Artk bu aşk beni bitirdi ya akıl hastanesi ya kabrstana gitcem yada onun canını alcam

cnm mak-lesef önceden bi çoğunu biliyordum o kızlarla konuştum numaralarını buldum herşeyi anlattılar bana onlar yalan söylüyor dedi kandrdı ama anladım ki asıl yalancı buymuş

Yaşadıkların gerçekten çok ağır.

Ailende sende sokağa çıkmamayı bırakında yatın kalkın şükredin böyle mikroptan kurtulduğunuza...

Aileniz bilmiyor mu bu rezillikleride,size yükleniyor?

Böyle iğrençlikler karşısında normal olan her aile verilmiş sadakamız varmış demeli.

Sizi bu kadar bağlayan neydi peki?anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sizde de özgüven sorunu var.

Size tavsiyem çalışın atanın ailenizden uzak bi yere,hayatı görün,4 duvar arasına tıkılmayın,hayatınıza 1 2 sene kimseyi almayın.

Maddi olarak güçlenmek sizi manende rahatlatır,kendinize güveniniz gelir.demişsiniz aynı okuldaydık diye.

O insan(!) yaptıysa,başardıysa siz niye yapamayasınız?

çok sağolun. evet ama işte insanlar bana yaptığını bilmyorlar. insanlara düğünü ertelşedk sağlık sorunumuz var falan dedik herkes laf etmeye başladı bide bu insan bana bunları yapan kişi dindar biri hiç allha korkusu olmayan bile yapmaz.. bide hukukçu bu kişi nasl adaleti temsl edeblyor

böyle karı kız pesınde ucusan, her gördügüne asılan... bu salak nasıl atanmış anlamış değilim

ailem yaptığı çapkınlıkları bilmiyordu.. düğünde çok masraf ettik burdaki düğünmü biz yapıcaktık bizi durduk yere 5 bin lira zarara soktular emklerde cabası bu olay daha 9-10 ay evvell yaşandı düğün olayı ailemi çok etkiledi anmmde sıkıntıdan şeker hastalığı çıktı bende sedef hastalığı... Beni bu kadar bağlayan inannınki çok güzel rol yaptı biz bunla 2007 de tanştık.. ben bu pislklerini 2010 da öğrendm o 3 yıl bana çok mükemmel bi hayat sundu çok düşkün numarası yapmş meğer aşık rolü yapmş.. yaşamadğmz anı gezmedğmm zyer kalmadı heryerde akılam gelio unutamıyorum..

o ne yahu
tarık akanın bir filmi vardı gülşen bubikoğlu adile naşit falan.
adam tarık akan hesabı her gördüğü kıza iskele olmuş iyimi.
filmde de kızlar birleşip tarık akana tokattır tekmedir dalıyorlardı.
adile naşitin abisine havale ediyorlardı.
vay benim elektrikçim elektrikçim.
çok mu yakışıklı bu adam nedir yani esprisi her kadın buna tamam diyor.
ailen hiç üzülmesin evlendikten sonra boşansan hem sen hem de ailen daha çok üzülecekti.
gidin kurban kesin.
bir belayı def etmişsiniz.
iyiki 4 gün kala bu iş olmaz deyip gitmiş.
boşver arkadaşım değmez adama üzülüp üzülüp ne hastanelik ol ne de hapishanelik.

canım bence sen mubarek kadir gecesinde yat kalk dua et, ya evlenseydiniz de öğrenseydin bu durumlar ( Allah korusun )
önüne bak sen artık, geçmişi düşünme.. bırak ne hali varsa görsün.. sen gelecek güzel günleri düşün şimdiden..

Hem çıktığı kabuğu beğenmeyen, hem üçkağıtçı,hem verdiği sözleri tutamayan, hem de faşist bir adam için intiharı düşünüyorsunuz farkında mısınız?

Yalnız şu nokta ilgimi çekti bu adamda 4lü aldattığı, düğünden önce terkettiği bir kadını intiharı düşündürecek, ofis arkadaşını ofiste sevişmeye ikna edecek, hastaneden doktor kaldırtacak ne özelliği var Allah aşkına? Hayır cidden çok merak ediyorum ironi olsun diye filan sormuyorum.

haline resmen şükretmelisin böyle ilişki mi olur yahu
adamda ki nasıl bir midedir...
evlenmeden görmüşün işte yüzünü
bırak gitsin bu adamla bir iğne yüzünden konuşmaya bile değmez.

böyle karı kız pesınde ucusan, her gördügüne asılan... bu salak nasıl atanmış anlamış değilim

cnm bu benle tanıştığında atandı hem de şu an savcı kendisi... benm dualarımla atandı... atandktan sonra azdı zaten... o nişanlısını terketti o kastamonuluyu terketti.. beni bide öbürlerinle oyalandı bu arada daha evli bi kadının evine bile gitmş daha neler neler var da yazmadm uzun olcak die

millet 3 gün konuşur 5 gün konuşur sürekli sizi anlatacak değilya.. millet ne derse desin. laf söz olacak diye kendini bile bile ateşemi atacaksın.

şuan bu kadar şeyi çekmişsin o ilçedekilerin hangisi duydu ve evlendiğin zaman seni laf edenler ozamanda yadımcı olabilecekmi çektiğin sıkıntılara. anlaşamadık ayrıldık dersiniz olur biter kime hesap vermek zorundasınız ki????

ben güzel kardeşim sen delimsn ne ağlıyosun allahım bu mübrk günde onn cezasınımı versn diim ben ne diim bilemedmki gözlerm bulana bulanada olsa okudm yazını şoka grdm sana akıl verlcek bişey yok burda yapacağn tek şey onu hayatından def ettiğin için ankara havası açıp oynamak ve bida böle değersizlerii hayatına sokmamak kişilksiz karaktersiz insan olamayacak yartık sagtkrmş bu ay ben biraz daha dewam ederse adamı bulup vuracam sen ağlama sewin sewin..

cnm yakışıklı ve mesleği sayesnde başkada bi özellği yok. kızlar bunun yaşadğı köyü görseler anasını babasını görseler kaçarlar.. pislk herif onu rezil edicem ama yanına kalmycak yaptkları

Allah yardımcınız olsun, oturduğunuz yerden zor şeyler yaşatmış densizin biri. o kişinin karakteri bozukmuş, hatta ileri derecede bozuk, normal değil.. insanın kendisine saygısı olmalı. üzüntünüzü öfkenizi yaşayıp yolunuza devam etmenizi diliyorum...

Ama adam atanmadan öncede yine 4lü oynamış baksana.Sadece işleri ilerledikçe kastamonuluyla köydekini bırakmış, yazık ama eninde sonunda yalnız kalır bu karakterde bir adam.

Yalnız cidden çok merak ediyorum tipini adamın Yusuf olsa yine de böyle bir etki bırakabileceğine inanmıyorum bir erkeğin yakışıklılığıyla.

Anlıyorum...

Allah ailenede sanada sabır versin.bu gece kadir gecesi,bol bol dua et.

ve dediğim gibi hayata tutun,kpss ye çalış atan,olmuyor mu özele gir.

Şuan çalışmak sana çok iyi gelecektir emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…