evde kalmakta ne?
böyle biriyle evlenip dul kalmak daha mı iyi?
mümkünse başka şehre git,başka hayatlar gör,evliliği şu aralar düşünme.
eğitim cehaleti alır,eşşeklik baki kalır dedikleri bu işte!
bence şükret kurtulmuşsun inşalllah kimsenin başını yakmaz adam olmaz o
cnm zaten düşünüyorum ona bişey yapacağım intkam almazsam ben yaşayamm bundan sonra ondan intkam almak için yaşycam
cnm ben psikolojk olarak kötüyüm ne yaptğmı bilmnyorum bu olaylar öyle gelşti ki daha o kadar çok şey var ki ve öyle kandrdı ki ben bittim artık tükendm....ama bu yazıılanlar bana moral veriyor ondan kurulduğuıma üzülmüyorum artık sadece geçen yıllara yanıyorum
cnm ben psikolojk olarak kötüyüm ne yaptğmı bilmnyorum bu olaylar öyle gelşti ki daha o kadar çok şey var ki ve öyle kandrdı ki ben bittim artık tükendm....ama bu yazıılanlar bana moral veriyor ondan kurulduğuıma üzülmüyorum artık sadece geçen yıllara yanıyorum
cnm zaten düşünüyorum ona bişey yapacağım intkam almazsam ben yaşayamm bundan sonra ondan intkam almak için yaşycam
artık olan olmuş geçmişle yaşanmaz toparlanmaya çalışın..ona mecburiyetinizde yok.imam nikahı olmuş söyleyin boşasın sizi gitsin yoluna..
yanma cnm şükret allahın sewgili kuluymşsn bak ders çıkaracağın olay yaşamışsın artk yoğurdu üfleyerek yiceksin her seviyorum gel diyenede aç kollarını geliyom demceksn hatalar yanlşlar insanalrı olgnlaştırr unutma
cnm bide o var, boşamıyorum diyo.... pislk herif.... ah ahhh nasıl bi adammış bu be.. ama şükrediyorum bana bişey yapmadı eğer benlede ilişkiye grseydi beni öyle ortada bırakackmş demkki
cnm bide o var, boşamıyorum diyo.... pislk herif.... ah ahhh nasıl bi adammış bu be.. ama şükrediyorum bana bişey yapmadı eğer benlede ilişkiye grseydi beni öyle ortada bırakackmş demkki
haklıısn cnm.. ama ben normalde kolay kanan biri değilim görüştüğü kişilerde hep avukat katip doktor öğretmen falan hani benimle beraber onlarda kandı yani çok iyi kandrıyor öyle bi rol yapıyor ki.. Alllah böylelerden koruusn. ben çok zeki bulurdum önceden kendimi ama dengem bitti burda ne yazzdğmı bile blmyorum ne dedğimi bile beni delrtti iyice
haklıısn cnm.. ama ben normalde kolay kanan biri değilim görüştüğü kişilerde hep avukat katip doktor öğretmen falan hani benimle beraber onlarda kandı yani çok iyi kandrıyor öyle bi rol yapıyor ki.. Alllah böylelerden koruusn. ben çok zeki bulurdum önceden kendimi ama dengem bitti burda ne yazzdğmı bile blmyorum ne dedğimi bile beni delrtti iyice
cnm aynı öyle... o filmdeki gibi pislk... Bide o kızlarla karşılıklı telefonda konuşturdu beni hoparlölü açıp 3 lü tel konuşması yaptık... o kız teldeyken ben kurdelayı seviyorum seni sevmyorum dedi kız küplere bindi evli kadınlarla buluştuğun,ünv.li kızlarla buluştuğunda mı yalan dedi benden çok para aldın deddi harm zıkkım olsun deyip kapattı.. çok şerefszmiş cnmo ne yahu
tarık akanın bir filmi vardı gülşen bubikoğlu adile naşit falan.
adam tarık akan hesabı her gördüğü kıza iskele olmuş iyimi.
filmde de kızlar birleşip tarık akana tokattır tekmedir dalıyorlardı.
adile naşitin abisine havale ediyorlardı.
vay benim elektrikçim elektrikçim.
çok mu yakışıklı bu adam nedir yani esprisi her kadın buna tamam diyor.
ailen hiç üzülmesin evlendikten sonra boşansan hem sen hem de ailen daha çok üzülecekti.
gidin kurban kesin.
bir belayı def etmişsiniz.
iyiki 4 gün kala bu iş olmaz deyip gitmiş.
boşver arkadaşım değmez adama üzülüp üzülüp ne hastanelik ol ne de hapishanelik.