Artık tahammülüm kalmadı sizce ne yapmalıyım

Evet onun için onu daha fazla yıpratmamak için kızım babası bağırdığında o ufaçık ellerini bana siper edip beni korumaya çalışıyor hadi gidelim anne diyor onun bu hareketleri beni çok inçitiyor, ben şimdi ailemin yanına gitsem onlarla kalsam bu davranış dava açtığımda beni bırakıp gitti diye benim aleyhime döndürmez değilmi

Kizlarimiz ayni yasta.ve inanin hic biseyi unutmuyorlar benim esimde fena asabi bisey soyle yuz tane sayar.bigun biseye kizdi esim ve sesini yukseltti.kizim hic sesini cikarmadi.aradan epey zaman gecti esim kizima hadi babacim yat dedi demez olaydi 4 yasinda haliyle cikti koltugun tepesine yeter senin bana bagirman benim sucum mu anneme bagirman benim sucum mu degil senin sucun bunu anla diye avazi ciktigi kadar bagirdi.esim sok oldu.o gece esim cok bozulmuski hayatim bundan sonra meselemizi icimizde tutalim cocuk yokken halledelim diye bi teklif sundu.yeterki o etkilenmesin diye.simdi oyle yapiyoruz.bir musibet bin nasihatten iyidir demisler.inan ki cok etkileniyorlar.buna hakkimiz yok onlari dunya ya biz getirdik eziyet etmenin alemi yokkkk...

gerçekten çok zor bir durum.. maddi yönden zaten evi siz geçindiriyormuşsunuz; ayrıca kızınız da bu durumdan negatif etkileniyorsa bence zaten çok düşünmeye gerek yok. neden mi böyle söylüyorum? benim teyzem hemen hemen aynı duruma 25 yıl sabretti. 25 yıl gurbette kocasından çekti artı 3 çocuğunu böyle büyüttü. ayrıldığında en küçük kuzenim 18 yaşındaydı yani düşünün senelerce sabretti. boşandığında da keşke ömrümü çürütmeseydim dedi. şimdi gençsiniz, kızınız da küçük. o çok daha fazla etkilenmeden bu işi bitirmek daha doğru görünüyor. büyüdükçe yaraları derinleşecek. görmesin en azından daha fazlasını. siz ne yapar eder kızınıza zaten bakarsınız. boşan demek çok kolaydır ama aslında öyle olmadığını çok iyi biliyorum. öncesinde mutlaka kendiniz için bir plan yapın. ailenizin desteğini yanınıza alın; biraz da maddi olarak birikim yapın. kendinizi garantiye alamazsınız belki ama bir süre idare edecek kadar kenara para koyun. gitmekten zor dönmek zorunda kalmaktor çünkü. en önemlisi de güçlü olun. güç kadına en çok yakışan şeydir. umarım huzuru bulursunuz siz ve küçük kızınız

Sonuna kadar katılıyorum.Bende de en büyük travmalar çocukluğumda babamın bana ve anneme karşı hareket ve hakaretleri yüzünden oldu.Çocuk hafızası deyip geçmeyin, maalesef en büyük izler o dönemden kalanlardır.Çalışan bir bayansınız ayaklarınız yere basıyor aklınız varsa daha fazla durmayın o adamla.

Ya kusura bakmayin da hala beni seviyo diuosunuz. Ben anlamiyorum bu kadinlari,sevmedigine kanaat getirmeniz icin adamin daha ne yapmasi lazim? Kafanizi matkapla delince inanacak misiniz ?

Ya kusura bakmayin da hala beni seviyo diuosunuz. Ben anlamiyorum bu kadinlari,sevmedigine kanaat getirmeniz icin adamin daha ne yapmasi lazim? Kafanizi matkapla delince inanacak misiniz ?

Ben bunu kendimi kandırmak için değil sadece tek olumlu tarafı olarak söylemiştim ki onun benim sevip sevmemesi bende anlam ifade etmiyor çünki benim içimde senelerdir ona karşı bişey kalmadı kararımı aldım ama mael arkadaşında dediği gibi hayata geçirmekte zorlanıyorum.

bence o ortamda o çocuğu büyütme ,işinde varmış böyle adam şekilmez

hiç kimse kimseye oturduğu yerden boşan diyemez. ama bakıyorum da eşin aile reisi olma sıfatlarından bir tane taşımıyor. savaş zamanlarında bile erkeğin en asli görevi evine yemek götürmekse o da bunu yapmak zorunda...gerekirse sırtında taş taşır ama evini ihmal edemez. etmemesi de onun bir artısı olamaz ayrıca...evdeki mutsuz durumlarınız... sana ve çocuğuna kattığı ne var? bunları yazarken inan üzülerek yazıyorum, çünkü benim de bir çocuğum var.. onların en çok ihtiyacı olan şey sevgi ve huzur.. ailen sana kucak açıyorsa, orada daha huzurlu olabilirsin..

çok üzüldüm durumuna yaaa
gercekten zor durum
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
bende otur konuş yoksa bıtıcek de..sonucta bı aılesın nasıl gecınıyosun ne yiyip ne içiyosun.. bıde kızının masrafları var.
karar senin tabi
benım düşüncem bu

Aynen ama kaç kere alıp karşıma konuştum tmm haklısın diyor sonra yine sinirlenip kızınca herşey sil baştan yaşanıyor.

Aynen ama kaç kere alıp karşıma konuştum tmm haklısın diyor sonra yine sinirlenip kızınca herşey sil baştan yaşanıyor.

karşına alıp konuşman olayı çözmez ki.. eşinin ilk başta düzenli ve kalıcı bir iş bulması lazım. ancak bu şekilde sorun çözmeye bir adım gidersiniz. aksi halde çember yerinde döner.

tam tersi de olabilir ancak genelde havlayan köpek ısırmaz derler.kocanız olacak adam ,bu kadar tehdit savuruyor,vurup kırıyor dövüyor sövüyor ama siz bunca yıldrı çektiğiniz için tepenize çıkmış.resti çekip kovun bakalım adamı evden,koruma isteyin bakalım tırıs tırıs yalvaracak mı size?
bunlar için önce plan yapmanız gerekli.az önce bilmiyorum nickli arkadaşı okudunuz sanırım.onun kocası da binbeteriydi,ne oldu? ama iyi bir plan yapmalısınız.çocuğunuzu alamamalı sizden.önce bir avukata gidip görüşün.baro ücretsiz avukat verecek size,koruma kararı aldırın..

Koy totosuna tekmeyi daha neyi bekliyorsun ki ne koca olmayı başarabilmiş ne de baba !

Çok sevilesi lazım bir insan türü de degil zaten...

Sadece bencil,sorumsuz,ahlâksız bir erkek hatta erkek bile değil..

Çekme kardeşim çekme..Şu güzelim geçip giden zamanlarını heba etme..Çocuguna yazık..

Sen aman kocamdır,erimdir deyip düzeltmeye gittikçe sağlam olan çocuğunun ve kendinin psikolojisini de bozacaksın..

Salla gitsin böyle adamı evlat olsa sevilmez ..

Bu yazdığınız adamdan bende de var-dı. Dı diyorum çünkü uzattım, alttan aldım, bir değil iki çocuğum var dedim idare ettim ama bir yere kadar! Nerede kaldı gurur? Nerede kaldı onur? Siz gitmek istediğinizde de çok şiddetli tartışmalar yaşayacaksınız, sonrasında sizi rahat bırakmayacak, yeniden deneyeceksiniz belki ama bir gerçek var ki bu modeller değişmiyor! Bu net ve gerçek. Bir an önce koyun kapının önüne ve hayatınıza bakın...

karşına alıp konuşman olayı çözmez ki.. eşinin ilk başta düzenli ve kalıcı bir iş bulması lazım. ancak bu şekilde sorun çözmeye bir adım gidersiniz. aksi halde çember yerinde döner.

Evlendiğimizden beri kaçıncı iş buluşu kaçıncı gizlice sebepsiz işten çıkışı artık anladımki çalışmak istemiyor hemen sıkılıyor çalışma sorumluluğu yok.

Doğru bi kaç kere denedim rahat bırakmadı, zaten hep tartışıyoruz keşke sadece şiddetli tartışarak bitse daha şiddetli olmasındandır korkum inş kısa zamanda çözeceğim bu sorunu sanırım cesarete ihtiyacım var.

Çok hoşsunuz özellikle son cümlenize bayıldım güldürdünüz beni doğru söylüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…