bağlayan neydi peki?anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sizde de özgüven sorunu var.
Size tavsiyem çalışın atanın ailenizden uzak bi yere,hayatı görün,4 duvar arasına tıkılmayın,hayatınıza 1 2 sene kimseyi almayın.
Maddi olarak güçlenmek sizi manende rahatlatır,kendinize güveniniz gelir.demişsiniz aynı okuldaydık diye.
O insan(!) yaptıysa,başardıysa siz niye yapamayasınız?
böyle karı kız pesınde ucusan, her gördügüne asılan... bu salak nasıl atanmış anlamış değilim
Hem çıktığı kabuğu beğenmeyen, hem üçkağıtçı,hem verdiği sözleri tutamayan, hem de faşist bir adam için intiharı düşünüyorsunuz farkında mısınız?
Yalnız şu nokta ilgimi çekti bu adamda 4lü aldattığı, düğünden önce terkettiği bir kadını intiharı düşündürecek, ofis arkadaşını ofiste sevişmeye ikna edecek, hastaneden doktor kaldırtacak ne özelliği var Allah aşkına? Hayır cidden çok merak ediyorum ironi olsun diye filan sormuyorum.
cnm yakışıklı ve mesleği sayesnde başkada bi özellği yok. kızlar bunun yaşadğı köyü görseler anasını babasını görseler kaçarlar.. pislk herif onu rezil edicem ama yanına kalmycak yaptkları
ailem yaptığı çapkınlıkları bilmiyordu.. düğünde çok masraf ettik burdaki düğünmü biz yapıcaktık bizi durduk yere 5 bin lira zarara soktular emklerde cabası bu olay daha 9-10 ay evvell yaşandı düğün olayı ailemi çok etkiledi anmmde sıkıntıdan şeker hastalığı çıktı bende sedef hastalığı... Beni bu kadar bağlayan inannınki çok güzel rol yaptı biz bunla 2007 de tanştık.. ben bu pislklerini 2010 da öğrendm o 3 yıl bana çok mükemmel bi hayat sundu çok düşkün numarası yapmş meğer aşık rolü yapmş.. yaşamadğmz anı gezmedğmm zyer kalmadı heryerde akılam gelio unutamıyorum..