Artk bu aşk beni bitirdi ya akıl hastanesi ya kabrstana gitcem yada onun canını alcam

evde kalmakta ne?

böyle biriyle evlenip dul kalmak daha mı iyi?

mümkünse başka şehre git,başka hayatlar gör,evliliği şu aralar düşünme.

eğitim cehaleti alır,eşşeklik baki kalır dedikleri bu işte!

cm ailem başka biryle evlenmemi istyor tanıdıkları biri var onunla istyorlar be hazr değilim şu an ama halden anlamıyorlar

bence şükret kurtulmuşsun inşalllah kimsenin başını yakmaz adam olmaz o:KK20:

o doktorun numarasını bulup konuşmak istyorum ne kadar pislk biri olduğunu öğrense bi ah.. şu an hala onunla konuşuyor çünkü.. gerçekten kızlar yine ağlamaya başladım.. ne biçim bi adam bu hiç mi Allah korkus yok yazıklar olsun ona.. ama çok beddua aldı benden.. annme dio onun yatacak yeri yok dio annm bide yaptığı öbür pislkleri bilse kadın daha neler diycek

cnm zaten düşünüyorum ona bişey yapacağım intkam almazsam ben yaşayamm bundan sonra ondan intkam almak için yaşycam

Ben senin yerinde olsam onunla ilgili HİÇBİR ŞEY yapmam artık,
intikam da buna dahil. Çünkü ondan nefret etmene bile değmeyecek
kadar aşağılık bir karakter. Senin her hamlen, onun egosunu tatmin
etmesi için atılmış bir adım olur. Sadece kendi hayatına bak ve artık
irtibatını kes.

artık olan olmuş geçmişle yaşanmaz toparlanmaya çalışın..ona mecburiyetinizde yok.imam nikahı olmuş söyleyin boşasın sizi gitsin yoluna..
cnm ben psikolojk olarak kötüyüm ne yaptğmı bilmnyorum bu olaylar öyle gelşti ki daha o kadar çok şey var ki ve öyle kandrdı ki ben bittim artık tükendm....ama bu yazıılanlar bana moral veriyor ondan kurulduğuıma üzülmüyorum artık sadece geçen yıllara yanıyorum

cnm ben psikolojk olarak kötüyüm ne yaptğmı bilmnyorum bu olaylar öyle gelşti ki daha o kadar çok şey var ki ve öyle kandrdı ki ben bittim artık tükendm....ama bu yazıılanlar bana moral veriyor ondan kurulduğuıma üzülmüyorum artık sadece geçen yıllara yanıyorum

yanma cnm şükret allahın sewgili kuluymşsn bak ders çıkaracağın olay yaşamışsın artk yoğurdu üfleyerek yiceksin her seviyorum gel diyenede aç kollarını geliyom demceksn hatalar yanlşlar insanalrı olgnlaştırr unutma

cnm zaten düşünüyorum ona bişey yapacağım intkam almazsam ben yaşayamm bundan sonra ondan intkam almak için yaşycam

intikam alıp da onun seviyesine inmeye değer mi ? bence Allah a bırak onu. o öyle güzel cezalar veriyor ki, hiç kafanı yormana değmez.. kötü düşünme artk boşver..

artık olan olmuş geçmişle yaşanmaz toparlanmaya çalışın..ona mecburiyetinizde yok.imam nikahı olmuş söyleyin boşasın sizi gitsin yoluna..

cnm bide o var, boşamıyorum diyo.... pislk herif.... ah ahhh nasıl bi adammış bu be.. ama şükrediyorum bana bişey yapmadı eğer benlede ilişkiye grseydi beni öyle ortada bırakackmş demkki

yanma cnm şükret allahın sewgili kuluymşsn bak ders çıkaracağın olay yaşamışsın artk yoğurdu üfleyerek yiceksin her seviyorum gel diyenede aç kollarını geliyom demceksn hatalar yanlşlar insanalrı olgnlaştırr unutma

haklıısn cnm.. ama ben normalde kolay kanan biri değilim görüştüğü kişilerde hep avukat katip doktor öğretmen falan hani benimle beraber onlarda kandı yani çok iyi kandrıyor öyle bi rol yapıyor ki.. Alllah böylelerden koruusn. ben çok zeki bulurdum önceden kendimi ama dengem bitti burda ne yazzdğmı bile blmyorum ne dedğimi bile beni delrtti iyice

Keşke satır başı falan yapsaydın ya çok karışık olmuş, okuyamadım ki yazdığını :KK43:

Son düzenleme:
şuan acıyla,intikam alacağım,rezil edeceğim diyorsun.

ama emin ol sakinleşip,aklı selim düşününce,hayatına devam edince unutmanın,değer vermemenin en büyük intikam olduğunu anlayacaksın.

Rabbimin adaletine güven...ya bu dünya da ya öbür dünyada...aldığı ahlar,gözyaşları,kırılan hayller,umutlar.bunlar basit şeyler değil.

sen haddinden fazla bağlanmışsın,bazı şeyleri göre göre.bundan sonra bir ilişkiye adım atarken kendinden ödün verme,yaptığın hataları tekrarlamamaya çalış.

ha bide....dua etki,zarar verdiği tüm o kızlar senin gibi ucuz kurtulsun.

böyle dolu tarafından bakk..ah lar vah lar çare getirmez çünkü...ailene anlatmaya çalış imam nikahlı eşin şu anda.boşamadan evlenmen zaten doğru olmaz...toparlanmam lazım diye konuş ailenle belki işe yarar
cnm bide o var, boşamıyorum diyo.... pislk herif.... ah ahhh nasıl bi adammış bu be.. ama şükrediyorum bana bişey yapmadı eğer benlede ilişkiye grseydi beni öyle ortada bırakackmş demkki

istedigi kadar boşamıyorum desin, zaten görüşmediğiniz ve ayrıldıgınız için nikah düşüyor diye biliyorum. sen yine de bir hocaya sor da tabi, ben öyle duymuştum..

Yuhhh artık :O İşte sevince insanın gözü kör oluyor hiç birşey görmüyor, o an yalan söylediğini bile bile doğru olduğuna inandırmak istiyo insan kendini. Neyse canım en hayırlısı olmus senin için, zararın neresinden dönsen kardır. Komşuları, akrabaları çok takma, çünkü onlar iyi de olsa kötü de olsa dedikoduyu mutlaka yapacaklar. Ben yeni nişanlandım hala dedikodular bitmedi ve söyledikleri seyler o kadar saçma ki walla başka bi yeriyle güler insan :) o yüzden ben çok sallamıyorum, sende takma olacağı varmış... Hasta ruhlu bir insan içinde canına kıymaya, ya da onun canını almaya değmez ellerine yazık :KK66:

Aman Allahım anlattığın şahıstan resmen midem bulandı:113: intikamla falanla filanla uğraşma o herifin adını bile ağzına alma derim ben..

haklıısn cnm.. ama ben normalde kolay kanan biri değilim görüştüğü kişilerde hep avukat katip doktor öğretmen falan hani benimle beraber onlarda kandı yani çok iyi kandrıyor öyle bi rol yapıyor ki.. Alllah böylelerden koruusn. ben çok zeki bulurdum önceden kendimi ama dengem bitti burda ne yazzdğmı bile blmyorum ne dedğimi bile beni delrtti iyice

kmse senden daha değerli değil senn şuan kendne eziet etmenn onun için hiçbi anlamı yok senn yapacağn tek şey hayatın attığı kazıklara eywallah diip arkana bakmadan gülüp geçmk dimdik durarak ben güçlüyüm demk çok değil 1 ay sonra şükürler edeceksn her sefrnde ondan kurtldğna

Bir şükür namazı kıl, secdeye kapan Rabbine şükret. Ya evlenseydiniz, bunları nikahtan sonra öğrenseydin.

Psikolojini bozacak hiç bir şey yok, aşk acısı dünyada görülebilecek en hafif acılardan biri inan bana. Kendini toparlamaya telkin et ve ilgilenme o pisliğin yaptıklarıyla. İntikam işlerine girersen daha çok yıkılan sen olursun, erkekler çirkeftir, ne bulaşması biter, ne çamur atması. Dön yoluna, kendine güzel bir hayat kur.

Çok çok geçmiş olsun

o ne yahu:KK53:
tarık akanın bir filmi vardı gülşen bubikoğlu adile naşit falan.
adam tarık akan hesabı her gördüğü kıza iskele olmuş iyimi.
filmde de kızlar birleşip tarık akana tokattır tekmedir dalıyorlardı.
adile naşitin abisine havale ediyorlardı.
vay benim elektrikçim elektrikçim.:KK52:
çok mu yakışıklı bu adam nedir yani esprisi her kadın buna tamam diyor.
ailen hiç üzülmesin evlendikten sonra boşansan hem sen hem de ailen daha çok üzülecekti.
gidin kurban kesin.
bir belayı def etmişsiniz.
iyiki 4 gün kala bu iş olmaz deyip gitmiş.
boşver arkadaşım değmez adama üzülüp üzülüp ne hastanelik ol ne de hapishanelik.
cnm aynı öyle... o filmdeki gibi pislk... Bide o kızlarla karşılıklı telefonda konuşturdu beni hoparlölü açıp 3 lü tel konuşması yaptık... o kız teldeyken ben kurdelayı seviyorum seni sevmyorum dedi kız küplere bindi evli kadınlarla buluştuğun,ünv.li kızlarla buluştuğunda mı yalan dedi benden çok para aldın deddi harm zıkkım olsun deyip kapattı.. çok şerefszmiş cnm

bu sabah arayıp doktor olayını anlattığını söylemişsiniz...

bu nasıl bir mantık...
siz bohçaları istemek için konuşurken, dur ben doktoru ayarttım onu da anlatayım mı diyor size?

X