Aciklama yapa yapa dillerimde tuy bitti desem az kalir yani. Neler neler anlatmadim kiii. Gunduz tamam annecim yaticam diyor ama gece olunca çığlık cigliga agliyor istifra edene kdar
yanlış anlamayın ama iki çocuğunuzu da ağlaya ağlaya uyuttugunuzu yazmissiniz. bu onları psikolojisi için hiç doğru değil, uzman yardimi almayı denediniz mi acaba?Kizlar merhaba . Benim 5 yasinda kizim 2 yasinda oglum var.
Kizim cok asiri baba düşkünü.
Babasi olmadan kendi odasinda yatmıyor. Ama asil mesele kızım kendi odasinda yatmiyor. Odasinda hersey kizimin sevdigi tarz. Perdesi halisi avizesi bile pembis. Ama gel gelelim kizima 1 bucuk senedir bisey oldu kendi odasinda yatmiyor. Masal okusamda kabul etmiyor eskiden yatan cocuk ne olduysa odasinda uyuyamiyor. Dun gece babasi ve ben artik kızdık yatagina dogru hadi bakalim diye. Ama aglaya agla istifra etti.
Neden boyle yapiyor anlamiyoruz. Bizim yatagimizda deliksiz uyuyor. Kanepe de deliksiz uyuyir ama kendi yataginda asla.
Neden diyoruz korkuyorum diyor.
Neyden korkuyorsun peki seni korkutan ne diyoruz cevap yok sadece korkuyorum yatmak istemiyorum diyor. Ama babasi olursa ancak yatiyor yataginda .
Esimde üzgün . Sabahlari işe gidemiyorum uykumu alamiyorum heryerim tutuluyor diyor...
2 yasindaki oglum da asiri anneci yani asiri memeci.
Gece en az 4..5 kere uyanip agliyor meme istiyor. Yatak odasina kosuyor.
Götürüyorum yatagina eger meme vermezsem yanina yatarsam 1..2 saat boyunca agliyor sonra uyuyakaliyor. .
Tabi o esnada bende uyuyakaliyorum. Heryerim tutuluyor uykudan dayak yemis gibi uyaniyorum.
Eger meme verirsem bagimlisi oluyor daha cak istiyor gunduzleri de istiyor. Memeden nasil kesicem. Nasil sabaha kadar deliksiz uyutucam
Oglum cok yemek yer. gece karni mutlaka tok yatiyor hatta 1 biberon dolusu balli sut icip yatiyor. Ama yine de her gece böyleyiz..
Yani arkadaslar uzun lafin kisasi artik geceler olmasin istiyoruz. Biktim her gece evde yer yatak degistiren bir aile olduk . Sabaha kadar durmadan cocuklarla ugrasiyoruz eşimle.
Artik aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Cunku boynum dun gece cok kotu tutulmus hareket ettiremiyorm. Sag bacagimda kikirdak zedelenmesi olmus surekli cocuklarin peşinde kostura kostura..
Anne baba hakki odenmezmis bunu bir kez daha anladim
Kalici çözümü olan varsa yalvariyorum nolur paylaşsın
Kardeşini kıskandığı için böyle yapıyo kıźınız artik tek çocuk değil baya kıskanıyo hemdeKizlar merhaba . Benim 5 yasinda kizim 2 yasinda oglum var.
Babasi olmadan kendi odasinda yatmıyor. Ama asil mesele kızım kendi odasinda yatmiyor. Odasinda hersey kizimin sevdigi tarz. Perdesi halisi avizesi bile pembis. Ama gel gelelim kizima 1 bucuk senedir bisey oldu kendi odasinda yatmiyor. Masal okusamda kabul etmiyor eskiden yatan cocuk ne olduysa odasinda uyuyamiyor. Dun gece babasi ve ben artik kızdık yatagina dogru hadi bakalim diye. Ama aglaya agla istifra etti.
Neden boyle yapiyor anlamiyoruz. Bizim yatagimizda deliksiz uyuyor. Kanepe de deliksiz uyuyir ama kendi yataginda asla.
Neyden korkuyorsun peki seni korkutan ne diyoruz cevap yok sadece korkuyorum yatmak istemiyorum diyor. Ama babasi olursa ancak yatiyor yataginda .
Esimde üzgün . Sabahlari işe gidemiyorum uykumu alamiyorum heryerim tutuluyor diyor...
Götürüyorum yatagina eger meme vermezsem yanina yatarsam 1..2 saat boyunca agliyor sonra uyuyakaliyor. .
Tabi o esnada bende uyuyakaliyorum. Heryerim tutuluyor uykudan dayak yemis gibi uyaniyorum.
Eger meme verirsem bagimlisi oluyor daha cak istiyor gunduzleri de istiyor. Memeden nasil kesicem. Nasil sabaha kadar deliksiz uyutucam
Oglum cok yemek yer. gece karni mutlaka tok yatiyor hatta 1 biberon dolusu balli sut icip yatiyor. Ama yine de her gece böyleyiz..
Yani arkadaslar uzun lafin kisasi artik geceler olmasin istiyoruz. Biktim her gece evde yer yatak degistiren bir aile olduk . Sabaha kadar durmadan cocuklarla ugrasiyoruz eşimle.
Artik aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Cunku boynum dun gece cok kotu tutulmus hareket ettiremiyorm. Sag bacagimda kikirdak zedelenmesi olmus surekli cocuklarin peşinde kostura kostura..
Trt cocukta vikinglerde boyle bir bolum var. Batik bir gemiyi canavara benzetiyorlar kizim da bundan korkmustu bir ara.Umarim. Bazi yansimalari bi seye benzetiyor. Odasinda cicek var gece buruna benziyor diyor falan. Cok korkuyor ya
Ben de kızınız gibiydim çok korkardım küçükken oda ki eşyalarını aynı şekil de birşeylere benzetirdim hatta bir ara yere düşen havluyu yılana benzettim o zaman biraz büyüktüm de karanlık aynı yılan gibi kıvrılmış bütün ev halkını uyandırmıştım çığlıklarımla :)Umarim. Bazi yansimalari bi seye benzetiyor. Odasinda cicek var gece buruna benziyor diyor falan. Cok korkuyor ya
Merhaba.ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Benim kızımda 4.5 yaşında. Nerdeyse hep bizimle yattı aynı yatakta. Ama yazın yere bi yorgan serdim bizimle rahat edemedikçe orda yattı. Hatta parkeler falan yatıyordu. Hiç karışmadım. Bizden ayrı yatmaya öyle alıştı. Şimdi odasına geçirdim. Ayrı yatmaya alışınca odasına da alıştı. Yine ara ara geliyor yanımıza ama okadar sorun değil. Allah yardımcınız olaunBizde oyle yaptik odasi evdeki en guzel oda. Ama yatmiyor. Kayinvalidem ve eşim diyorki yatak odasina yatagin yanina döşek serin odanizda yatsin diyorlar napsam bilemedim
Sütünü sağsan emzirmeden ek besinlerin içine katarsın ziyan etmezsin o da memeyi çekip çekip boş olduğunu görünce bırakır ? Yeni anneyim ben sadece bi fikir benimki ne kadar işe yarar bilmiyorumKizlar merhaba . Benim 5 yasinda kizim 2 yasinda oglum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?