Artik uyumak istiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Kizlar merhaba . Benim 5 yasinda kizim 2 yasinda oglum var.
Kizim cok asiri baba düşkünü.
Babasi olmadan kendi odasinda yatmıyor. Ama asil mesele kızım kendi odasinda yatmiyor. Odasinda hersey kizimin sevdigi tarz. Oerdesi halisi avizesi bile pembis. Ama gel gelelim kizima 1 bucuk senedir bisey oldu kendi odasinda yatmiyor. Masal okusamda kabul etmiyor eskiden yatan cocuk ne olduysa odasinda uyuyamiyor. Dun gece babasi ve ben artik kızdık yatagina dogru hadi bakalim diye. Ama aglaya agla istifra etti. :(
Neden boyle yapiyor anlamiyoruz. Bizim yatagimizda deliksiz uyuyor. Kanepe de deliksiz uyuyir ama kendi yataginda asla.
Neden diyoruz korkuyorum diyor.
Neyden korkuyorsun oeki senikirkutan ne diyoruz cevap yok sadece kotkuyorum yatmak istemiyorum diyor. Ama babasinolursa ancak yatiyor yataginda .
Esimde üzgün . Sabahlari işe gidemiyorum uykumu alamiyorum heryerim tutuluyor diyor... :(

2 yasindaki oglum da asiri annecinyani asiri memeci.
Gece en az 4..5 kere uyanip agliyor meme istiyor. Yatak odasina kosuyor.
Götürüyorum yatagina eger meme vermezsem yanina yatarsam 1..2 saat boyunca agliyor sonra uyuyakaliyor. .
Tabi o esnada bende uyuyakaliyorum. Heryerim tutuluyor uykudan dayak yemis gibi uyaniyorum.
Eger meme verirsem bagimlisi oluyir daha cak istiyor gunduzleri de istiyir. Memeden nasil kesicem. Nasil sabaha kadar deliksiz uyutucam
Oglum cok yemek yer gece karni mutlaka tok yatiyor hatta 1 biberon dolusu balli sut icip yatiyor. Ama yine de her gece böyleyiz..

Yani arkadaslar uzun lagin kisasi artik geceler olmasin istiyoruz. Biktim her gece evde yer yatak degistiren bir aile olduk . Sabaha kadar durmadan cocuklarla ugrasiyoruz eşimle.
Artik aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Cunku boynum dun gece cok kotu tutulmus hareket ettiremiyorm. Sag bacagimda kikirdak zedelenmesi olmus surekli cocuklarin peşinde kostura kostura..

Anne baba hakki odenmezmis bunu bir kez daha anladim :(

Allah yardım etsin. Uykusuzluk çok zor. Benim de bir yaşında bir oğlum var. Benzer durumları yaşıyoruz. Size bir tavsiye veremeyeceğim. Kelin ilacı olsa başına sürermiş, ben de çoğu gece defalarca kalkıyorum. Umarım kısa zamanda duzelirler.

Aynı durum bizde de mevcut. Oğlum Her gece uyanır yanımıza gelir tabi yatağa sığamayız ben kanepede uyumaya devam ederim. Sebep sorduğumuzda sizin yatak çok rahat diyordu. Aynı yatağın tek kişilik olanını aldık yine sonuç değişmedi. Şimdide neden diye sorduğumuzda korkuyorum diyor. Biz çareyi odasında ışığı açık bırakmakta bulduk. Renkli ampuller odaya loş ışık veriyor bizde işe yaradı hiç değilse korkup koşa koşa yanımıza gelmekten vazgeçti.

Allah yardım etsin. Uykusuzluk çok zor. Benim de bir yaşında bir oğlum var. Benzer durumları yaşıyoruz. Size bir tavsiye veremeyeceğim. Kelin ilacı olsa başına sürermiş, ben de çoğu gece defalarca kalkıyorum. Umarım kısa zamanda duzelirler.
Gece gunduz surekli ayakta cocuklarla ugrasiyoruz. Ve maalesef aulelerimize cok uzakta yasiyoruz. Kimsemiz yok buralarda :(

Aynı durum bizde de mevcut. Oğlum Her gece uyanır yanımıza gelir tabi yatağa sığamayız ben kanepede uyumaya devam ederim. Sebep sorduğumuzda sizin yatak çok rahat diyordu. Aynı yatağın tek kişilik olanını aldık yine sonuç değişmedi. Şimdide neden diye sorduğumuzda korkuyorum diyor. Biz çareyi odasında ışığı açık bırakmakta bulduk. Renkli ampuller odaya loş ışık veriyor bizde işe yaradı hiç değilse korkup koşa koşa yanımıza gelmekten vazgeçti.
Biraz once aglaya aglayanyatagina goturdum kizimi isigininacik biraktim arti birde antredeki 2 isigi da actirdi hanfendi. Ama 5 dakka sonra hickira hickira aglayarak geldi korkuyorum yatamiyorum diye kafayi yicem

Ay ben çocuk yapmıcam galiba buradaki konular gözümü korkuttu iyice
Ya varya Allah evlat isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin ama yaslanmak isteyen cocuk yapsin kendimi 25 yasindayim ama 55 yasinda hissediyorum

o uykusuzluk, o ağrılar, o bitkinlik nedir bilirim. ikiz annesiyim seni çok iyi anlıyorum. 5 yaşındaki çocuğu psikolog a götürmenizi öneririm.

Allah gücünüzü sabrınızı artırsın . Tüm annelerin...
Dun gece esimle konustum. Meslegi geregi boşanmış ailelere cocuk teslimi yaparken pedagoglar esliginde teslim yapıyorlardı.
Hic mi yok tanidigin pedagog falan gidelim diyorum. Tama gideriz diyor ama ertesi gun olunca dayanamiyor kiziyla kanepe de uyuyor. En kisa zamanda gitmeliyim

Bizde küçük oglanla ayni yatakta yatıyoruz çünkü gece memesiz uyumuyor. Meme sürekli ağzında olacak çekince az birşey en fazla yarim saat uyuyor sonra bi daha ağlıyor sabaha kadar en az 20 kere uyanıyor. Eşim başka odada cekyatta yatıyor artik. Bazen büyük oğlan da geliyor yatağa iki çocuk birde ben artik sabaha kadar mahvoluyorum .Cidden anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel şeyi.

Bizde küçük oglanla ayni yatakta yatıyoruz çünkü gece memesiz uyumuyor. Meme sürekli ağzında olacak çekince az birşey en fazla yarim saat uyuyor sonra bi daha ağlıyor sabaha kadar en az 20 kere uyanıyor. Eşim başka odada cekyatta yatıyor artik. Bazen büyük oğlan da geliyor yatağa iki çocuk birde ben artik sabaha kadar mahvoluyorum .Cidden anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel şeyi.
Degisik bir duygu hem cok zor hem cok guzel anne olmak :) suan cocuklarima sarilip hungur hungur aglayasim var.

Ben küçük çocukken annemle babamın yanında uyumak istediğim günü hatırlıyorum.. 1 kere oldu babam bir çıkıştı.. Anna babanın yanında uynnmaz diye.. Bir daha da gitmemiştim..

Tabiki çocuk psikologuna gitmek gerekir 5 yaş küçük bir yaş değil.. Aklıma sadece geçici bir çözüm olarak bir odaya 2 yatağı yere serip hepniz yan yana uyuyun demek geldi.. :)

tablet? tel?
korkacağı birşey seyretmiş olabilir mi?
Evet korkacagi bir sey seyredince zaten o gece mutlaka ruyasinada giriyor. Ama cok dikkatli olmaya calisiyorum. Korktugu seyleri soyluyor bazen . Ama korkmasinin sebebi baska gibi. Bunkadar da korkamazki yaa

Ben küçük çocukken annemle babamın yanında uyumak istediğim günü hatırlıyorum.. 1 kere oldu babam bir çıkıştı.. Anna babanın yanında uynnmaz diye.. Bir daha da gitmemiştim..

Tabiki çocuk psikologun gitmek gerekir 5 yaş küçük bir yaş değil.. Aklıma sadece geçici bir çözüm olarak bir odaya 2 yatağı yere serip hepniz yan yana uyuyun demek geldi.. :)
Koye gidince oyle yapiyoruz. Gorsen kizimdan mutlusu yok o gecelerde

• Beğen
Reactions: mb1
Koye gidince oyle yapiyoruz. Gorsen kizimdan mutlusu yok o gecelerde

Bu sefer de alışırlar.. Yiğenim 5 yaşındayken sanırım, daha da küçük olabilir.. Ona barbie li yatak takımı almışlar, annesi de onu bizim yanımızda hazırlıyordu ona barbie li takım aldık.. Hiç bizim yanımızda uyumayacak artık diye tatlı sözle alıştırdı yani..

Evet korkacagi bir sey seyredince zaten o gece mutlaka ruyasinada giriyor. Ama cok dikkatli olmaya calisiyorum. Korktugu seyleri soyluyor bazen . Ama korkmasinin sebebi baska gibi. Bunkadar da korkamazki yaa

korkuyorlar valla. ya o videoların biri bitince başkasına tıklıyorlar pek dikkat etmek mümkün olmuyor.

Bu sefer de alışırlar.. Yiğenim 5 yaşındayken sanırım, daha da küçük olabilir.. Ona barbie li yatak takımı almışlar, annesi de onu bizim yanımızda hazırlıyordu ona barbie li takım aldık.. Hiç bizim yanımızda uyumayacak artık diye tatlı sözle alıştırdı yani..
Bizde oyle yaptik odasi evdeki en guzel oda. Ama yatmiyor. Kayinvalidem ve eşim diyorki yatak odasina yatagin yanina döşek serin odanizda yatsin diyorlar napsam bilemedim

Ben yatağın yanına yatak yapıp cocugu yanimda yatirirdim. Su "alışır" felan da lafları dinlemem. Başka kültürlerde bir arada uyumak gayet normal. Herkes helak olmaktansa öyle yapıp bir taraftan pedagogla görüşüp cocugun korkularini. Anlamaya çalışırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back