N
nursenaa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar merhaba.lütfen artık şu bhcg ne zaman yaptırılmalı yazın lütfen.herkes bunu merak ediyor fakat her kafadan başka ses çıkıyor.herkesin adeti düzenli olmadığı için herkeste farklı oluyor.korunmasız ilişkiden kaç gün sonra bhcg kesin ve net sonuç verir?lütfen bilgisi olanlar yazsın
ozaman şüpheli ilişkiden 15-20 gün sonra doğru sonuç alınabilir bu dediğinize göre öylemi?
adetimden 4 gun önce ilişkiye girdim.adetim bır damla geldi ve durdu..ne zman bakmalıyım beta hcg..
Arkadaşlar merhaba.lütfen artık şu bhcg ne zaman yaptırılmalı yazın lütfen.herkes bunu merak ediyor fakat her kafadan başka ses çıkıyor.herkesin adeti düzenli olmadığı için herkeste farklı oluyor.korunmasız ilişkiden kaç gün sonra bhcg kesin ve net sonuç verir?lütfen bilgisi olanlar yazsın
nilay13 arkadaşım ben yazmaktan bıkmadım sen cevap vermekten bıktın haklısın:)dün doktora gittim dediğin gibi ultrasonla baktı ama idrara sıkışık deilsin dedi.yinede baktı.gebelik yok olsaydı gözükürdü dedi.birde idrara sıkışık deilken gözükmemiş olma ihtimali varmı acaba yoksa fark etmezmi?bu son sorum valla:)