Eşimle iki senedir evliyiz severek evlendik daha önce 6 sene tanıdım ama hep konuşmadık ve aslında ilk tanıdığım insanla evlendiğim insan bir deyil buna alışmam çok zor oldu sürekli kavga ve beni anlamaması çok zoruma gidiyor sevgisini bile hissedemiyorum bazen düşünüyorum bu adam beni seviyor mu gerçekten çünkü ağladığımda gelip sarilamiyor bile ne yaşadıysak hem kendimi kendim iyileştirdim, en son olarak ona konuştum beni anlamadığını söyledim bana çok değiştiğimi söyledi nasıl anlaşılır anlat bana diyor ben dağdan geldim köyden geldim bilmiyorum diyor , sonra zaten gitti yine oturdu telefonunu açtı video izliyordu bende oturdum bana konuşmasını bana sarılmasını bişey yapmasını bekledim olmayınca gittim yanından. Şuan biliyorum beni yine anlamıyor ama kavga da etmiyoruz artık bilmiyorum korkuyorum yani kavga edip ayrılırsak nasıl olur bilmiyorum ben 22 yaşındayım o 25 . Ve çocuk yok , o çocuk istiyor bende istiyordum ama artık hevesim yok bilmiyorum şuan istemiyorum yani çocuk olsa beni anlicak mi diyorum değer hissettirecek mi bilmiyorum sizce ne yapabilirim . Artık hiç birşey içimden gelmiyor yani ne olacaksa olsun diyorum.